| Magic online | |
|
+12Ian_Forestal Tantal Ishan KontraMagija mixer Jerman_i Dace shadowthrone morpheus Olegowsky Master Yoda mesa_91 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mesa_91 Experienced Mage
Broj postova : 76 Age : 32 Registration date : 16.06.2007
| Naslov: Magic online čet 5 srp 2007 - 12:21 | |
| Ima li itko i moze li mi tko objasnit kak to radi? | |
|
| |
Master Yoda Mali... Ali pali... =)
Broj postova : 50 Age : 38 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 12:28 | |
| | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 12:32 | |
| - Master Yoda je napisao/la:
- mesa_91 je napisao/la:
- Ima li itko i moze li mi tko objasnit kak to radi?
http://www.wizards.com/default.asp?x=magic/magiconline
Google ftw. mislim da je čovjeka zanimalo malo laičkije i jednostavnije objašnjenje, a ne da mora kopati kroz 100 linkova... | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 12:42 | |
| - mesa_91 je napisao/la:
- Ima li itko i moze li mi tko objasnit kak to radi?
igraš mtg partije preko neta. kupuješ virtualne boostere i radiš deckove. slično kao irl magic. | |
|
| |
shadowthrone Bolek - Nimbus Mazer
Broj postova : 257 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 12:54 | |
| Prvo - trebaš imati kreditnu karticu ili znati nekoga tko ju ima Drugo - uzima jako puno novca Treće - uzima jako puno novca Četvrto - budeš se navukao, pa neće biti dobro Inače je jako zabavno | |
|
| |
Dace kapetan
Broj postova : 122 Age : 35 Location : Zagreb Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 13:03 | |
| ili ne moras imat kreditnu karticu ali u tom slucaju moras puno ripat | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 13:05 | |
| Obrati se meni i Daceu za tickete | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:02 | |
| - shadowthrone je napisao/la:
- Drugo - uzima jako puno novca
Treće - uzima jako puno novca da, za razliku od offline magic u kojem se karte djele besplatno ovdje ih treba kupovat. prevara. | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:14 | |
| jerman bogec kaj bu se tebi obratio... rofl inace online ti je dobar al ovisan | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:25 | |
| ne nužno... milsim, malo samokontrole i to je to.
Dobre stvari u mtgo su: - odličan je za naučit dobro igrat. Draftovi su kvalitetni, igrači su kvalitetni. - odličan je za naučiti kako stvarno funkcionira stack, sve pojedine faze u i igri i kako izvesti pojedine trikove s kartama - dobar za ubit malo vremena i guštirat igrajući magic - fora je casual dio igre gdje možeš otići u neki casual room i testirati deck - ako malo bolje igraš možeš biti više manje na nuli
loše stvari: - skup je - draftovi su skupi - deckovi su skupi - pogotovo extended - karte su skupe - pogotovo extended - nije kao pravi mtg - nema osobe preko puta tebe pa samim time fali onaj ključan dio ljudske interakcije koji je od iznimne važnosti u magicu - bilo u kompetitivnom - zbog jedi mind trikova ili u casualu - zbog smijurija koje se mogu izvesti - meni je player interface užasno nepraktičan i popušio sam par partija dok sam skužio kako pravilno isklikati sve živo - nema drawa - nema svih karata samo od IN naovamo (+ Mirage i visions)
summa summarum: ako imaš dosta love (ili si dobar igrač) i vremena onda je to svakako ok igra. K tome možeš se dobro pripremiti za određeni event igrajući casual partije (ako imaš karte naravno) | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:29 | |
| hmm malo si kriv cech
ima drawa
karte nisu skupe | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:31 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- hmm
malo si kriv cech
ima drawa
karte nisu skupe ajde... ok... ima drawa ali nije poput onog IRL. Karte su skupe jer ne kupuješ same karte nego neko virtualno smeće s kojim ne možeš igrat tapke. | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:37 | |
| znas te virtualne mozes uvjek prodat za novce s kojima si ih kupio
al ak je 40-50 za fetch skupo onda jebga | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:43 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- znas te virtualne mozes uvjek prodat za novce s kojima si ih kupio
al ak je 40-50 za fetch skupo onda jebga prodat? a kako? dobiješ tixe i što onda s njima? Kome češ ih prodati???? Kod nas nemaš kome, vani imaš ali je problem kako će ti netko poslati novce... Dakle... taj dio priče nije baš bajan. | |
