| M2010 aka 11th Edition | |
|
+39ExT[r]aMe Torgue ShuPac thorus pepe Spaljeni666 Dado Niksodus swoop Trinket Anomen Havoc sen Fila carnophage Vash cromiky Mr Miagi Ishan Ian_Forestal Spirit Soldier n0tjust Zeko bre džontra volta nantuko ftk Oragano Zubo_i harakiri ma1to tambourinko placebo Mtg je Emo RaveX FANAttIC bodul Varelija QWERTAS CROvax 43 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zeko Experienced Mage
Broj postova : 75 Age : 36 Location : Koprivnica Registration date : 06.09.2007
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 0:32 | |
| - ftk je napisao/la:
- jebate droga, stvarno reprintali lightnig bolt...
Znači counterspell za dvije mane je predobar, a 3 dmga za jednu nije... WotC ftw | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 3:01 | |
| - Zeko je napisao/la:
- ftk je napisao/la:
- jebate droga, stvarno reprintali lightnig bolt...
Znači counterspell za dvije mane je predobar, a 3 dmga za jednu nije... WotC ftw jebate. tocno tako. dajte nam kontru nazad!!!! | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 11:44 | |
| jel negdje pise da necemo dobit kontru za 2 mane ili je ovo samo random vajnanje? | |
|
| |
Zeko Experienced Mage
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 11:59 | |
| - FANAttIC je napisao/la:
- jel negdje pise da necemo dobit kontru za 2 mane ili je ovo samo random vajnanje?
Nije nikakvo random vajnanje, ako se dobro sjećam wizards je dao izjavu da su novi standard za hardcountere 3 mane (cheer at cancel...) pa prema tome nebi trebalo bit counterspella, jel. | |
|
| |
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 12:07 | |
| - Zeko je napisao/la:
- FANAttIC je napisao/la:
- jel negdje pise da necemo dobit kontru za 2 mane ili je ovo samo random vajnanje?
Nije nikakvo random vajnanje, ako se dobro sjećam wizards je dao izjavu da su novi standard za hardcountere 3 mane (cheer at cancel...) pa prema tome nebi trebalo bit counterspella, jel. ...tko prica o hard kontrama? Mislim da se ne bi puno zalio ni da se remand ili mana leak ponovno pojave..cak ni memory lapse ne bi bio los. | |
|
| |
Zeko Experienced Mage
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 12:47 | |
| - Spirit Soldier je napisao/la:
- Zeko je napisao/la:
Nije nikakvo random vajnanje, ako se dobro sjećam wizards je dao izjavu da su novi standard za hardcountere 3 mane (cheer at cancel...) pa prema tome nebi trebalo bit counterspella, jel. ...tko prica o hard kontrama? Mislim da se ne bi puno zalio ni da se remand ili mana leak ponovno pojave..cak ni memory lapse ne bi bio los. Ja pričam o njima, pošto sam usporedio Lightning Bolt i pravi Counterspell, a ne neke wannabe countere. | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 13:41 | |
| - Zeko je napisao/la:
- Spirit Soldier je napisao/la:
- Zeko je napisao/la:
Nije nikakvo random vajnanje, ako se dobro sjećam wizards je dao izjavu da su novi standard za hardcountere 3 mane (cheer at cancel...) pa prema tome nebi trebalo bit counterspella, jel. ...tko prica o hard kontrama? Mislim da se ne bi puno zalio ni da se remand ili mana leak ponovno pojave..cak ni memory lapse ne bi bio los. Ja pričam o njima, pošto sam usporedio Lightning Bolt i pravi Counterspell, a ne neke wannabe countere. Remand, leak, laps su u top kontre | |
|
| |
Zeko Experienced Mage
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 14:05 | |
| - placebo je napisao/la:
- Zeko je napisao/la:
- Spirit Soldier je napisao/la:
- Zeko je napisao/la:
Nije nikakvo random vajnanje, ako se dobro sjećam wizards je dao izjavu da su novi standard za hardcountere 3 mane (cheer at cancel...) pa prema tome nebi trebalo bit counterspella, jel. ...tko prica o hard kontrama? Mislim da se ne bi puno zalio ni da se remand ili mana leak ponovno pojave..cak ni memory lapse ne bi bio los. Ja pričam o njima, pošto sam usporedio Lightning Bolt i pravi Counterspell, a ne neke wannabe countere. Remand, leak, laps su u top kontre Laps je govno, remand i leak su dobri, al nisu dobri ko counterspell. Onaj pravi, koji kaže counter target spell, a ne put it somewhere else. | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 14:26 | |
| iskreno, ja bi bio sretan i sa mana leakom, iako je i ta kontra srednja zalost s obzirom na format koji je prilicno brz. | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 14:34 | |
| - n0tjust je napisao/la:
- iskreno, ja bi bio sretan i sa mana leakom, iako je i ta kontra srednja zalost s obzirom na format koji je prilicno brz.
n00b... :p | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 14:35 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
n00b... :p oh yeah | |
|
| |
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| |
| |
harakiri Apprentice Mage
Broj postova : 43 Location : split Registration date : 04.05.2009
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 14:42 | |
| pa napisao je Rosewater da je Counterspell prejak za UU i da ga više nikad neće reprintat, tako da nema šanse da stave u M10.
s druge strane ne vidim zašto ne bi stavili nekakvu uvjetnu kontru od dvije mane recimo Mana Leak, Remand ili Force Spike | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 14:54 | |
| - harakiri je napisao/la:
- pa napisao je Rosewater da je Counterspell prejak za UU i da ga više nikad neće reprintat, tako da nema šanse da stave u M10.
s druge strane ne vidim zašto ne bi stavili nekakvu uvjetnu kontru od dvije mane recimo Mana Leak, Remand ili Force Spike ili meni najdražu SPELL SNARE | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 14:56 | |
| svašta je taj Rosewater napisao.... Ne bi me čudilo da se jednog dana reprinta Counterspell.
