| Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? | |
|
+20Magnus Oragano CROvax Trinket RaveX Szadek Mtg je Emo harakiri thorus Havoc Fila cromiky Spirit Soldier tambourinko n0tjust FANAttIC Ishan bodul stagediver Anomen 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? pet 12 lip 2009 - 19:27 | |
| - smak je napisao/la:
- i ako se kojim slučajem ne plaća pdv i na carinu
Šverceru! | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? pet 12 lip 2009 - 23:27 | |
| - smak je napisao/la:
evo računao sam da je carina 20% i da pdv ide i na carinu. uračunao sam i poštarinu od 25$ te, ako se nisam zatipkao na digitronu, buster izađe 21 i pol kuna. to je najskuplja varijanta. opet znatno bolje nego 33 kn u land of magicu. vidio sam na stranicama da se i po 80$ box može nabavit (ako uzmeš 6 ili više odjednom). i ako se kojim slučajem ne plaća pdv i na carinu, razlika bi još osjetnija bila. jbg Imaš dvije varijante: 1. Carina dobije anonimni poziv nezadovoljnog distributera pa te opizde dodatnim nametima 2. Distributer nije više distributer nego su to neki česi sada, koji baš i nemaju neku zaradu od tih boostera i živo ih boli cvijet. Malo je nezgodno imati tu konzistenciju, na jednom-dvaput da, ali konzistentno je stvarno teško nabavljati boxove izvana i da ti stižu na vrijeme i da su relevantne edicije etc. No kako su naši Pririlisovi po 30-90 prekasno, a Nationalsi su na dan Pririlisa i novih pravila, u ovoj zemlji je sve moguće. | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? sub 13 lip 2009 - 0:33 | |
| pa ako narucis bustere iz njemacke neces platit carinu... ali jeb. ga dobit ces bustere na njemackom! | |
|
| |
[spike_6]-[QLC] JA SAM BOG ZA VAS!
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? sub 13 lip 2009 - 0:45 | |
| | |
|
| |
smak Apprentice Mage
Broj postova : 17 Age : 37 Location : Petrijevci Registration date : 09.06.2009
| Naslov: Re: Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? sub 13 lip 2009 - 2:03 | |
| nije da letim kupovati bustere vani. da mi treba koji (a kupim 3 godišnje), rekao bih nekom organizaroru pošto ima popust.
fascinira me pomisao kako netko bere taj oveći "višak" love. po ovome ispada da LoM zarađuje 15ak kn po busteru. jebe lud zbunjenog | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
| Naslov: Re: Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? sub 13 lip 2009 - 9:42 | |
| U čemu je problem. 100% je minimalna marža s kojom će bilo tko, a da nije INA ili TDR ući u biznis. LoM od magica ima 100%, a od YGO-a ima 500% i prodaju koja probija plafon. Pogledaj samo potrošni materijal, slivse, najgora iznosna govna koštaju 35kn 50 kom u LoM-u, a na bilo kojem GP-u ili bilo gdje van Hrvatske možeš naći 100 vrlo dobrih slivsa za 5 eura. Ja bi recimo volio kad bi netko kupio tu i tamo box pa da malo draftamo. | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? sub 13 lip 2009 - 10:04 | |
| - Havoc je napisao/la:
- 100% je minimalna marža s kojom će bilo tko, a da nije INA ili TDR ući u biznis.
kod nas je marža od 2% do 4% i nismo INA i nismo TDR | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
| Naslov: Re: Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? ned 14 lip 2009 - 10:55 | |
| Draško, opet lažeš djecu. Gorivo je 7kn, paklo dima 15kn, a koliko je auto? Jučer bili u Đakovu, hrpetina djece. Stvarno lijepo za vidjeti. Volio bi da je u Osijeku situacija ista, a ne da moramo grecati za osam igrača na j*benom FNM-u. | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? pon 15 lip 2009 - 0:02 | |
| - Havoc je napisao/la:
- Draško, opet lažeš djecu.
Oš da skrinšotam listu rabata i pošaljem ti mejlom? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? | |
| |
|
| |
| Preživljavanje rotacija ilitiga koliko je t2 zaista skup? | |
|