| GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi | |
|
+13turbo Areo Grofaz ShuPac Mirari Sty RaveX swoop KontraMagija morpheus Ian_Forestal QWERTAS Big_T 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 18:50 | |
| nisam ziher jel vlak jeftiniji jel ako dodas u to i tih 100kn rezervacije i javni prijevoz po krakowu to ti dodje na isto ko i bus... doduse vlak je zajebancija i udobnost u usporedbi sa minibusom... | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
Broj postova : 256 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 18:55 | |
| neću si 4 puta rezervirat kartu(4x 26) a i kaj se tiče vožnje po krakowu nije da ćemo nas svih 18 ić svuda zajedno,tak da to nije neki faktor | |
|
| |
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 19:10 | |
| - QWERTAS je napisao/la:
- neću si 4 puta rezervirat kartu(4x 26)
a i kaj se tiče vožnje po krakowu nije da ćemo nas svih 18 ić svuda zajedno,tak da to nije neki faktor - Citat :
- Rezervacije:
U oba vlaka su obavezne rezervacije, zato sto su to vlakovi EuroCity, najbrzi medjunarodni vlakovi. Cijena rezervacije za jedan vlak je 26 kn ili 3€ po osobi, sto po mom misljenju je relativno mala cijena za udobnost i brzinu koju pruzaju, za razliku od regionalnih vlakova koji se vuku i staju svako malo i za koje ne treba rezervacija. Sve skupa vam treba 4 rezervacije (ZG - Bec, Bec - Krakow, Krakow - Bec, Bec - ZG), total 104 kune. da ok ali treba 5 dana se muvat po krakow-u a tesko da ce te to izac ispod 100kn | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 19:26 | |
| prezivit cemo nekak ... tih 100kn nije tak vitalno | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 19:58 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- prezivit cemo nekak ...
tih 100kn nije tak vitalno a da ne kažem da smo brže tamo i ne zajbavaju nas na svakoj granici koliko kad ideš vlakom (slovenci su zakono ), nema presjedanja usred noći i sl. | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| |
| |
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 20:02 | |
| sure... vozio sam se dva puta vlakom 15+ sati i znam kolika je to zajebancija. kad je jednom slovenski carinik ispitivao blagoja dvadesetak minuta zašto za tri dana nosi dvoje crnih hlača (i vjerovao ili ne, cijeli vlak stoji za to vrijeme) | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 20:11 | |
| cuj nemres sam tak nosit 2 crne hlace duh | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 20:13 | |
| - morpheus je napisao/la:
- sure...
vozio sam se dva puta vlakom 15+ sati i znam kolika je to zajebancija. kad je jednom slovenski carinik ispitivao blagoja dvadesetak minuta zašto za tri dana nosi dvoje crnih hlača (i vjerovao ili ne, cijeli vlak stoji za to vrijeme) Pa kad je psihopat. tko nosi 2 hlace za 3 dana. jedne su dovoljne. | |
|
| |
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 20:15 | |
| - swoop je napisao/la:
- morpheus je napisao/la:
- sure...
vozio sam se dva puta vlakom 15+ sati i znam kolika je to zajebancija. kad je jednom slovenski carinik ispitivao blagoja dvadesetak minuta zašto za tri dana nosi dvoje crnih hlača (i vjerovao ili ne, cijeli vlak stoji za to vrijeme) Pa kad je psihopat. tko nosi 2 hlace za 3 dana. jedne su dovoljne. pogotovo kad sudiš i kad ti je to dio uniforme i kad moraš svaki dan biti čist i popeglan... | |
|
| |
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 20:15 | |
| - swoop je napisao/la:
- sure...
vozio sam se dva puta vlakom 15+ sati i znam kolika je to zajebancija. kad je jednom slovenski carinik ispitivao blagoja dvadesetak minuta zašto za tri dana nosi dvoje crnih hlača (i vjerovao ili ne, cijeli vlak stoji za to vrijeme) Pa kad je psihopat. tko nosi 2 hlace za 3 dana. jedne su dovoljne. lol mislis kaj ce ti ista... sam ti trebaju albumi a majicu dobijes na siteu ili ju kupis pa to je ko da si otiso u krakow u shoping... i vracas se sa novom garderobom | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 20:19 | |
| ma neće nas nitko zajebavat sve će bit gg.morpheus smijem nosit dva para čarapa? | |
|
| |
Sty Satanko
Broj postova : 67 Age : 39 Location : Split Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 20:24 | |
kad je jednom slovenski carinik ispitivao blagoja dvadesetak minuta zašto za tri dana nosi dvoje crnih hlača (i vjerovao ili ne, cijeli vlak stoji za to vrijeme) vlak ne stoji zato sta se to oce slovenskom cariniku nego nasi supci i njihovi mjenjaju lokomotive, a carinik samo krati vrijeme zajebavajuci blagoja | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 20:43 | |
- swoop je napisao/la:
- sure...
