CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPočetna stranica  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Croatian National Championship 2009

Go down 
+55
Grga
Anomen
FetBoj
stagediver
al_Alamm
ggovedo
gile
ExT[r]aMe
crasher
Magnus
Exodus
Dace
thorus
Scout
argus
woodlander
harakiri
Dado
Madžar
Kerber
Grofaz
cromiky
lenki
swoop
LaBuDoVa
smrt
Big_T
Oragano
bre džontra volta
ftk
carnophage
Jerman_i
lepanovic
bog frog
Ishan
morpheus
Niksodus
QWERTAS
ma1to
n0tjust
Fila
[spike_6]-[QLC]
Spirit Soldier
Mirari
Ian_Forestal
FANAttIC
k_u_k_a
svup91
Szadek
ShuPac
RaveX
Trinket
Havoc
tambourinko
Ged
59 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
Autor/icaPoruka
FANAttIC
Wizard Mentor
Wizard Mentor
FANAttIC

Broj postova : 342
Registration date : 28.05.2007

Croatian National Championship 2009 - Page 9 Empty
PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 2:06

tesko mi je bit objektivan al cu pokusat. bespredmetno je pricat o lokaciji koja je u zagrebu i gotovo jednako udaljena ostatku hrvatske. kad zelis dobro pojest ides u Okrugljak, kad se vjencavas ides u klet Buncic (ako si sretan da si dobio termin u jednoj od 10 dvorana u sljedece dvije godine). nitko tad ne prica kako ta mjesta nisu svima "uz put". nit su natsi svaki dan nit postoji idealna lokacija za sve.

kad odes na fnm pa sve do grand prixa, moze se ocekivat 94,27% muzjaka i puno pipkanja po guzi pa ne vidim kako je tu moglo bit drugacije.

jel ja moram prigovorit za cinjenicu da je na parkiralistu ostavljeno i razbacano 100 boca pive (kupljenih u ducanu)? necu nista rec jer nisam sitna dusa il se barem takvim ne smatram. kad biste dosli na gp i prodavali karte bili biste udaljeni i za slucaj kartaskog neuspjeha na istom vjerojatnost za trashanje na ovom forumu bi bila ogromna.

i za sve ostalo imam odgovor al ne zelim gnjavit ljude.

stvar je vrlo jednostavna, kome se da nek napravi pool s jednostavnim pitanjem: jesu li cro natsi 2009. bili cista katastrofa?
ak jesu, za mayanu na ovom forumu vise nikad necete cut i osobno cu ti se k_u_k_a, ak te ikad vidim uzivo, ispricat za prozivljene neugodnosti.
ak nisu, bah, nije bitno, od tebe me nista ne zanima.

u svakom slucaju ocekujem puno odgovora (po mogucnosti argumentiranih i elokventnih da se vidi da je odgovor promisljen ili barem objektivnih i neuvjetovanih neuspjehom na turniru) a bilo bi dobro i da svaki kriticar navede gdje bi nam bilo bolje uz uvjet da igraci ne placaju za prostor, da se moze normalno pojest iz tanjura i da ipak bude zagreb u pitanju jer vecina igraca tu zivi.

Oragano je napisao/la:
KAko je vec i spomenuto, prostor je bio FAIL, za
turnir ovakvih proporcija + dva stola 28 je isto bio FAIL i onih pola
sata extra igre
Ocito se nitko nije nadao da ce biti vise od 30 ljudi.

