| Vintage u Zagrebu | |
|
+34Ian_Forestal FANAttIC luis Dace Trickz Ishan Zubo_i tambourinko Galanodel Promo Hrvoje ma1to Lajiskin LaBuDoVa Ixtlilxochitl RaveX dibo Cornix Niksodus noname3 swoop Powerslave bla shadowthrone Berserk Grga Jerman_i KontraMagija Olegowsky Guardian morpheus monSt4r Ged Pippin placebo 38 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Vintage u Zagrebu uto 5 lip 2007 - 13:01 | |
| Danas, 11. 9. 2007. Odrzat ce se Tuesday Night Vintage u Frankopanskoj 22. Format je Vintage (T1). Turnir pocinje u 17.00, preporuka je svratit nesto ranije. Dozvoljeno 10 besplatnih proxya + 5 kn svaki dodatnim iznad desetog. Upad 15 kn. Popis bannnnananih i restrictanih karata http://www.wizards.com/default.asp?x=judge/resources/sfrVintageAko netko nije upoznat s formatom ili ima pitanja, neka se ne srami postat na ovaj topic. Ovo je zadnji put da možete igrati sa Saharazadom prije bana!!!!Dojdite u sto vecem broju i zaigrajte najzabavniji format! Pozdrav, Mario | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 5 lip 2007 - 16:13 | |
| nazalost malo prekasno javljeno, ali drzim fige da bude barem 8 ljudi Kroz par mjeseci ako se to odrzi, ja bi trebao biti kolko-tolko stalni gost. | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 5 lip 2007 - 23:03 | |
| Da osam ljudi, jedanaest! :D
Bilo je stvarno dobro, partije su trajale i do poteza (toliko o tome da se sve desi u prvom krugu). Situacije su varirale od topdeckanog twistera, do zavrsavanja s drawom kad su obojica na 1 lifea, a kripta se okrene na dobru stranu. U finalu sliptali Bla i monster (nema sansi da pisem onu cetvorku). Igralo se dosta komboa (3x pitch/grim long), control slaver, malo sui-ja, a naravno da je monstar plakao nad giftsima i saptao im njezne rijeci.
Vidimo se sljedeci utorak. | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
Broj postova : 130 Age : 37 Location : Zagreb atm Registration date : 03.06.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 5 lip 2007 - 23:05 | |
| - Ged je napisao/la:
- Da osam ljudi, jedanaest!
Bilo je stvarno dobro, partije su trajale i do poteza (toliko o tome da se sve desi u prvom krugu). Situacije su varirale od topdeckanog twistera, do zavrsavanja s drawom kad su obojica na 1 lifea, a kripta se okrene na dobru stranu. U finalu sliptali Bla i monster (nema sansi da pisem onu cetvorku). Igralo se dosta komboa (3x pitch/grim long), control slaver, malo sui-ja, a naravno da je monstar plakao nad giftsima i saptao im njezne rijeci.
Vidimo se sljedeci utorak. Bar si drugi put napisa monstar... Whhhy gifts whyyy....btw sad bi trebalo napraviti pauzu od misec dana za T1, inace nista od 8 ljudi p.s. nista od team vac | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 5 lip 2007 - 23:19 | |
| | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
Broj postova : 130 Age : 37 Location : Zagreb atm Registration date : 03.06.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 5 lip 2007 - 23:31 | |
| - morpheus je napisao/la:
- monSt4r je napisao/la:
- Ged je napisao/la:
- Da osam ljudi, jedanaest!
