| GP KRAKOW - prijevoz vlakom | |
|
+16tambourinko Galanodel Luke Planeswalker Grga gile Ian_Forestal Urza Havoc Mirari QWERTAS RaveX KontraMagija Sty ma1to swoop LaBuDoVa 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom pet 21 ruj 2007 - 20:25 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- jebo cajke idemo tamo di ima mladih poljakinja... iako za mene su dobre i neke ne tako mlade...
tog uopće nema na cajkama ))))))))) | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
Broj postova : 42 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom pet 21 ruj 2007 - 20:49 | |
- jebo cajke idemo tamo di ima mladih poljakinja... iako za mene su dobre i neke ne tako mlade...
Razocarat ces se. U 7 dana opijanja i bancenja po Krakowu,mi smo vidjeli sve skupa 4-5 zgodnih poljakinja. Sve su nekako blijedunave. | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom pet 21 ruj 2007 - 22:55 | |
| - Mirari je napisao/la:
- Ian_Forestal je napisao/la:
tog uopće nema na cajkama ))))))))) koji poljak pri zdravoj pameti slusa cajke... a ic na poljske narodnjake mi ne pada na pamet... | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom pet 21 ruj 2007 - 23:39 | |
| hrvatski narodnjaci su komatoza mogu mislit kakvi su poljski negdi:suspect: | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
Broj postova : 42 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 19:36 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- hrvatski narodnjaci su komatoza
mogu mislit kakvi su poljski negdi:suspect: Vi niste ocito shvatili sto ja zelim reci. Mi smo u Krakowu nasli kafic koji pusta srpske narodnjake | |
|
| |
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 19:47 | |
| - Urza je napisao/la:
- KontraMagija je napisao/la:
- hrvatski narodnjaci su komatoza
mogu mislit kakvi su poljski negdi:suspect: Vi niste ocito shvatili sto ja zelim reci. Mi smo u Krakowu nasli kafic koji pusta srpske narodnjake ma da??? kad smo pricali o cajkama mislili smo na slovenaca s harmonikom u rukama kak jodla??? da niste u tom "kaficu" naisli na srbe? ili su to lokalni tipovi slusali cajke...????????????????? | |
|
| |
gile Apprentice Mage
Broj postova : 18 Location : Beograd Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 21:32 | |
| Cajke... Kakav izraz i dalje sam odusevljen... Jel taj kafic blizu mozda site gde se igra mtg? da ga nadjemo da se popije koja Ma srpski narodnjaci su the best Kada cujes cecu,dzeja,sasu matica prosto ti toplo oko srca... A o Tomi Zdravkovicu necemo ni da pricamo.... Nadam se da ga je sluso neko od vas starijih Mislim da nema bolje kafanske muzike od njega,to je prava muzika za boeme | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na pici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 21:33 | |
| - gile je napisao/la:
- Cajke...
Kakav izraz i dalje sam odusevljen... Jel taj kafic blizu mozda site gde se igra mtg? da ga nadjemo da se popije koja
Ma srpski narodnjaci su the best Kada cujes cecu,dzeja,sasu matica prosto ti toplo oko srca... A o Tomi Zdravkovicu necemo ni da pricamo.... Nadam se da ga je sluso neko od vas starijih Mislim da nema bolje kafanske muzike od njega,to je prava muzika za boeme stari moj. nemoj. | |
|
| |
gile Apprentice Mage
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 21:40 | |
| - swoop je napisao/la:
- gile je napisao/la:
- Cajke...
Kakav izraz i dalje sam odusevljen... Jel taj kafic blizu mozda site gde se igra mtg? da ga nadjemo da se popije koja
Ma srpski narodnjaci su the best Kada cujes cecu,dzeja,sasu matica prosto ti toplo oko srca... A o Tomi Zdravkovicu necemo ni da pricamo.... Nadam se da ga je sluso neko od vas starijih Mislim da nema bolje kafanske muzike od njega,to je prava muzika za boeme stari moj. nemoj. Sta nemoj? Ne razumem.... | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 21:45 | |
| - gile je napisao/la:
- Ma srpski narodnjaci su the best
Kada cujes cecu,dzeja,sasu matica prosto ti toplo oko srca... A o Tomi Zdravkovicu necemo ni da pricamo....
to nemoj...bar na ovom forumu...k? jer i meni je thompson drag kad zapjeva čavoglave... | |
|
| |
gile Apprentice Mage
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 21:51 | |
| Hmmm.... To su narodnjaci,oni ne pevaju nikakve zlonamerne pesme... Ne znam sta vam je,stvarno nisam bio zlonameran Da sam hteo pricao bih drugacije... Rat je bio sranje i mislim da ne bi trebao da bude spominjan na ovom forumu uopste Svako je nesto izgubio tu i to je tuzno | |
|
| |
Mirari Mirki
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 21:52 | |
| e onda gg, car si! | |
|
| |
gile Apprentice Mage
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 22:05 | |
| Ma ni vi niste losi vnh! | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na pici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 22:06 | |
| - gile je napisao/la:
- Hmmm....