30 ljudi? ti si bio na turniru? forumski se prijavilo 50, na turniru je bilo 75 sudionika pa je teze ozbiljno shvatit tvoj post.
[Vrh] Go down
swoop
Wizard Mentor
Wizard Mentor
swoop

Broj postova : 451
Registration date : 10.06.2007

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 2:29

Kuka, zamišljam te golog.
[Vrh] Go down
Spirit Soldier
Mrgud - Prvak
Spirit Soldier

Broj postova : 395
Registration date : 29.05.2007

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 2:45

Meni je bilo ok, nije bilo neznamkako prostrano kao prosle godine, ali sto se mene osobno tice prostor je bio dobar. Nista spektakularno, ali za tih 0kn koje smo morali dati za njega, mislim da je bezobrazno zaliti se.
[Vrh] Go down
FetBoj
Apprentice Mage
Apprentice Mage
FetBoj

Broj postova : 22
Registration date : 02.07.2007

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 3:25

bilo mi je jedino bed zbog one jadne konobarice koja se silno trudila da ne pop.... ali mi je prestao biti bed kad sam nasao dlaku u pici no kako sam bio pregladan i nije mi se dalo cekati +pola sata na iducu nisam imao bas nekog izbora....malo mjesta i guranje je na kraju bilo nebitno zbog ekipe sa parkinga (btw ako se nevaram boce su bile sve na hrpi) tako da se svejedno zahvaljujem ljudima koji su omogucili ovo okupljanje.....bilo je ok
[Vrh] Go down
argus
Vault Dweller
Vault Dweller
argus

Broj postova : 246

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 9:32

pa da, nationalsi su bili katastrofa...

zaista!

svi su bili opušteni i pričljivi, prostor je (iako malo manje prohodan) ugodno mirisao, a wc je imao papira i sapuna i sve što jedna WC školjka treba imati.
na šanku je kava bila ok (ali preporučio bih nekog kvalitetnijeg proizvođača kave) a cuga hladna.
prostor je bio preblizu željezničkom kolodvoru i nisam morao prolaziti kroz isprepletene uličice.
mogao sam jesti (poprilično širok izbor hrane) kad sam htio i to iz tanjura, s priborom i salvetom.

sve u svemu to nisu nationalsi na koje smo navikli i zbog toga su teško sranje. ja želim smrdljivi, polumračan pećinski ambijent gdje sjedim na drvenim klupama i igram na klimavim stolovima. kad uđem u wc onda želim bar par streptokoknih bakterija ponijeti sa sobom a ruke obrišem o tuđu majicu. ja želim da moja pizza dođe mlaka pa je proždirem rukama koje ponovno perem u bakteriološki bogatom okružju pa tražim novu žrtvu o koju ću obrisati ruke.

dajte ljudi ponovno razmislite što pričate. da su natsi bili u sheratonu onda bi bilo:
- skup je upad
- previše fancy
- skupa je cuga
- security me čudno gledao
- nemam gdje parkirati da se ne plaća
etc...

pola sata extra igre je bio EPIC FAIL indeed

a ti kuka ne seri jer ista situacija je bila u bjelovaru u onom 'restoranu' pa si bio happy s tim turnirom

imho, najbolji natsi ikada s obzirom na prilike i stanje hrvatskog magica. na kraju je sve isto, u top8 su ušli kvalitetni igrači, prva trojica idu na worldse, podijelili su 7000 kn nagrada za top8, znači ovo je turnir sa uvjerljivo najvećim prize supportom ikada s obzirom da traje samo jedan dan.
da su PTQovi ovakvi onda bi vas bilo 100+ na svakom turniru, a sada kukate jer su 'natsi'

ja sam vrlo zadovoljan i nagovorio bih još ljudi da idu na natse da znam da će svaki veći turnir biti ovakav
[Vrh] Go down
QWERTAS
Wizard Mentor
Wizard Mentor

Broj postova : 256

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 11:00

argus je napisao/la:
pola sata extra igre je bio EPIC FAIL indeed

imho, najbolji natsi ikada s obzirom na prilike i stanje hrvatskog magica.

podijelili su 7000 kn nagrada za top8, znači ovo je turnir sa uvjerljivo najvećim prize supportom ikada s obzirom da traje samo jedan dan.

