| Zašto djeca misle da su pametnija od mene? | |
|
+15argus Ixtlilxochitl RaveX Lajiskin Zubo_i Ishan ramon al_Alamm Prcko Jerman_i HERO Pippin Mirari monSt4r luis 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 0:38 | |
| - Solmyr je napisao/la:
- Ovo je stvarno nerealno! Nema FNM-a Vec 3 puta.
Molim objasnjenje. btw. luis ti ni carapu neznas organizirati, a kamoli MTG turnir
Ovaj post je namijenjen prvenstveno Zadranima, koji misle da su Boga za bradu uhvatili, ali vjerujem da će se bar neki organizatori prepoznati u njemu. Dozvolite mi da se najprije predstavim. Ime mi je Filip Romić, bavim se Magicom već 7 godina, a unatrag godine i pol organiziram turnire u Zadru. Već neko vrijeme na moj račun stižu prigovori neke djece koja misle da su odrasla, pa znaju o ćemu govore. Šteta je samo što ta dječica očito nisu dovoljno odrasla pa da mi sve to kažu u lice, umjesto da se prepucavaju preko ovog foruma, ili šalju pm-ove nekim osobama na forumu. Svi oni koji misle da je lako održavati tjedne turnire očito žive u nekom fantasy svijetu u kojem je sve divno i nema nikakvih problema. Htio bih samo da se zna da prije nego što sam se ja uhvatio sankcioniranih turnira, u Zadru je postojala samo mala underground scena igrača, koji su igrali po stanovima i podrumima. Mojom odlukom da se bavim organiziranjem turnira, scena je živnula i bilo je sve više igrača. Prvo se igralo u gradskoj knjižnici u Zadru i tu nam je bilo ok. Međutim onda su se počeli javljati gospoda koja se eto, čuju i danas. Bilo im je dosta gužve u knjižnici, bilo im je dosta djece poput njih samih koji su nas okruživali, bilo im je dosta vlasnika kafića koji nas je gledao poput krvnika (dobro, taj je lik svima išao na živce) itd. Pa smo onda ja i powerslave pronašli odličan prostor u ne baš fenomenalnom terminu, ali Bože moj, neki se kompromisi moraju napravit. Pa se onda prigovaralo da i to ne paše. Onda smo se premjestili u caffe bar "Špar", koji je, kao što su mogli vidjeti svi koji su nas posjetili, odlično mjesto za zabavu, doduše izvan ruke. Pa se počelo prigovarati da i to ne odgovara. Pa su se ta gospoda koja prigovaraju prestala pojavljivati na turnirima, zbog kojekakvih izgovora (predaleko, ne možemo stići, DnD anyone). Moram samo napomenuti da su to ista gospoda koja su tražila da se neprestano selimo, i koja su bila prva kad se tražilo sankcionirane turnire. Također mi se prigovaralo zbog nagrada na turnirima. Mislim da su rijetki organizatori koji na turnirima od 10tak ljudi podijele i do 20 bustera, od kojih je uvijek dobar dio išao iz mog džepa. Ne sječam se kad sam zadnji put završio mjesec a da sam bar bio na pozitivnoj nuli. Govorilo se da pickanje karata iz bustera nije dobro, iako su tako svi ponešto odnosili doma, jer da su samo oni prvi dobijali dobre stvari. Ali ljudi, potrudite se da i vi budete bolji, pa će nešto i biti. Neki mi spočitavaju da im ne dam bustera. Koja glupost! Moj broj je javna tajna, vidimo se dvaput tjedno, a ja uvijek imam sa sobom bar jedan box. Nije teško reći, luis mi bi kupili bustera. Da in ih besplatno dijelim, opet bi se našla neka budala koja bi se pravila pametna. Nitko se nikad ne usudi pitat, kao da ih je strah. Suprotno glasinama, ja ipak ne jedem djecu. Nitko se ne sjeti, pa gle! luis radi nočnu smjenu non stop. Možda se danas htio odmoriti, pa je ostao duže spavati. Ne, radije prigovarati i napadati, onako iz potajice, nožem u leđa. Ali eto, takvi su im karakteri. Svima vama, Solmyr, smrt, HERO, Dagger i ostali koji mislite da biste mogli bolje od mene... Dobit ćete svoje priliku. Filip Romić aka luis će turnire organizirati samo do HR Natsa 25/26 kolovoza 2007. Nakon toga, draga moja gospodo se snalazite kako god znate. Neće više biti prereleaseova, FNM-a, tjednog extendeda ili NQ-a, osim ako se sami ne potrudite. Pa ćemo vidjeti kako će vama ići. Pozz. luis. P.S. Za sve one koji očito ne prate vijesti, danas je u Zadru bilo 37 stupnjeva u hladu. Ako vi niste dovoljno pametni da ostanete doma po takvoj temperaturi, ima nas koji jesmo. | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
Broj postova : 130 Age : 37 Location : Zagreb atm Registration date : 03.06.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 2:54 | |