To su narodnjaci,oni ne pevaju nikakve zlonamerne pesme... Ne znam sta vam je,stvarno nisam bio zlonameran Da sam hteo pricao bih drugacije... Rat je bio sranje i mislim da ne bi trebao da bude spominjan na ovom forumu uopste Svako je nesto izgubio tu i to je tuzno onda se ja ispricavam, samo me iritira i ta glazba i utjecaj nje na ionako retardiranu mlade i stare.
Zadnja promjena: ; sub 22 ruj 2007 - 22:37; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
gile Apprentice Mage
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 22:25 | |
| Ma opusteno ni ja ne slusam to Sve je uredu To jedino moze da se slusa kada si pijan ko majka Tada te bas briga Uostalom videces u poljskoj Lol za smajlija,do jaja je | |
|
| |
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 22:30 | |
| lol kuis ti te srbe kao samo se prijete sa nekim dobrim provodom i to a ja jos nisam dozivio... da mi srbin plati pice ili nesto slicno... mogu rec da sam skeptican... | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
Broj postova : 256 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 22:36 | |
| kaj brie,tipovi su presmijeni | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom sub 22 ruj 2007 - 22:38 | |
| - gile je napisao/la:
- Ma opusteno ni ja ne slusam to
Sve je uredu To jedino moze da se slusa kada si pijan ko majka Tada te bas briga Uostalom videces u poljskoj Lol za smajlija,do jaja je Iron Maiden ftw | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom ned 23 ruj 2007 - 1:02 | |
- lol kuis ti te srbe kao samo se prijete sa nekim dobrim provodom i to a ja jos nisam dozivio... da mi srbin plati pice ili nesto slicno... mogu rec da sam skeptican...
kakvo iznudjivanje pica | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom ned 23 ruj 2007 - 1:32 | |
- lol kuis ti te srbe kao samo se prijete sa nekim dobrim provodom i to a ja jos nisam dozivio... da mi srbin plati pice ili nesto slicno... mogu rec da sam skeptican...
Oni srbi iz san franciska su bili sasvim ok. Ako se dobro sjećam jedan od njih je isao po cugu na pumpu ili tako sto. Ode on... i za pol ure eto njega nazad... i psuje na pasja kola... zaboravio osobnu... ode opet i vrati se sa 5-6 baksi pive. ta vecer je bila sasvim ok! | |
|
| |
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom ned 23 ruj 2007 - 1:48 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- Ian_Forestal je napisao/la:
kakvo iznudjivanje pica ne naprotiv... u berlinu su nam srbi doletili... nesto u stilu: "ajmo navecer na neku muziku i pice"... naravno da od toga nije bilo nista... prosle godine u parizu ista prica... i opet nista... sad kao vidjet cemo se u krakowu... mozda se to meni cini ali primjecujem uzorak koji se ponavlja... | |
|
| |
gile Apprentice Mage
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom ned 23 ruj 2007 - 1:53 | |
| E pa prijatelji moji.... Niste vi bili sa pravim srbima kojima je provod u dusi.. Evo od mene imas piva dok se zajedno ne napijemo... Nije problem pa posle da povuces to... taj lik iz franciska ide sada to mi je dobar drugar i ide jos par ludih likova koji vole da piju i provod tako da ono... A ta ekipa iz pariza to su sve neki bah da kazem ozbiljni ljudi Nisu zajebanti kao mi malo mladji... Nemoj posle da moramo mi da vas nosimo do hostela i te stvari Mi ovde vezbamo redovno samo da znate | |
|
| |
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom ned 23 ruj 2007 - 1:58 | |
| | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom ned 23 ruj 2007 - 3:01 | |
| - gile je napisao/la:
- E pa prijatelji moji....
Niste vi bili sa pravim srbima kojima je provod u dusi.. Evo od mene imas piva dok se zajedno ne napijemo... Nije problem pa posle da povuces to... taj lik iz franciska ide sada to mi je dobar drugar i ide jos par ludih likova koji vole da piju i provod tako da ono... A ta ekipa iz pariza to su sve neki bah da kazem ozbiljni ljudi Nisu zajebanti kao mi malo mladji... Nemoj posle da moramo mi da vas nosimo do hostela i te stvari Mi ovde vezbamo redovno samo da znate
Frende, samo nemoj cure vodit, jer kad popijem, pa malo zaspim. A znas onu "ne diraj lava kad spava". | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg marala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom ned 23 ruj 2007 - 9:33 | |
| - swoop je napisao/la:
- gile je napisao/la:
- E pa prijatelji moji....
Niste vi bili sa pravim srbima kojima je provod u dusi.. Evo od mene imas piva dok se zajedno ne napijemo... Nije problem pa posle da povuces to... taj lik iz franciska ide sada to mi je dobar drugar i ide jos par ludih likova koji vole da piju i provod tako da ono... A ta ekipa iz pariza to su sve neki bah da kazem ozbiljni ljudi Nisu zajebanti kao mi malo mladji... Nemoj posle da moramo mi da vas nosimo do hostela i te stvari Mi ovde vezbamo redovno samo da znate
Frende, samo nemoj cure vodit, jer kad popijem, pa malo zaspim. A znas onu "ne diraj lava kad spava". I, koliko popije prije nego zaspe? 3? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: GP KRAKOW - prijevoz vlakom | |
| |
|
| |
| GP KRAKOW - prijevoz vlakom | |
|