Elez nemoj se uopće obazirat,sve je bilo zakon.
big deal,čekat pol ćuke extra na turniru koji traje cijeli dan affraid,bar sam se stigo trejdat(sve ostale runde sam igrao dodatne poteze Razz
[Vrh] Go down
[spike_6]-[QLC]
JA SAM BOG ZA VAS!
JA SAM BOG ZA VAS!
[spike_6]-[QLC]

Broj postova : 206

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 11:32

btw...wtb screenshot od pizze
[Vrh] Go down
k_u_k_a
Wizard Mentor
Wizard Mentor

Broj postova : 147
Registration date : 29.07.2007

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 12:40

cilj mi nije bio pljuvati po nicemu samo sam rekao svoje misljenje. meni je isto bilo ok, osim onih cinjenica koje sam naveo.

FANAttIC je napisao/la:
kad odes na fnm pa sve do grand prixa, moze se
ocekivat 94,27% muzjaka i puno pipkanja po guzi pa ne vidim kako je tu
moglo bit drugacije.

ne mozes uspoređivati jedne nationalse sa fnm-om! na fnm-u ne igras za ovecu kolicinu novca i skoro placeni put na svjetsko prvenstvo gdje mozes zaraditi jako puno novaca! a sto se grand prix-a tice i tu si u krivu! na svakom gp-u kojem sam bio nisam morao uvlaciti skembu i hodati bocno kad se zelim pomaknuti negdje.

FANAttIC je napisao/la:
kad biste dosli na gp i prodavali karte bili biste udaljeni

i tu si u krivu. evo kako sam ja u Hannoveru prodao vecinu svojih i Pekovih karata:

random Svabo, Talijan, Spanjolac, Turcin: prodajes karte?
ja: nije dopusteno.
random Svabo, Talijan, Spanjolac, Turcin: ok, hocemo izac van i to obavit?
ja: moze.

dodjemo do ulaznih vrata, otvorimo ih, izadjemo i to je to!

FANAttIC je napisao/la:
30 ljudi? ti si bio na turniru? forumski se prijavilo
50, na turniru je bilo 75 sudionika pa je teze ozbiljno shvatit tvoj
post.

nije da se u potpunosti slazem sa Oraganom, ali ovdje se tebe ne moze ozbiljno shvatiti jer ti njega nisi shvatio!

argus je napisao/la:
prostor je bio preblizu željezničkom kolodvoru i nisam morao prolaziti kroz isprepletene uličice.

2-3 covjeka ne mogu biti mjerilo svim ostalima

argus je napisao/la:
a ti kuka ne seri jer ista situacija je bila u bjelovaru u onom 'restoranu' pa si bio happy s tim turnirom

opet se vracam na cinjenicu da jedan casual/fun/we turnir se ne moze uspoređivati sa nationalsima!

QWERTAS je napisao/la:
Elez nemoj se uopće obazirat,sve je bilo zakon.
big deal,čekat pol ćuke extra na turniru koji traje cijeli dan affraid,bar sam se stigo trejdat(sve ostale runde sam igrao dodatne poteze Razz

https://www.youtube.com/watch?v=vRoPu1dg7sA
[Vrh] Go down
ftk
Experienced Mage
Experienced Mage

Broj postova : 72
Registration date : 28.04.2009

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 13:00

ma super je bilo kaj god bilo ko kaže... prostor dobar, hrana, cuga, droga super...
a sad, ko je propao, propao, nije mu se svidjelo...
samo mi je žao okca jadnog... ko ne plače u toj situaciji nije čovjek
[Vrh] Go down
Anomen
Terran Medic
Anomen

Broj postova : 576

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 13:10

LOL,

Nisam bio nikad u Elezovom restoranu (ali jednoć ću doć na ručak:) ali siguran sam na temelju većine izjava da je u najmanju ruku pristojan.

Dva su tu problema-

* prvi da su u grupama igrači (i ljudi općenito) nezrela razmažena gomila koja će se generalno samo žalit i seruckat bez da pokuša uvidjet cijelu situaciju. Plus još uzmi u obzir i neku srednju dob te populacije koja će ić u prilog nezrelosti:-) Zahvale nećeš dobit na žalost iako si ih zaslužio.

