| Pririlis u Zagrebu | |
|
+23bog frog Cornix swoop sandukan bajko simpsonim Grga stagediver Ian_Forestal placebo Ixtlilxochitl Grofaz Ishan Wrath carnophage Olegowsky tambourinko KontraMagija thorus morpheus Galanodel FANAttIC Anomen 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Pririlis u Zagrebu pon 24 ruj 2007 - 22:53 | |
| Očito će se ipak održati u LoMu . Šteta jer će doći (kao i uvijek) dosta ljudi koji nisu na forumu , koji ne dolaze u LoM i koji ne znaju za rezervacije . Doći će i ljudi koji su tek novi u Magicu i za njih neće biti mjesta . 1 Pitanje - Ako će Pririlis biti u LoMu i ako će se uštedjeti dosta love koja bi inače išla u najam Močvare da li je prenaivno vjerovati da će biti veći fond nagrada ? Ili, sačuvaj bože, manji upad ? | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu pon 24 ruj 2007 - 23:31 | |
| naravno da je prenaivno. manji upad jel ti igras magic u hrvatskoj (retoricko)? | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 0:55 | |
| | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 1:08 | |
| Pričam viceve Sviđa mi se cinizam Elez . I 'Hrvatska' malim slovom ! | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 9:13 | |
| fond nagrada će biti 2 boostera, ako iskamčim više, bude više. oglas je stavljen u LOMu vezano za rezervacije | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 10:48 | |
| Evo moja ekipa i ja bi došli u subotu, ali radimo/imamo obaveze/idemo na sl. puteve/moramo pregovarat sa ženom kad nas pusti pa se nismo stigli prijaviti. Prerealese prve edicije bi ipak trebao biti u nekom većem prostoru. Pa to je najinteresantiji format gdje dolaze svi i casual i turnirski igrači. A i ja bih igrao u subotu gdje će biti jača konkurencija pa će biti puno interesantnije! Šta nema opcije da se to sve skupa prebaci u neki veći prostor? Vjerovatno je prekasno! Ako netko odustane prijavio bih 3-icu: Dinko Suličić Tomislav Šimunec Franjo Jović | |
|
| |
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 12:41 | |
| - thorus je napisao/la:
- Evo moja ekipa i ja bi došli u subotu, ali radimo/imamo obaveze/idemo na sl. puteve/moramo pregovarat sa ženom kad nas pusti pa se nismo stigli prijaviti. Prerealese prve edicije bi ipak trebao biti u nekom većem prostoru. Pa to je najinteresantiji format gdje dolaze svi i casual i turnirski igrači.
A i ja bih igrao u subotu gdje će biti jača konkurencija pa će biti puno interesantnije! Šta nema opcije da se to sve skupa prebaci u neki veći prostor? Vjerovatno je prekasno! Ako netko odustane prijavio bih 3-icu: Dinko Suličić Tomislav Šimunec Franjo Jović neće se prebacivati u veću prostoriju koliko ja znam. neki su se ljudi prebacili na nedjelju tako da vas trojica upadate za subotu. postoji joši release za dva tjedna. | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 13:00 | |
| zelimo pririlis u cvari:face: | |
|
| |
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 13:16 | |
| | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 13:20 | |
| [quote="morpheus"] - KontraMagija je napisao/la:
- zelimo pririlis u cvari:face:
[email] alen.magdic@one2play.hr ovo jednog dana moze biti i Vase ime[/quote[/email]] | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 13:57 | |
| - thorus je napisao/la:
- ...Vjerovatno je prekasno!...
vrhunac defetističkog egzistencijalizma... | |
|
| |
thorus Tyler Durden
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 14:00 | |
| - morpheus je napisao/la:
neće se prebacivati u veću prostoriju koliko ja znam.
Šteta jer sam htio pozvati neke ljude na prvi turnir. Kako radim na Faksu počeo sam lobirati za MTG . A htio sam pozvati par studentata da dođu na prerealese. Zvao sam ih i na prer. 10-te ali se organizacijski zakompliciralo! Pogle samo ovog tamburinja , umjesto da uči da upiše 2. godinu, i da mi dođe na vježbe, on se tu zajebava! - morpheus je napisao/la:
neki su se ljudi prebacili na nedjelju tako da vas trojica upadate za subotu.
