Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: 5. edicija čet 28 lip 2007 - 15:29
Ima tu jos ludih stvari osim summer magica, Garfieldove karte u povodu rođenja njegove djece, testni foilovi iz exodusa, metalni fork, textless foil lightning boltovi i serra avatari, 1996 world champion i shichifukujin (ili tako nekako) dragon od kojih postoji samo jedna kopija + hrpa kojekakvih misprinta s pogresnim pozadinama (harry potter i vampire mislim da ima), bez simbola expanzije, pogresnim slikama, duplim printovima i slicnim glupostima.
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: 5. edicija čet 28 lip 2007 - 19:17
Kako se to 'stari busteri' mogu pretraživati? Od kada se računaju kao 'stari' busteri?
Fora mi je da ljudi sve skupljaju -najjače je kad je karta zahvaćena (obilježena, oštećena )aparatom za pakiranje boostera onda joj vrijednost raste i slične majmunarije
simo Apprentice Mage
Broj postova : 47 Age : 38 Location : Zagreb // Slavonski Brod Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: 5. edicija čet 28 lip 2007 - 20:14
julio je napisao/la:
Kako se to 'stari busteri' mogu pretraživati? Od kada se računaju kao 'stari' busteri?
Fora mi je da ljudi sve skupljaju -najjače je kad je karta zahvaćena (obilježena, oštećena )aparatom za pakiranje boostera onda joj vrijednost raste i slične majmunarije
kako to izgleda? neshvacam...
mesa_91 Experienced Mage
Broj postova : 76 Age : 32 Registration date : 16.06.2007
Naslov: Re: 5. edicija čet 28 lip 2007 - 21:57
missprint? nema slova ili ima kriva slova kriva slika
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
Naslov: Re: 5. edicija čet 28 lip 2007 - 22:25
tzv. crimped karte, gornji ili donji dio karte je zahvatila masina pa je nazubljena istko kao sto je nazubljen gornji i donji dio bustera...
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: 5. edicija pet 29 lip 2007 - 0:04
julio je napisao/la:
strai busteri su se dali pretraživati - sve do alijanse (ako se dobro sjećam). uzmeš booster, staviš ga pod vrlo jako svijetlo i gurneš karte prema vrhu boostera gdje ništa nije otisnuto. zbog tankog omota boostera vidjelo bi se kroz omot i mogao biš pročitati nepotpuno ime karte i casting cost. Zatim spretnim baratanjem bustera i karata gurneš noktom prvu kartu dole i pročitaš drugu.. i tako sve do kraja.
Ja sam to radio sa talijanskim Legends boosterima.
Što se tiče crimped karata - ima par ljudi koji to kolekcioniraju i za to daju relativno puno. Znam za postojanje foilanog crimplanog weldera i za crimplani mox ruby - takva sranja vrijede strašno puno (welder par stotina $$$; ruby vjerojatno 1k $)...
Mraz Wizard Mentor
Broj postova : 145 Age : 40 Location : Bjelovar Registration date : 28.05.2007
za World Champion kartu sam procitao da ju je originalni vlasnik prodao i zavrsila je kod nekog anonimnog kolekcionara, a cijena prodaje se naravno ne zna .
Proposal valjda nitko nije vidio, osim Garfilad njegove zene i jos nekih ljudi, ne moze se nigdje naci slika na netu.
Splendid Genesis sam pred nekoloko mjeseci vidio na e-bayu i sad mi je zao sta nisam stavio neki glupi bid da bar vidim po koliko je karta otisla (sigurno puno).
stagediver Experienced Mage
Broj postova : 67 Registration date : 13.06.2007
Naslov: Re: 5. edicija pet 29 lip 2007 - 15:04
kad smo vec kod web-stranica, ova http://www.magiclibrary.net/rarities.html se prestala azurirati - zna li netko neku slicnu stranicu koja se redovnije azurira (barem za judge, jss, arena i fnm karte)?
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007