* drugi i glavni problem je da je organizacija Magica katastrofalna, organizatorima* se više ne da oko ničega potrudit a cijeli sustav (dobavljači, tržište...) je itako nenaklonjen Magicu. Pretpostavljam da se mogao naći dovoljno dobar prostor i da su se mogli osigurati dobriuvjeti za održat turnir u gradu ali za to se trebalo više angažirati i potruditi a to se, očito, nije dalo nikome.
Od organizatora Natsa bi trebao dobit velike zahvale jer bez tebe moguće je da se natsi ne bi ni održali (kako je krenulo).
[Vrh] Go down
Ian_Forestal
Code of Milan suspended!

Broj postova : 468

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 13:16

bilo kak bilo ove godine je bilo na knap... da je došlo 10 ljudi više, di bi svi stali?
s obzirom na ono što je trnski rekao: "natsi mogu bez problema biti 2 dana, ono od wizardsa je bila samo preporuka, srbi su igrali 2 dana a bilo ih je 30... rečeno je da će bit 1 dan jer bilo problema naći prostor"
ja bi radije igro u rupi poput močvare pa da se igra normalno 2 dana nego imo klopu i komfor ali ovakvu gužvu i te krnje natse koji traju 1 dan.
znam sad će bit komentara ti nisi opće igro kaj se buniš... NSKMJ!
[Vrh] Go down
n0tjust
Wizard Mentor
Wizard Mentor
n0tjust

Broj postova : 249
Registration date : 09.05.2009

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 13:20

dobri su bili natsi, jedina zamjerka ako to mozemo tako nazvati su bili mrvu premali stolovi, sto se dosta osjeti kad imas tokene i lendove i tipove i tako. klopa, cuga i ostalo na razini.

malo veci prostor ne bi skodio, jer je na trenutke stvarno bila guzva (sva sreca da nije bilo kise pa se moglo i vani chillat).

ostalo je bilo gud, makar mislim da bi bilo bolje da su trajali dva dana, sto tako i tako nije do nas.
[Vrh] Go down
bog frog
drekaVac
drekaVac
bog frog

Broj postova : 457
Registration date : 27.05.2007

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 13:56

Jako je dobro bilo. Svako malo se sjetim onih finih foteljica. Smile

@Elez: thx još jednom što si nas pokupio autom na kolodvoru!
[Vrh] Go down
https://cromtg.forumcroatian.com
bre džontra volta
Wizard Mentor
Wizard Mentor
bre džontra volta

Broj postova : 142
Registration date : 30.05.2009

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 14:18

ajde šta se bunite bezveze ko da ne znate da je unajmljivanje prostora u zagrebu jako skupo
[Vrh] Go down
Magnus
Apprentice Mage
Apprentice Mage
Magnus

Registration date : 09.06.2009

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 14:59

Ian_Forestal je napisao/la:
Magnus je napisao/la:
Sretno svima osim Ilku... :p
ma sretno i Ilku!

Ilko je odigro draft 0-3 i dropao... :p
ajde,preživjet će...Bar mu je netko poželio sreću...
[Vrh] Go down
Grga
Hypnox in Disguise
Grga

Broj postova : 209

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 15:01

Prostor je bio relativno dobar. Hrana je bila cisto pristojna, a pizza je uvijek finija kad nije iz kutije, tako da je to dfinitivno plus. Isto tako ne treba zanemariti ni cinjenicu da je bilo sapuna i papira u wc-u, iako se cudim kako to da se nije stvorio red s obzirom na to da je bio jedan wc na 100 ljudi (valjda su se ljudi olaksali u prirodi).
Foteljice su bile zakon, a ni stolci nisu losi, no oni okrugli stolovi su fakat bili premali. Moglo se igrati, ali tesko je dat 100% od sebe kad stalno moras paziti da ti na sve strane sve ne popada.
Za prolazenje mi se cini da je bilo sasvim dosta mjesta, no mozda sam ja tu cudan jer nemam 1850 kila.
Straznji prostor je bio slabije osvjetljen, ali jos uvijek puno bolje nego sto je to bila vecina stolova u mocvari, a i tamo su bar bili posteni stolovi.
Dva stola 38 ili koji vec broj su propust sudaca a ne prostora, i to nemate kaj Elezu prigovarat. I meni je islo na zivce cekat tih 45 minuta koliko sam cekao, al kaj sad, definitivno nije neki epic fail.

