| OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! | |
|
+35defra9 smak Havoc Dace placebo LaBuDoVa Jerman_i Trickz tambourinko argus RaveX Ishan Dragon_slayer Ian_Forestal cromiky CROvax bog frog stagediver FANAttIC Mirari Kerber carnophage QWERTAS Pippin Magnus k_u_k_a Anomen BoooomFist!!! svup91 freeze ShuPac Niksodus sen thorus Spirit Soldier 39 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 0:45 | |
| | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
Broj postova : 346 Age : 40 Location : Zg/Pu Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 1:38 | |
| - RaveX je napisao/la:
- čpč @ putrid leech
Zašto ČPČ kad i dalje postoji combat damage step? I dalje nakon što vidiš tko ga bloka možeš pumpat i on ti ga može magma sprayat u response. Nemaš pojma, RaveX. | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 1:56 | |
| evo blokam ga s 2/2 tipom, imam jedan mountain otapan na battlefieldu.
what do you do? | |
|
| |
Trickz Experienced Mage
Broj postova : 91 Location : Vienna / Virovitica Registration date : 27.06.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 2:12 | |
| - RaveX je napisao/la:
- evo blokam ga s 2/2 tipom, imam jedan mountain otapan na battlefieldu.
what do you do? w8 for shock? | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 2:17 | |
| - RaveX je napisao/la:
- evo blokam ga s 2/2 tipom, imam jedan mountain otapan na battlefieldu.
what do you do? za pocetak ne igram pickles... a i ne placem jer damage vise ne ide na stack | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 2:33 | |
| ne igram niti ja corny.dek, pa da igram shockove i drugi 1cc burn.
ovo je cisto retoricki primjer.
a obzirom na kolicinu kricera koji su mi u prosjeku u constructed (a i ltd) dekovima, kontam si da sam osoba koju je ovo najmanje pogodilo na cijelom svijetu.
...vise me bedira nemogucnost stekiranja lifelinka i nemogucnost flotanja mana iz upkeepa u draw... | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 11:59 | |
| Evo vam randomi, sta niste to zeljeli? To vam je vas casual magic i magic za "siroke mase". | |
|
| |
LaBuDoVa Alex
Broj postova : 83 Age : 39 Location : Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 12:28 | |
| - Jerman_i je napisao/la:
- Evo vam randomi, sta niste to zeljeli? To vam je vas casual magic i magic za "siroke mase".
Jerman care!!! P.S. Skoro me herc strefio kad sam citao article ovo jutro | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 13:12 | |
| promjene su velike
epohalne
no mtg će se i dalje razvijat.
bez dmg na stack će barem6 brže završavati partije | |
|
| |
Dace kapetan
Broj postova : 122 Age : 35 Location : Zagreb Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 13:36 | |
| Vlado konacno moze pocet svjetsku dominaciju | |
|
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 14:11 | |
| - ShuPac je napisao/la:
najbolesnije je to što se sjećam vremena 6-te edicije i što je njegov opis 100% točan .. ljudi su srali i na kraju prihvatili sve promjene ....
stvarno ne znam što reći na sve ovo!?! hoće li i ovaj puta biti isto tako!?! ... ali da sam totalno zbunjen ... jesam ... i da su mi promjene čudne ... jesu ... i da ...ma ne znam ....
MADŽIK propadaaaaaaaaaaaaaa ...da, ali 6-ta je nudila VIŠE opcija, a ne manje. Uglavnom, više prilagodbe na pravila i ČPČ. | |
|
| |
smak Apprentice Mage
Broj postova : 17 Age : 37 Location : Petrijevci Registration date : 09.06.2009
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 14:33 | |
| blaaaaaaah šteta ovog s combat dmg na stacku :/ | |
|
| |
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 15:51 | |
| - RaveX je napisao/la:
- ne igram niti ja corny.dek, pa da igram shockove i drugi 1cc burn.
kaj fali shocku i drugim 1cc burnovima? znam nisu plavi i nemaju morph... btw true blood... | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 15:57 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
kaj fali shocku i drugim 1cc burnovima? znam nisu plavi i nemaju morph... i nisu cantripi - Ian_Forestal je napisao/la:
- btw true blood...
3 dana... frak yeah! | |
|
| |
defra9 Wizard Mentor
Broj postova : 291 Age : 28 Location : zagreb Registration date : 21.05.2009
| Naslov: koji? čet 11 lip 2009 - 16:02 | |
| daj ajde ova edicija-ta nova ,ce unistiti cijeli magic,a taman sam smislil dobar deck-al extended se jos moze igrat sva sreca.pozz | |
|
| |
smak Apprentice Mage
Broj postova : 17 Age : 37 Location : Petrijevci Registration date : 09.06.2009
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 16:05 | |
| - defra9 je napisao/la:
- daj ajde ova edicija-ta nova ,ce unistiti cijeli magic,a taman sam smislil dobar deck-al extended se jos moze igrat sva sreca.pozz
meni je t2 sve zanimljiviji i zanimljiviji. kreativan i zabavan format za igranje i uvijek volim novosti kao što su nove edicije. jedini problem su financije, da se to koliko toliko poprati | |
|
| |
Scout Wizard Mentor
Broj postova : 106 Age : 32 Location : Zd Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 19:38 | |
| - Niksodus je napisao/la:
- Jedino logično nakon ovog je da će napraviti i Magic Anime crtić jer očito sad sve bacaju na to da se klinci što lakše uvuku.