U svakom slučaju ne smatram da je Bolt jak koliko i Counterspell. Format će se mrvicu ubrzati ali opet... kreature su već dovoljno brze i debele pa Bolt može poslužiti i kao sredstvo za usporavanje brzih deckova (kao brzi removal).
Ako sam dobro shvatio namjeravaju reprintati Duress. Ako to naprave - onda će to biti velika promjena u metagameu - puno veća od reprinta bolta ili countrespella. Duress za svoju cijenu napravi gomilu posla - disrupta combo, skine opasan spell, makne kontru, zajebani removal i ono što je dosta bitno - da ti informaciju što protivnik ima. Bolt i kontra su jake karte ali ni približno toliko moćne kao Duress. IMO. | |
|
| |
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 15:14 | |
| - Ishan je napisao/la:
- svašta je taj Rosewater napisao.... Ne bi me čudilo da se jednog dana reprinta Counterspell.
U svakom slučaju ne smatram da je Bolt jak koliko i Counterspell. Format će se mrvicu ubrzati ali opet... kreature su već dovoljno brze i debele pa Bolt može poslužiti i kao sredstvo za usporavanje brzih deckova (kao brzi removal).
Ako sam dobro shvatio namjeravaju reprintati Duress. Ako to naprave - onda će to biti velika promjena u metagameu - puno veća od reprinta bolta ili countrespella. Duress za svoju cijenu napravi gomilu posla - disrupta combo, skine opasan spell, makne kontru, zajebani removal i ono što je dosta bitno - da ti informaciju što protivnik ima. Bolt i kontra su jake karte ali ni približno toliko moćne kao Duress. IMO. da nisi tolko igro rock nebi tolke gluparije sad pričo... counterspell >>>>>>>>> bolt i duress meni nije jasno zašto nitko ne priča o ball lightningu... to je suluda karta! | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 15:20 | |
| kao kontam da su duress i kontra tu negdje po snazi, duress je jaci vs. kontrole i komba, a kontra je u globali protiv svega dobra. jedino me veseli sta cemo neko vrijeme u formatu imat i Thoughtseize i Duress | |
|
| |
Zeko Experienced Mage
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 15:56 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- Ishan je napisao/la:
- svašta je taj Rosewater napisao.... Ne bi me čudilo da se jednog dana reprinta Counterspell.
Ako sam dobro shvatio namjeravaju reprintati Duress. Ako to naprave - onda će to biti velika promjena u metagameu - puno veća od reprinta bolta ili countrespella. Duress za svoju cijenu napravi gomilu posla - disrupta combo, skine opasan spell, makne kontru, zajebani removal i ono što je dosta bitno - da ti informaciju što protivnik ima. Bolt i kontra su jake karte ali ni približno toliko moćne kao Duress. IMO. da nisi tolko igro rock nebi tolke gluparije sad pričo... counterspell >>>>>>>>> bolt i duress
meni nije jasno zašto nitko ne priča o ball lightningu... to je suluda karta! hellspark elemental + ball lightning + lightning bolt = raaaaaaampage | |
|
| |
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 16:03 | |
- kao kontam da su duress i kontra tu negdje po snazi, duress je jaci vs. kontrole i komba, a kontra je u globali protiv svega dobra. jedino me veseli sta cemo neko vrijeme u formatu imat i Thoughtseize i Duress
i tih mjesec dana će bit totalna ludnica :p | |
|
| |
harakiri Apprentice Mage
Broj postova : 43 Location : split Registration date : 04.05.2009
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 16:06 | |
| - Zeko je napisao/la:
hellspark elemental + ball lightning + lightning bolt = raaaaaaampage daaaaaa + Flame Javelin i Figure of Destiny ...do rotacije u devetom mjesecu | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 16:09 | |
| - harakiri je napisao/la:
- Zeko je napisao/la:
hellspark elemental + ball lightning + lightning bolt = raaaaaaampage daaaaaa + Flame Javelin i Figure of Destiny ...do rotacije u devetom mjesecu i boggart ramgang i onaj sek lend 3 damagea... brutala... | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 16:40 | |
| e al kad ti protivnik odigra duress i totsiz na taj hend, nije ti svejedno...ili je ako nisi nub | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition sri 24 lip 2009 - 16:43 | |
| totsajz = free burn spell. Duress je već problem. Kao što rekoh! | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition čet 25 lip 2009 - 1:54 | |
| e pa sve vam je to jako relativno ma, bitno da sljedece godine goyf ponovo stupa na scenu | |
|
| |
Mr Miagi Apprentice Mage
Broj postova : 12 Location : Ljubljana Registration date : 30.05.2009
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition čet 25 lip 2009 - 10:04 | |
ma, bitno da sljedece godine goyf ponovo stupa na scenu Odkud ti to? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: M2010 aka 11th Edition | |
| |