Dakle prostor je po svemu ovome bolji i od mocvare i od onog vrtica gdje smo bili zadnji put. Jedino sto ne bi stalo 100 ljudi, ali toliko ih nije ni bilo.

Jedina prava zamjerka prostoru je lokacija, i argument da je ljudima koji dolaze iz npr Splita to jedanko daleko kao Zagreb ne stoji jer ne postoji direktna linija za Mayanu iz Splita, nego prvo trebas doci u Zagreb i onda nalaziti prijevoz do tamo, tako da je njima zapravo jos i gore. Onima koji imaju auto nije bio neki problem, kao i nama - vecini - koji smo se nekom prikrpali, ali jos uvijek je bilo ljudi koji su morali dolaziti vlakom i busom i vjerujem da bi im bilo draze da su mogli odspavati sat vremena dulje, i ostati pogledati top 8 a ne da moraju ici jer se inace nece moci vratiti doma osim da pjesace od dubca.

U svakom slucaju, kad se sve zbroji i oduzme, za turnir ovakvih razmjera (do 70 ljudi), koji nije prerelease, je ovaj prostor podjednako dobar kao i dosadasnji prostori, a s obzirom na to da se ustedi lova za prostor, a valjda i Elez zaradi malo vise nego sto bi inace taj dan zaradio, ne vidim zasto bi uzimali drugi prostor - osim, naravno ako se nade nesto bolje u gradu.

Za prerelease to ne vrijedi jer se ljudima jednostavno ne da gnjaviti se s organizacijom puta do tamo zato da bi igrali na prereleaseu, a oni kojima se da organizirati ce onda potegnuti malo dalje i otici u bjelovar.

Najveca zamjerka netsima je upravo taj jedan dan koji je po meni bio grozan, iako je na kraju sve dobro ispalo geek
Jednostavno mi nije fora da ako na netsima spusis jednu rundu moras dobit sve do kraja da bi mogao u top 8. Onaj draw Bacica i mene je uspio iskljucivo zato sto su se u zadnjoj rundi savrseno poklopili pairingsi i jer je Okac imao dva drawa. Inace bih ja zavrsio deveti najvjerojatnije lol!
Osim toga, sto nije Elez mogao srediti prostor za subotu i za nedjelju?

Dakle iduce godine, ako ce biti ovakav broj ljudi, moze isti prostor, ali dajte nam dva dana nationalsa jer ovo je kao malo veci ptq
[Vrh] Go down
harakiri
Apprentice Mage
Apprentice Mage

Broj postova : 43
Registration date : 04.05.2009

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 15:02

zašto su Nationalsi bili

dobri:
- solidna hrana i piće na licu mjesta, na tanjurima, sa priborom i salvetom
- fotelje umjesto plastičnih stolica na rasklapanje
- pravi drveni stolovi umjesto kartonskih
- igranje vani na zraku tj. u vrtu
- najam prostora 0 kuna
- judge team

loši:
- neki stolovi su ipak bili premali
- slaba rasvjeta a turnir se otegao do kasno
- za 60+ ljudi ipak treba malo više kvadrata

uspoređujem uglavnom sa Močvarom jer na prošlim Natsima nisam bio
[Vrh] Go down
Ian_Forestal
Code of Milan suspended!