Slažem se. Valjda im je dosadilo slušati "magic propada" i slične izjave nakon svake edicije,pa su ga defintivno uništili i sad pričajte što želite. To mjenjanje pravila,naziva i slični Magic anime sranja uništavaju magic kakvog smo mi znali,odbacuje stare igrače,ali privlači nove,mlađe naraštaje.No ruku na srce,magic s njima će im donositi barem 3 puta veći prihod nego danas i to oni dobro znaju.Primjerice ja koji sam mlađi igrač,nisam kupio buster cca 3 godine.To valjda dovoljno govori. | |
|
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 22:40 | |
| - Scout je napisao/la:
- Niksodus je napisao/la:
- Jedino logično nakon ovog je da će napraviti i Magic Anime crtić jer očito sad sve bacaju na to da se klinci što lakše uvuku.
Slažem se. Valjda im je dosadilo slušati "magic propada" i slične izjave nakon svake edicije,pa su ga defintivno uništili i sad pričajte što želite.
To mjenjanje pravila,naziva i slični Magic anime sranja uništavaju magic kakvog smo mi znali,odbacuje stare igrače,ali privlači nove,mlađe naraštaje.No ruku na srce,magic s njima će im donositi barem 3 puta veći prihod nego danas i to oni dobro znaju.Primjerice ja koji sam mlađi igrač,nisam kupio buster cca 3 godine.To valjda dovoljno govori. lol, oprosti ali nije baš mjerodavno da ti 'nisi došo u priliku kupit bustere'. A i čisto sumnjam da je to točno. Ja sam npr. prije 6 godina isto igrao Magic u kvartu i nisam nikad došo u priliku kupit bustere . | |
|
| |
defra9 Wizard Mentor
Broj postova : 291 Age : 28 Location : zagreb Registration date : 21.05.2009
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 22:54 | |
| sve to stoji i to sa busterima...ali su po meni malo pretjerali.pozz | |
|
| |
Scout Wizard Mentor
Broj postova : 106 Age : 32 Location : Zd Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! čet 11 lip 2009 - 23:12 | |
| - Anomen je napisao/la:
lol, oprosti ali nije baš mjerodavno da ti 'nisi došo u priliku kupit bustere'. A i čisto sumnjam da je to točno. Ja sam npr. prije 6 godina isto igrao Magic u kvartu i nisam nikad došo u priliku kupit bustere . Ne čitaš previše što pišem ili jednostavno nisi koncentriran. Htio sam reći da od "nas" Wizardsi nemaju nikakvu zaradu,da ja kao mlađi igrač nisam kupio buster 3 godine,niti ću ga kupiti u iduće 3 godine.Jasnije? | |
|
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! pet 12 lip 2009 - 0:38 | |
| - Scout je napisao/la:
- Anomen je napisao/la:
lol, oprosti ali nije baš mjerodavno da ti 'nisi došo u priliku kupit bustere'. A i čisto sumnjam da je to točno. Ja sam npr. prije 6 godina isto igrao Magic u kvartu i nisam nikad došo u priliku kupit bustere . Ne čitaš previše što pišem ili jednostavno nisi koncentriran. Htio sam reći da od "nas" Wizardsi nemaju nikakvu zaradu,da ja kao mlađi igrač nisam kupio buster 3 godine,niti ću ga kupiti u iduće 3 godine.Jasnije? jesi dolazio kad u LoM? Naime, vrlo mali broj igrača se uspije suzdržati da ne uzme buster - dva tu i tamo. Istina da će generalno u Svijetu možda više biti novih igrača nego šta bi bilo bez te promijene pravila ali kod nas u Hrvaškoj da će sad porasti prodaja bustera- sumnjam . | |
|
| |
Mtg je Emo Wizard Mentor
Broj postova : 272 Age : 38 Location : Na tvom monitoru / inace u Splitu Registration date : 24.08.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! pet 12 lip 2009 - 1:38 | |
| - Anomen je napisao/la:
jesi dolazio kad u LoM? Naime, vrlo mali broj igrača se uspije suzdržati da ne uzme buster - dva tu i tamo. u 7-8 godina magica , ruku na srce, neracunajuci bustere od 5 kn, nisan vise od 5 | |
|
| |
CROvax Experienced Mage
Broj postova : 66 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 28.06.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! pet 12 lip 2009 - 10:57 | |
| jedini busteri koje sam ja kupovao u zivotu su bili oni za draft od Ilka, ak se to uopce racuna pod kupnjom... | |
|
| |
Spirit Soldier Mrgud - Prvak
Broj postova : 395 Age : 36 Location : Sisak Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! pet 12 lip 2009 - 11:53 | |
| Ja sam isto rijetko kupovao boostere tek toliko da ih otvorim, ali jednom kad sam to napravio sam dobio foilani watery grave, pa mi se isplatilo. | |
|
| |
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! pet 12 lip 2009 - 14:33 | |
| Pa ovaj M10 izgleda skroz ok... to bi mogla bit prva kvalitetna "base" edicija od 4th-a. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! | |
| |
|
| |
| OMFG Wizards strike again! Novi dualci preview! | |
|