|
| |
Dace kapetan
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:48 | |
| e cec kak to tocno nema drawa nisam skuzio bas taj dio | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:50 | |
| - Ishan je napisao/la:
- KontraMagija je napisao/la:
- znas te virtualne mozes uvjek prodat za novce s kojima si ih kupio
al ak je 40-50 za fetch skupo onda jebga prodat? a kako? dobiješ tixe i što onda s njima? Kome češ ih prodati???? Kod nas nemaš kome, vani imaš ali je problem kako će ti netko poslati novce... Dakle... taj dio priče nije baš bajan. kak sam ja prodao svoj akaunt onda | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:53 | |
| - Dace je napisao/la:
- e cec kak to tocno nema drawa nisam skuzio bas taj dio
ok... ajde loš sam i krivo sam se izrazio... ne možeš izmusti draw (ili pobjedu) na temelju isteka vremena - što samim time uvelike kripla igru i onemogućuje neke varijante igranja mtga. | |
|
| |
Dace kapetan
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:54 | |
| pa to je po meni najbolje od svega, ne moze te neki random zastallat nego ce pobijedit bolji, a svatko ima svoj sat pa samim time i brzi igraci mogu izmust pobjedu ako se radi o 2 spora decka | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 14:58 | |
| - Dace je napisao/la:
- pa to je po meni najbolje od svega, ne moze te neki random zastallat nego ce pobijedit bolji, a svatko ima svoj sat pa samim time i brzi igraci mogu izmust pobjedu ako se radi o 2 spora decka
Vidi se da si mlad i poletan. Nama starim prdonajma treba neko vrijeme dok stavimo mozak u pogon... | |
|
| |
Tantal Wizard Mentor
Broj postova : 125 Age : 32 Location : ZG Registration date : 14.06.2007
| Naslov: .. čet 5 srp 2007 - 15:06 | |
| MTGO-najbolji ljek za kišne dane(i masivne potrošaće) | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 16:33 | |
| - Ishan je napisao/la:
- ne nužno... milsim, malo samokontrole i to je to.
Dobre stvari u mtgo su: - odličan je za naučit dobro igrat. Draftovi su kvalitetni, igrači su kvalitetni. - odličan je za naučiti kako stvarno funkcionira stack, sve pojedine faze u i igri i kako izvesti pojedine trikove s kartama - dobar za ubit malo vremena i guštirat igrajući magic - fora je casual dio igre gdje možeš otići u neki casual room i testirati deck - ako malo bolje igraš možeš biti više manje na nuli
loše stvari: - skup je - draftovi su skupi - deckovi su skupi - pogotovo extended - karte su skupe - pogotovo extended - nije kao pravi mtg - nema osobe preko puta tebe pa samim time fali onaj ključan dio ljudske interakcije koji je od iznimne važnosti u magicu - bilo u kompetitivnom - zbog jedi mind trikova ili u casualu - zbog smijurija koje se mogu izvesti - meni je player interface užasno nepraktičan i popušio sam par partija dok sam skužio kako pravilno isklikati sve živo - nema drawa - nema svih karata samo od IN naovamo (+ Mirage i visions)
summa summarum: ako imaš dosta love (ili si dobar igrač) i vremena onda je to svakako ok igra. K tome možeš se dobro pripremiti za određeni event igrajući casual partije (ako imaš karte naravno) skupo je ako propadas ali ako dobivas onda vozis za 0 kuna... kad hr dobije paypal... onda ces moc online karte prodavat direktno za cash | |
|
| |
Trinket The anoing one
Broj postova : 191 Age : 43 Location : Sisak Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 16:43 | |
| I ne zaboravite dodati konstantno rušenje servera i gubljenje vremena na to. Popizdim žešće na takve stvari, a imam osjećaj da kad kod se odlučim nešto i zigrat server se sruši. To se baš dogodilo u utorak, kad sam otkrio da se Ferček ipak vratio online-u i uzeo novi acc. Al ajd možda sad ipak malo smiri opće postanje po forumu. | |
|
| |
mesa_91 Experienced Mage
Broj postova : 76 Age : 32 Registration date : 16.06.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 18:27 | |
| zapravo mi nije jasno ni kak se regat. treba li platit 10$ za to ili.... | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
Broj postova : 346 Age : 40 Location : Zg/Pu Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Magic online čet 5 srp 2007 - 19:17 | |
| - shadowthrone je napisao/la:
- Drugo - uzima jako puno novca
Treće - uzima jako puno novca Ne nužno. Ja sam utuko u to ukupno oko $20. Doduše, ja sam sponzoruša. | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Magic online | |
| |
|
| |
| Magic online | |
|