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 15:23

Grga je napisao/la:
Prostor je bio...

istina je to kaj veliš... da je ta mayana na trešnjevci li skoro bilo gdje u Zagrebu bilo bi to super... ali onda može bit turnir i u Bjelovaru jer do Eleza smo se vozili pola sata a nije bila gužva, do Bjelovara bi se vozili 45 min.
[Vrh] Go down
Magnus
Apprentice Mage
Apprentice Mage
Magnus

Registration date : 09.06.2009

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 15:27

Godinama nisam igrao u močvari ali u usporedbi sa velesajmom,mayana ima manji prostor,teže ju je nać,ali za 0 ćunerosa...dobio sam super klopu na licu mjesta,više nego pitku kavu-dakle dobru kavu sam dobio-,sa stolca sam se dizao nužde radi jer nisam igrao,ali nakon nekoliko sati tamo,siguran sam da bi došao igrat natse tamo,ili neki veći turnir. Ne bi li fond nagrada bio manji da se unajmljivao prostor? Bi li tamo klopa,cuga,wc bio pod nosom? Bi li cuga i klopa bila TAKO dobra? A što se tiče diranja guze nit sam ja dirao guzu nekom igraču nit je netko dirao moju ali odgovorno tvrdim da ako dotičnom diraču guze dovoljno jako dirneš zube i nos neće te šlatat nikad više! Elez,ne sekiraj se,bilo je dobro. Doći ću opet!
[Vrh] Go down
FANAttIC
Wizard Mentor
Wizard Mentor
FANAttIC

Broj postova : 342

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 16:32

Grga je napisao/la:
Onaj draw Bacica i mene je uspio iskljucivo zato sto su se u zadnjoj rundi savrseno poklopili pairingsi i jer je Okac imao dva drawa. Inace bih ja zavrsio deveti najvjerojatnije lol!
Osim toga, sto nije Elez mogao srediti prostor za subotu i za nedjelju?
eh, onda bih ja bio deseti a to nije fora ko deveti.
naravno da se mogla sredit i nedjelja al to nije do mene.

malo o rasvjeti u prostoriji iza: mayana je kafic/pizzerija/zdravljak/restoran/we i ta prostorija je namjenjena zatvorenijim proslavama tipa rodjendani, krizme i slicno ili boravku parova, zato nema zestoka jaja osvjetljenje.

buduci da sam zaduzen za odvoz stakla lijepo sam unovcio male panove i male bavarije, sad si mogu kupit playset ball lightninga.

kasnjenje turnira je vrlo lako opravdat time da su igraci dolazili iz svih dijelova hrvatske a bilo nas je 70+ i normalno da nisu svi dosli na vrijeme.

ali onda može bit turnir i u Bjelovaru jer do
Eleza smo se vozili pola sata a nije bila gužva, do Bjelovara bi se
vozili 45 min.

ne znam kolko si puta bio u bjelovaru, ja na skoro svim mega turnirima
"powered by Trnski" i mogu rec da smo se uvijek vozili oko 75min, osim
ako ne peres cijelim putem 120km/h. nek me isprave ak grijesim.

sve u svemu, ak opet nisam subjektivan, ima vise pozitivnih komentara (na kojima sam jako zahvalan) sto pobija navode o "velikoj vecini" i EPIC FAIL-u.
[Vrh] Go down
n0tjust
Wizard Mentor
Wizard Mentor
n0tjust

Broj postova : 249
Registration date : 09.05.2009

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 17:10

ma dobri su natsi bili. nije bilo idealno, al uvijek moze bolje Croatian National Championship 2009 - Page 9 87329

jos jednom props judgevima i mayani. jebiga valda ce sljedece godine bit dva dana, a prostor cemo vidjeti ako nas bude vise bojim se da cemo morati naci nesto vece.
[Vrh] Go down
Fila
Wizard Mentor
Wizard Mentor
Fila

Broj postova : 388

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 17:18

Mayana je supač.
Nikad nisam dobio gljive uz ćevape.

Treba tamo Worldse stavit da svi jedu ćevape s gljivama.
[Vrh] Go down
swoop
Wizard Mentor
Wizard Mentor
swoop

Broj postova : 451
Registration date : 10.06.2007

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 17:25

Bilijar, pizza, zabava:cheers:
[Vrh] Go down
Ian_Forestal
Code of Milan suspended!