| 7 godina, puno je to...pusti ti te jugioexase da si sami organiziraju | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 3:12 | |
| još jedan u nizu gradova u kojem će magic propast... OP što vam je činiti? | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 4:28 | |
| pa sad ce OP napraviti vijecanje od 5+ sati pa cemo vidjeti svi | |
|
| |
HERO Apprentice Mage
Broj postova : 47 Age : 34 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 10:56 | |
| Onda si bar moga napisati negdi da neće biti FNMa da i mi ostajemo doma pod klimom | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 11:01 | |
| Vidim ja da ce se Cro Pro morati primiti organizacije. Draftovi 2 puta dnevno. | |
|
| |
swoop91 Gost
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 11:04 | |
| Badava draftovi kad je legacy na worldsima. Decki primite se tog formata rađe. |
|
| |
Prcko Apprentice Mage
Broj postova : 47 Location : Brač Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 14:49 | |
| S obzirom da vec godinama dolazim u Zadar, a isto toliko pratim i zadarsku MTG scenu, mogu reci da je Luis napravio dobar posao. Organizacija bilo cega nije lagan posao, a kako ljudi uglavnom vole prigovarati,a ne i raditi, mislim da se Luis ne bi trebao previse dirati toga sto ljudi pricaju, jer ljudi ce uvijek kenjati, koliko god dobro ili lose bilo... | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 15:27 | |
| | |
|
| |
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 16:50 | |
| - Prcko je napisao/la:
- S obzirom da vec godinama dolazim u Zadar, a isto toliko pratim i zadarsku MTG scenu, mogu reci da je Luis napravio dobar posao. Organizacija bilo cega nije lagan posao, a kako ljudi uglavnom vole prigovarati,a ne i raditi, mislim da se Luis ne bi trebao previse dirati toga sto ljudi pricaju, jer ljudi ce uvijek kenjati, koliko god dobro ili lose bilo...
Istina je sve što kažeš, ali ja sad samo želim vidjeti kako će se oni nositi s tim kad mene ne bude da se zaj.....m sa svim tim. Hoću da se jednom za svagda shvati ko je gazda. | |
|
| |
ramon Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : na rubu pameti Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 22:17 | |
| - luis je napisao/la:
- Prcko je napisao/la:
- S obzirom da vec godinama dolazim u Zadar, a isto toliko pratim i zadarsku MTG scenu, mogu reci da je Luis napravio dobar posao. Organizacija bilo cega nije lagan posao, a kako ljudi uglavnom vole prigovarati,a ne i raditi, mislim da se Luis ne bi trebao previse dirati toga sto ljudi pricaju, jer ljudi ce uvijek kenjati, koliko god dobro ili lose bilo...
Istina je sve što kažeš, ali ja sad samo želim vidjeti kako će se oni nositi s tim kad mene ne bude da se zaj.....m sa svim tim. Hoću da se jednom za svagda shvati ko je gazda. ....... kao prvo - ja sam gazda i tu nema rasprave... a ovo ostalo - luis ti si tuljan - što se obazireš na ovu balavurdiju (who the fuck is solmyr??), pa valjda znaš da je samo moje mišljenje važno, a ako te ja još nisam poslao ukurac, znači da je posao obavljen na zavidnom nivou, naravno bilo je govanaca, ali to je dio života u hr i s tim se mora svatko - barem oni sa perspektivom vječitog zaglavljivanja u ovoj kaljužu koju nazivamo domovinom - pomiriti... ... pa dobro znaš da ćemo, kad se vratim u zd, napuniti stol pelinom gorkim i rasčistiti stvar, odraftat koju, na fnm-u ću vas sve ownat nekim rogue deckom koji sam sastavio od karata koje slučajno imam kod sebe (i od nekih koje mi posudite, da ownage bude u potpunosti bolan) i sve će vratiti u prirodan poredak stvari... ...ajde vidim da vam je vruće, da su glave usijane i tenzije visoke, pa ću vas pozdravit sa ovom mišlju - vjetar s pacifika je tako osvježavajuć, meksička piva je najbolja u sad-u (ssssrrrrkkk - btw), a heather locklear se dosellila u kuću kraj nas, ... | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 22:29 | |
| zašto si ti tamo uopće? enjoy | |
|
| |
ramon Experienced Mage
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sub 21 srp 2007 - 23:40 | |
| - Mirari je napisao/la:
- zašto si ti tamo uopće? enjoy