vozio sam se dva puta vlakom 15+ sati i znam kolika je to zajebancija. kad je jednom slovenski carinik ispitivao blagoja dvadesetak minuta zašto za tri dana nosi dvoje crnih hlača (i vjerovao ili ne, cijeli vlak stoji za to vrijeme) Pa kad je psihopat. tko nosi 2 hlace za 3 dana. jedne su dovoljne. pogotovo kad sudiš i kad ti je to dio uniforme i kad moraš svaki dan biti čist i popeglan... zezao sam se? | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
Broj postova : 256 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 20:58 | |
| znači ipak idemo busom?! | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 21:00 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi sri 19 ruj 2007 - 21:04 | |
| - Sty je napisao/la:
kad je jednom slovenski carinik ispitivao blagoja dvadesetak minuta zašto za tri dana nosi dvoje crnih hlača (i vjerovao ili ne, cijeli vlak stoji za to vrijeme) vlak ne stoji zato sta se to oce slovenskom cariniku nego nasi supci i njihovi mjenjaju lokomotive, a carinik samo krati vrijeme zajebavajuci blagoja da, lokomotiva se mijenja nakon 10ak kilometara što smo izašli iz Hrvatske | |
|
| |
Sty Satanko
Broj postova : 67 Age : 39 Location : Split Registration date : 29.05.2007
| |
| |
Big_T Don
Broj postova : 78 Location : Bj/Zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi ned 23 ruj 2007 - 1:39 | |
| - QWERTAS je napisao/la:
- nesreća trnski,brijem da će svi vlakom ić: 200 kn
jeftinije,ne ovisiš o nikom(već vidim kak njih 5 odustaje tjedan dana prije neg se kreće pa mi ostali moramo plaćat njihov dio),ipak je to dug put a vlak je definitivno najugodnije prijevozno sredstvo izuzev aviona,ne moraš plaćat put na koji ni ne znaš oćeš moć ić.....itd,itd Zao mi je sto odustajes i sto nije veci odaziv za prijevoz busom. Mislim, prije nedugo vremena ljudi su kukali za prijevoz i kad ga nadjem onda bi malo isli, malo ne bi itd... Steta! Ja dignem pola bjelovarske zupanije da dobijemo prijevoz cim jeftinije, a kad ono mozda nista. Vlak mozda je ugodniji za sami put, ali taj put traje duze i sigurno nije takva zafrkancija u vlaku kao sto bi bila u ovom busu jer je bus ipak cijeli nama na raspolaganju, vlak nije. Npr. Plese sigurno ne bi skinuo majicu i pjevao Bon Jovi-a u vlaku, a to onda nije to (nemoj se Danijele naljutit posto jos nisi niti potvrdio odlazak ) Salu na stranu, smatram da bi bilo steta da sad otkazem ovaj aranzman jer ako bismo se pokazali kao ozbiljne i dobre musterije, najvjerojatnije bi i u buducnosti imali prilike za slicna putovanja. Ako pak ovo propadne, sigurno se ne mislim u nekom durgom slucaju ponovno zafrkavati da nabavim prijevoz, a ono na kraju nista. Treba gledati dugorocno na stvari. Sve u svemu, koliko sam se do danas cuo s morpheusom, trenutni popis ljudi do sada izgleda ovako: 01. Ivan Petkovic 02. Posavi Andrej 03. Posavi Ivica 04. Hrvoje Mrazovic 05. Dinko Sulicic 06. Nikola Fercek 07. Franjo Jovic 08. luis 09. Powerslave 10. Blagoje 11. moja malenkost Molio bih ljude koji su na popisu da mi potvrde svoj dolazak te oni koji bi nam se jos pridruzili da mi se jave. Po mom misljenju, ako nas se skupi 15 ili vise to je vec super. Dakle, trebamo jos barem cetvoricu kako bi se sto lakse rjesila planirana kolicina alkohola u minibusu . Kroz iducih 10ak dana skupili bismo pare za kaparu (cca 300kn), a ostatak 10ak dana prije samog puta. Ajde vi neodlucni lijepo se odlucite pa mi se javite... | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi ned 23 ruj 2007 - 3:14 | |
| Vlak je bolji za danijela jer tamo ima vise putnica namjernica. | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi ned 23 ruj 2007 - 9:35 | |
| nadi dovoljno ljudi za minimum pa cu ici u protivnom idem vlakom | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi ned 23 ruj 2007 - 14:28 | |
| - Big_T je napisao/la:
- Sto se tice cijene, vjeruj mi spustena je do ibera.Da samo znas kako sam staru ubio u pojam i gnjavio da spusti cijenu