Super | |
|
| |
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 14:02 | |
| | |
|
| |
thorus Tyler Durden
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 14:06 | |
pozovi ih u nedjelju/release Je, ali onda neće imati guru-a da ih uvede u mračne tajne magica! | |
|
| |
| |
| |
carnophage Wizard Mentor
Broj postova : 220 Age : 45 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 14:45 | |
| - ja cu doci u nedjelju Franjo pa cu ih uvesti u magic i onda cemo se poslije mijenjati zlatnu za zlatnu i slicno | |
|
| |
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 15:08 | |
| - carnophage je napisao/la:
- - ja cu doci u nedjelju Franjo pa cu ih uvesti u magic i onda cemo se poslije mijenjati zlatnu za zlatnu i slicno
nemoj sam jadnu djecu i studoše isprepadati... | |
|
| |
carnophage Wizard Mentor
Broj postova : 220 Age : 45 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 15:22 | |
| - pa i ja sam dijete i studos | |
|
| |
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 15:29 | |
| - carnophage je napisao/la:
- - pa i ja sam dijete i studos
u duši | |
|
| |
thorus Tyler Durden
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 15:34 | |
- pa igraj oba dana
i ovako mi žena kvoca, još da me nema puna 2 dana bilo bi spavaj na kauču - carnophage je napisao/la:
- - ja cu doci u nedjelju Franjo pa cu ih uvesti u magic i onda cemo se poslije mijenjati zlatnu za zlatnu i slicno
Eh, dijete i studentu (vječno mlad sa samo 28 godina), pogle ga samo kako je neiskusan, što bi rekao moj profa s faksa: "O, kolega pa vama i brada narasla!" A doma loži vatru na commone, komplet svih crnih foilica od urze na ovamo , s krap rericama lijepi tapete (da nisam vidio ne bi vjerovao:affraid: ). Priznaj izdajico! btw da ti ostavim po nekom onaj germ. BR land od Shija! | |
|
| |
Wrath 0-0-4
Broj postova : 17 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu uto 25 ruj 2007 - 23:27 | |
| Mislim da je prerelease u (skučenom) lomu jedna jaka antipropaganda magica. šta je sljedeće? Na klupama pred landom? Tako da se netreba previše čudit kad za 2-3 godine na prereleasevima bude dolazilo po 30 ljudi. Onda se više neće isplatit držat prerelease ni u lomu ili nagrade 0,5 bustera po igraču | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu sri 26 ruj 2007 - 0:27 | |
| - Wrath je napisao/la:
- Mislim da je prerelease u (skučenom) lomu jedna jaka antipropaganda magica. šta je sljedeće? Na klupama pred landom?
Tako da se netreba previše čudit kad za 2-3 godine na prereleasevima bude dolazilo po 30 ljudi. Onda se više neće isplatit držat prerelease ni u lomu ili nagrade 0,5 bustera po igraču ovo sto si ti sada rekao je antipropaganda prema organizatorima, i uvreda svakom igracu magica, ako treba igrat cu i na livadi samo da se karta, briga me gdje je i kakva je nagrada | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu sri 26 ruj 2007 - 0:53 | |
| Stoji da je bez veze razmišljati samo o nagradama. Ali prostor - to je meni već druga stvar. Primjerice - mislio sam doći na Legacy turnir u Zgb. Ali kad sam skućio da će biti u Lomu prošla me volja. Jednostavno gurati se u nekom malom prostoru mi je potpuno bezveze. Nikako mi ne ide u glavu kako, kroz sve ove godine, si organizatori u Zagrebu nisu uspjeli pronaći neki jeftini prostor za relativno malo para (Močvara je super ali ju ne koristite kad su u pitanju turnir srednje veličine). Pa bar to nije toliko teško. Ali jedno je sigurno. LoM tjera ljude. Atmosfera je | |
|
| |
Anomen Terran Medic
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu sri 26 ruj 2007 - 0:54 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- Wrath je napisao/la:
- Mislim da je prerelease u (skučenom) lomu jedna jaka antipropaganda magica. šta je sljedeće? Na klupama pred landom?
Tako da se netreba previše čudit kad za 2-3 godine na prereleasevima bude dolazilo po 30 ljudi. Onda se više neće isplatit držat prerelease ni u lomu ili nagrade 0,5 bustera po igraču ovo sto si ti sada rekao je antipropaganda prema organizatorima, i uvreda svakom igracu magica, ako treba igrat cu i na livadi samo da se karta, briga me gdje je i kakva je nagrada Daj se smiri Igraj na livadi ti slobodno , ali na livadi ti ne treba 160 kuna za upad. Ovo jest antipropaganda Magicu ali je , nažalost, samo logični slijed . Wraith je u pravu . | |
|
| |
Grofaz Apprentice Mage
Broj postova : 17 Location : Zagreb Registration date : 24.09.2007
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu sri 26 ruj 2007 - 1:29 | |
| Negdje prije par mjeseci na sjednici gradske skupštine kada se raspravljalo o financiranju urbane kulture Bandić je u svom karakterističnom tonu držao govor kako će se neke stvari promijenti, postrožit kontrole i slično.
Naime, navodno Močvara kao klub koji je financiran i dobiva prostor od grada i valjda ureda za kulturu krši neka pravila kad iznajmljuje prostor u komercijalne svrhe. Močvaru je baš bio uzeo kao primjer. Tad kad sam to gledao baš mi je bilo palo na pamet kako će onda to značit i probleme s pririlisovima.
Onak, samo me podsjetilo... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pririlis u Zagrebu | |
| |
|
| |
| Pririlis u Zagrebu | |
|