ako se ovo odnosi na mene radim... ... i pitam se gdje je snajper kad ga trebaš - upravo je david hasselhofffffff il' kak' se već zove sparkiro onaj skuter za po vodi (jet - ski) i priča sa heather, a ekipa koja roštilja tu kod mene ih slika (da i martina je uzela digitalac), malo dalje matthew mcconaughy il' kak' se već zove, bježi od papparraazzaa (il' kak' se već zovu)... ...da dobro mi je... budite ljubomorni... pliz... | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? ned 22 srp 2007 - 0:38 | |
| luis, a to vrijedi i za sve ostale organizatore, uvijek, ali UVIJEK, će postojati grupa ljudi koja će prigovarati da im nešto ne štima. Termin, mjesto, format, nagrade, stil oblačenja organizatora - whatever. No, to valja ignorirati. Jednostavno, radi kako smatraš da valja i to je to... | |
|
| |
Zubo_i Riba
Broj postova : 193 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? ned 22 srp 2007 - 0:44 | |
| Naravno da ti debili nisu vrijedni paznje, al je ok napravit pauzu da im pokazes kako to izgleda bez tebe. | |
|
| |
Lajiskin Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 39 Location : Zadar Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? ned 22 srp 2007 - 5:53 | |
| - ramon je napisao/la:
- Mirari je napisao/la:
ako se ovo odnosi na mene radim... ... i pitam se gdje je snajper kad ga trebaš - upravo je david hasselhofffffff il' kak' se već zove sparkiro onaj skuter za po vodi (jet - ski) i priča sa heather, a ekipa koja roštilja tu kod mene ih slika (da i martina je uzela digitalac), malo dalje matthew mcconaughy il' kak' se već zove, bježi od papparraazzaa (il' kak' se već zovu)...
...da dobro mi je...
budite ljubomorni...
pliz... khm, hkm, BULLSHIT..., khm, hkm | |
|
| |
luis Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? ned 22 srp 2007 - 6:52 | |
| Ma radi se o tome da mi je već dosta tih balavaca koji se pojavljuju na jednom turniru u dva mjeseca, i onda idu popovati. Vidjet ćemo kako će biti kad me ne bude. Ionako trebamo razmisliti hoće li imati smisla dalje organizirati turnire, kad nam ionako dobar dio ekipe opet ide u Zg na faks. | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
Broj postova : 130 Age : 37 Location : Zagreb atm Registration date : 03.06.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? ned 22 srp 2007 - 14:59 | |
| - ramon je napisao/la:
- Mirari je napisao/la:
ako se ovo odnosi na mene radim... ... i pitam se gdje je snajper kad ga trebaš - upravo je david hasselhofffffff il' kak' se već zove sparkiro onaj skuter za po vodi (jet - ski) i priča sa heather, a ekipa koja roštilja tu kod mene ih slika (da i martina je uzela digitalac), malo dalje matthew mcconaughy il' kak' se već zove, bježi od papparraazzaa (il' kak' se već zovu)...
...da dobro mi je...
budite ljubomorni...
pliz... David ftw !!! https://www.youtube.com/watch?v=PJQVlVHsFF8 | |
|
| |
Mirari Mirki
| |
| |
ramon Experienced Mage
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? ned 22 srp 2007 - 18:29 | |
| - Lajiskin je napisao/la:
khm, hkm, BULLSHIT..., khm, hkm whateva... i do what i want vidjet ćeš slike nevjerni đuro... | |
|
| |
Lajiskin Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 39 Location : Zadar Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? ned 22 srp 2007 - 20:21 | |
| Danas sam na TV-u vidio McConaugheya kako trci sa bratom po vukojebinama Malibua. Ako vec slikaš nesto, onda zajebi McConaugheya i Hasselhoffa i daj nam sto vise MILFova | |
|
| |
ramon Experienced Mage
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? ned 22 srp 2007 - 21:17 | |
| - Lajiskin je napisao/la:
Danas sam na TV-u vidio McConaugheya kako trci sa bratom po vukojebinama Malibua.
Ako vec slikaš nesto, onda zajebi McConaugheya i Hasselhoffa i daj nam sto vise MILFova ...milfhunter.com... | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? ned 22 srp 2007 - 21:57 | |
| | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? ned 22 srp 2007 - 22:01 | |
| | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? pon 23 srp 2007 - 0:18 | |
| - RaveX je napisao/la:
- so very old...
Pa podsjeti se onda... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? | |
| |
|
| |
| Zašto djeca misle da su pametnija od mene? | |
|