| Magic Austria / Bec | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Trickz Experienced Mage
Broj postova : 91 Location : Vienna / Virovitica Registration date : 27.06.2007
| Naslov: Magic Austria / Bec uto 11 ruj 2007 - 21:17 | |
| Kao sto topic kaze, ako itko zna kakve je scena gore i ima link od kakvog foruma bio bi jako zahvalan. Selim se gore uskoro pa me zanima.
thx | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Magic Austria / Bec uto 11 ruj 2007 - 21:27 | |
| | |
|
| |
Trickz Experienced Mage
| Naslov: Re: Magic Austria / Bec uto 11 ruj 2007 - 21:28 | |
| | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Magic Austria / Bec uto 11 ruj 2007 - 21:38 | |
| spielraum ti je made of win
trgovina je u jednoj ulicici u koju se skrece iz mariahilferstrasse (Otto Bauer Gasse), igraonica je par kuca nize.
uglavnom... ukoliko si u mogucnosti, prijavi si stalnu adresu tamo, tako da ne moras bez veze prekidati draftove/turnire da bi isao kuci po postu.
imaju boostere svih edicija od homelandsa nagore, sve singlice prodaju (lude su im cijene: goyf im je bio u 7. mjesecu 10 eura, dok npr. otkupljuju za store credit npr avatar of woe za 25 eura i slicno...)
naravno, nije da je jedino mjesto za igrati magic u becu (izmedju ostalog, ima i jedna isto ok trgovina/igraonica svega 300tinjak metara gore u mariahilferstr., odmah pokraj starbucksa), ali spielraum ih pwna. jako. | |
|
| |
Trickz Experienced Mage
| Naslov: Re: Magic Austria / Bec sri 12 ruj 2007 - 10:32 | |
| - RaveX je napisao/la:
- spielraum ti je made of win
trgovina je u jednoj ulicici u koju se skrece iz mariahilferstrasse (Otto Bauer Gasse), igraonica je par kuca nize.
uglavnom... ukoliko si u mogucnosti, prijavi si stalnu adresu tamo, tako da ne moras bez veze prekidati draftove/turnire da bi isao kuci po postu.
imaju boostere svih edicija od homelandsa nagore, sve singlice prodaju (lude su im cijene: goyf im je bio u 7. mjesecu 10 eura, dok npr. otkupljuju za store credit npr avatar of woe za 25 eura i slicno...)
naravno, nije da je jedino mjesto za igrati magic u becu (izmedju ostalog, ima i jedna isto ok trgovina/igraonica svega 300tinjak metara gore u mariahilferstr., odmah pokraj starbucksa), ali spielraum ih pwna. jako. "drool" & "more drool" a sto se tice adrese ne znam hocu li to moc rijesit, ali definitivno cu probat. Sam neka se legacy i T1 udara i ja presretan. Jos da i svabski malo obnovim, nisam ga rabio od srednje | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Magic Austria / Bec sri 12 ruj 2007 - 15:10 | |
| legacy znam da igraju 100%, i to mislim utorkom i petkom (imaju na ploci rezultate od zadnjih par turnira, a kako im je rilis desete kasnio nekih sat vremena, iz dosade sam isao citati sve sto sam vidio), za T1 nisam siguran.
i da, boosteri su ti tamo 2,5 eura (od zadnjih 6-7 edicija, oni stariji su skuplji. mislim da su im najskuplji unglued, koji je po 11 eura, pa onda urze koje su po 6 eura), pakovanja od 50 protektora su im 2-3 eura i sl. | |
|
| |
Trickz Experienced Mage
| Naslov: Re: Magic Austria / Bec sri 12 ruj 2007 - 16:13 | |
| - RaveX je napisao/la:
- legacy znam da igraju 100%, i to mislim utorkom i petkom (imaju na ploci rezultate od zadnjih par turnira, a kako im je rilis desete kasnio nekih sat vremena, iz dosade sam isao citati sve sto sam vidio), za T1 nisam siguran.
i da, boosteri su ti tamo 2,5 eura (od zadnjih 6-7 edicija, oni stariji su skuplji. mislim da su im najskuplji unglued, koji je po 11 eura, pa onda urze koje su po 6 eura), pakovanja od 50 protektora su im 2-3 eura i sl. omg pa bagatela, to je EU sinee hehe | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na pici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Magic Austria / Bec sri 12 ruj 2007 - 16:28 | |
| | |
|
| |
Trickz Experienced Mage
| Naslov: Re: Magic Austria / Bec sri 12 ruj 2007 - 17:40 | |
| - swoop je napisao/la:
- a kaj ces tamo?
idem na postdiplomski. | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na pici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Magic Austria / Bec sri 12 ruj 2007 - 17:59 | |
| | |
|
| |
Trickz Experienced Mage
| Naslov: Re: Magic Austria / Bec čet 13 ruj 2007 - 16:17 | |
| - swoop je napisao/la:
- Odlijev mozgova.
-_- | |
|
| |