cim vise. Rekla mi je da bi nas aranzman dosao cca 20000kn, ali zna tipa jako dobro pa sam forsirao da maksimalno spusti cijenu. Mislim da je popust solidan pa zelim od svakoga od vas barem jednu pivu u Krakowu ajd ne keNj*j raspitao sam se to je firma tvog ujaka i ne samo da nisi skinuo cijenu nego je cijena dvostruka od normalne Tsk, tsk, tsk na studentima bi zarađivao | |
|
| |
Big_T Don
Broj postova : 78 Location : Bj/Zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi ned 23 ruj 2007 - 15:44 | |
| - ShuPac je napisao/la:
- Big_T je napisao/la:
- Sto se tice cijene, vjeruj mi spustena je do ibera.Da samo znas kako sam staru ubio u pojam i gnjavio da spusti cijenu
cim vise. Rekla mi je da bi nas aranzman dosao cca 20000kn, ali zna tipa jako dobro pa sam forsirao da maksimalno spusti cijenu. Mislim da je popust solidan pa zelim od svakoga od vas barem jednu pivu u Krakowu ajd ne keNj*j raspitao sam se to je firma tvog ujaka i ne samo da nisi skinuo cijenu nego je cijena dvostruka od normalne
Tsk, tsk, tsk na studentima bi zarađivao Sto si se ti raspitao? Moj jedan jedini ujak je iz Sibenika pa bi bilo jako dobro da on ima takvu firmu (pokupio bi i dolje ljude), ali bojim se da si na krivom tragu. Lika koji iznajmljuje taj minibus nisam nikad vidio u zivotu. Gledajte, ja sam se potrudio da nesto nadjem za razliku od nekih koji samo prigova- varaju. Smisao quotanog posta zbilja ne razumijem (pogotovo jer nema niti smailica u njemu) i mislim da je bio vrlo nizak i prljav udarac. To je sve sto cu reci jer nisam osoba koja se voli prepucavati preko foruma (znate i sami da nikad nisam). Ako ima jos ozbiljno zainteresiranih ljudi, javite mi se, a ako ne, molio bih ljude sa slicnim komentarima da ne spamaju ovaj dio foruma jer nisam bas raspolozen za neke infantilne rasprave... Samo znajte da drugi put, zbog ovakvog i slicnih komentara, kad ne bude bilo ovako po- voljnog vlaka za mjesto na koje se ide, nemojte onda traziti moju pomoc oko organiziranja slicnog aranzmana. Zelis cim vise udovoljiti ljudima, a tako mi se vraca. Hvala ShuPac! | |
|
| |
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi ned 23 ruj 2007 - 15:51 | |
| lol pa kaj ne kuis da te supak zajebava... pa bilo je skroz ocito... | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi ned 23 ruj 2007 - 15:53 | |
| - Big_T je napisao/la:
- ShuPac je napisao/la:
- Big_T je napisao/la:
cim vise. Rekla mi je da bi nas aranzman dosao cca 20000kn, ali zna tipa jako dobro pa sam forsirao da maksimalno spusti cijenu. Mislim da je popust solidan pa zelim od svakoga od vas barem jednu pivu u Krakowu ajd ne keNj*j raspitao sam se to je firma tvog ujaka i ne samo da nisi skinuo cijenu nego je cijena dvostruka od normalne
Tsk, tsk, tsk na studentima bi zarađivao Sto si se ti raspitao? Moj jedan jedini ujak je iz Sibenika pa bi bilo jako dobro da on ima takvu firmu (pokupio bi i dolje ljude), ali bojim se da si na krivom tragu. Lika koji iznajmljuje taj minibus nisam nikad vidio u zivotu. Gledajte, ja sam se potrudio da nesto nadjem za razliku od nekih koji samo prigova- varaju. Smisao quotanog posta zbilja ne razumijem (pogotovo jer nema niti smailica u njemu) i mislim da je bio vrlo nizak i prljav udarac. To je sve sto cu reci jer nisam osoba koja se voli prepucavati preko foruma (znate i sami da nikad nisam). Ako ima jos ozbiljno zainteresiranih ljudi, javite mi se, a ako ne, molio bih ljude sa slicnim komentarima da ne spamaju ovaj dio foruma jer nisam bas raspolozen za neke infantilne rasprave... Samo znajte da drugi put, zbog ovakvog i slicnih komentara, kad ne bude bilo ovako po- voljnog vlaka za mjesto na koje se ide, nemojte onda traziti moju pomoc oko organiziranja slicnog aranzmana. Zelis cim vise udovoljiti ljudima, a tako mi se vraca. Hvala ShuPac! šupak 1 bjelovar 0 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi | |
| |
|
| |
| GP KRAKOW - minibus - dodan popis ljudi | |
|