Vidimo se sljedeci utorak. Bar si drugi put napisa monstar... Whhhy gifts whyyy....btw sad bi trebalo napraviti pauzu od misec dana za T1, inace nista od 8 ljudi
p.s. nista od team vac kad nisam ja bio... I bolje da se nisi sramotia.... btw. koliko god bilo 11 ljudi, ja sam dobia affinity, pa gobline, pa slivere za prve 3 runde ...fun ? | |
|
| |
Guardian Wizard Mentor
Broj postova : 218 Age : 40 Location : Zadar/Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 5 lip 2007 - 23:42 | |
| Samo da napomenem da su prva 3 mjesta pripala zadranima! Mon i bla splitali,ja se uguzio na treće mjesto sa glupim affinityjem! Bilo je dobro,možda dođem i drugi put. | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 1:53 | |
| | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 2:03 | |
| svaka cast ako bude turnira i sljedeci tjedan, mozete racunati i na mene | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 8:53 | |
| izvrsne si matchupe imao sa giftsima monstar sliveri goblini i affinity i jedini match koji si trebao igrat si drawao ja sam recimo prvu rundu imao long pa drugu rundu opet long al eto 2-1-1 nije lose za pocetak s tim da sam geda trebao dobit al potezi su me ubili ostao je na 1 i ja doduse bio sam na 2 i morao sam bacit forcu na hard castanog simic spirit guidea da ga mogu udarit sa titanom kojeg cu nac s tinkerom pa sam i ja ostao na 1 zadnju rundu igram s jednim tipom kaj igra reanimatora... stavi bazar i spremi sve u grob pocne gledat sb..ja kazem e nesmijes to kao moras bacit prvo nesto (on kaze joj pa gledam imam wish u ruci ...koji ce se rizolvat..NE ). uglavnom baca wish ja ga drainam i potez nakon toga baca drugi wish wtf trebali bi napisat bas popis karata da ljudi vide a ne da link bude nesto u sticky or something | |
|
| |
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 10:11 | |
| koliko su dugo trajale runde s obzirom da je bilo dosta drawova | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 10:20 | |
| - morpheus je napisao/la:
- koliko su dugo trajale runde s obzirom da je bilo dosta drawova
40 min sta niej bilo long enough a turnir je i kasnio 45 min | |
|
| |
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 10:33 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- morpheus je napisao/la:
- koliko su dugo trajale runde s obzirom da je bilo dosta drawova
40 min sta niej bilo long enough a turnir je i kasnio 45 min da, to nije dosta... | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 10:41 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 10:43 | |
| | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 10:46 | |
| monstar ne kenjaj prve 3 runde si imao bye a zadnju nisi ni igrao wow bravo care | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 11:02 | |
| Ko je uopce pobijedio, sta se igralo, dajte neke korisne informacije umjesto da samo serete | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 11:16 | |
- monstar ne kenjaj
prve 3 runde si imao bye a zadnju nisi ni igrao wow bravo care bye's are nice A jerman nezna citati | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 11:17 | |
| 1. bla --- long 2. monstar --- soon banned gifts.deck 3. zoretic --- ravager 4. kornelije --- long 5. me --- control slaver dalje neznam
inace kornelije je topdeckao vrhunski protiv djure igra suicide i ubije mu cjeli hand 2gi potez ima negatora ide za pobjedu kornelije 0 karata u ruci topdeck twister i voznja | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 11:21 | |
| Cestitke Zoreticu jer je uspio zavoziti sa ravagerom u T1 formatu, mislio sam da to samo ja mogu (tinker ---> titan) Ajde hvala bogu, bar nekak zvuce ti deckovi, ja sam se vec pobojao da ce pobjediti neki Stompy govno ili sliveri il takva neka strahota. | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 12:34 | |
- soon banned gifts.deck
:( :x A vidit cemo i koliko ce gush trajat... | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 12:35 | |
| - monSt4r je napisao/la:
- KontraMagija je napisao/la:
- soon banned gifts.deck
A vidit cemo i koliko ce gush trajat... gush je brutalniji od giftsa mnogo neznam jer su se wizardsi piknuli opet | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 13:03 | |
- monSt4r je napisao/la:
- KontraMagija je napisao/la:
- soon banned gifts.deck
:( :x
A vidit cemo i koliko ce gush trajat... gush je brutalniji od giftsa mnogo neznam jer su se wizardsi piknuli opet Ja znam da cu gusheve igrati...kad smo vec kod toga ima ko tih gusheva viska ? | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 13:23 | |
| Fercek ti se pikas Mislim gush je brutalan al ipak pretjerujes | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 13:57 | |
| - Grga je napisao/la:
- Fercek ti se pikas
Mislim gush je brutalan al ipak pretjerujes fastbond gush ftw imam ti ih ja monstar brdo ipak sam ja gush | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu | |
| |
|
| |
| Vintage u Zagrebu | |
|