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 17:27

FANAttIC je napisao/la:

ali onda može bit turnir i u Bjelovaru jer do
Eleza smo se vozili pola sata a nije bila gužva, do Bjelovara bi se
vozili 45 min.

ne znam kolko si puta bio u bjelovaru, ja na skoro svim mega turnirima
"powered by Trnski" i mogu rec da smo se uvijek vozili oko 75min, osim
ako ne peres cijelim putem 120km/h. nek me isprave ak grijesim.

sve u svemu, ak opet nisam subjektivan, ima vise pozitivnih komentara (na kojima sam jako zahvalan) sto pobija navode o "velikoj vecini" i EPIC FAIL-u.

ma ok je bilo kolko sam ja vidio ali bio si na svjetskom a valjda i na kojem GP-u, nije to isto ko kad igraš u nekom lokalu... prostor za igru je jako važan... ako je gužva i mali ti je stol to nije prihvatljivo za turnir ko što su natsi... to je jedini turnir u Hrvatskoj koji nešto vrijedi i trebao bi se igrati u adekvatnom prostoru... da je ta tvoja picerija u ili oko centra bilo bi to super a ovak je gnjavaža dogegat se tam ali je problem i otići.
što se tiće bjelovara kad sam išo sa lukom bili smo tam za 45 min... ja računam od prvog izlaza za obilaznicu ne od trenutka kad sam se ustao iz kreveta... po autoputu ideš 150 a ona cesta prema bjelovaru je široka i ravna tam se svi voze od 90-110

ja vidim da ti to sve osobno gledaš, niko tebe ne napada. ti si uskočio s prostorom i organiziro da to bude najbolje moguče. ove kritike idu organizatoru a ne tebi, on bira prostor i odgovoran je da to bude na nivou. nemreš ti od lokala napravit kongresnu dvoranu...
bumo valjda nagovorili trnskog da organizira natse iduče godine pa bu se našo neki prostor.
sad usred krize i ova zabrana pušenja... ugostoteljima nije lako i da se opće tražilo našo bi se prostor ali ako te totalno boli cvijet onda nikad niš nebuš našo.
[Vrh] Go down
Havoc
Wizard Mentor
Wizard Mentor
Havoc

Broj postova : 234
Registration date : 30.05.2007

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Emptypon 13 srp 2009 - 18:11

Put je relativno lako naći i bez GPS-a, Lokal je solidan, ali vidjelo se da Morfij nije predvidio toliki broj igrača.

Možda da se samo malo izašlo u susret u smislu dovoza stolova da zamjene one okrugle monstruoznosti, jer 5C kontrola protiv Grixisa je izgledalo u najmanju ruku smiješno kad svaki ima najmanje 15 landova svih mogućih boja i countera.

Nationalsi dobivaju prolaznu ocjenu.

Osobno sam te personalno zatražio od konobara vreću za ambalažu te istu ambalažu od piva stavio u gorespomenutu vreću baš znajući da bi moglo biti povika na nered. Dakle Gorane, zahvalise svojoj braći purgeriam na smeću.

Usto bi htio reći da su ovo zadnji nationalsi na koje primamo ljude koji ništa ne pridonose stolu, odnosno gepeku. Cijeli nationalsi su pili bavarie, becksove i panove, a pritom ništa ne pridonosili. Ipak smo mi Slavonci dobri domać....ovaj, gosti, ali nije lijepo popiti pivo i prdnuti u odlasku, te poslije bacati višestruki ignore....
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Croatian National Championship 2009   Croatian National Championship 2009 - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Croatian National Championship 2009
[Vrh] 
Stranica 9 / 13.Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» National Qualifier Zagreb 16.5.2009.
» National qualifier (regionals) u Rijeci
» National Qulifier - BJELOVAR 09.05.2009. - PRIJAVE
» PTQ Austin, Zagreb (6.6.2009.)
» National qualifier Osijek