| Zašto djeca misle da su pametnija od mene? | |
|
+15argus Ixtlilxochitl RaveX Lajiskin Zubo_i Ishan ramon al_Alamm Prcko Jerman_i HERO Pippin Mirari monSt4r luis 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ixtlilxochitl Wizard Mentor
Broj postova : 138 Location : zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? pon 23 srp 2007 - 10:00 | |
| e, luis, nemoj se gnjaviti jer obavljaš bolju organizaciju od mnogih organizatora, ako ti je za vjerovati ovo kaj si napisao. | |
|
| |
argus Vault Dweller
Broj postova : 246 Location : Vinkovci Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? pon 23 srp 2007 - 13:12 | |
| ma pusti ih nek se snalaze sami kako mogu i umiju | |
|
| |
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? pon 23 srp 2007 - 14:04 | |
| - argus je napisao/la:
- ma pusti ih nek se snalaze sami kako mogu i umiju
Tako će i biti. Vidjet ćemo kako će im ići. | |
|
| |
Prcko Apprentice Mage
Broj postova : 47 Location : Brač Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? pon 23 srp 2007 - 22:56 | |
| - ramon je napisao/la:
- Mirari je napisao/la:
- zašto si ti tamo uopće? enjoy
ako se ovo odnosi na mene radim... ... i pitam se gdje je snajper kad ga trebaš - upravo je david hasselhofffffff il' kak' se već zove sparkiro onaj skuter za po vodi (jet - ski) i priča sa heather, a ekipa koja roštilja tu kod mene ih slika (da i martina je uzela digitalac), malo dalje matthew mcconaughy il' kak' se već zove, bježi od papparraazzaa (il' kak' se već zovu)...
...da dobro mi je...
budite ljubomorni...
pliz... SMRADE. Evo i mene opet u 9th mjesecu u ZD, donesi nesto lijepa iz F.T. USA | |
|
| |
ramon Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : na rubu pameti Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? pon 23 srp 2007 - 23:49 | |
| - Prcko je napisao/la:
- ramon je napisao/la:
- Mirari je napisao/la:
- zašto si ti tamo uopće? enjoy
ako se ovo odnosi na mene radim... ... i pitam se gdje je snajper kad ga trebaš - upravo je david hasselhofffffff il' kak' se ve? zove sparkiro onaj skuter za po vodi (jet - ski) i pri?a sa heather, a ekipa koja roštilja tu kod mene ih slika (da i martina je uzela digitalac), malo dalje matthew mcconaughy il' kak' se ve? zove, bježi od papparraazzaa (il' kak' se ve? zovu)...
...da dobro mi je...
budite ljubomorni...
pliz... SMRADE. Evo i mene opet u 9th mjesecu u ZD, donesi nesto lijepa iz F.T. USA ...vidio sam moks safir za 750 $... jel moze to? | |
|
| |
Zubo_i Riba
Broj postova : 193 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? uto 24 srp 2007 - 3:11 | |
| - ramon je napisao/la:
...vidio sam moks safir za 750 $... jel moze to? josh da je bb mint (ne nm, bas MINT) mozda bi se isplatio | |
|
| |
ramon Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : na rubu pameti Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? uto 24 srp 2007 - 17:23 | |
| - Zubo_i je napisao/la:
- ramon je napisao/la:
...vidio sam moks safir za 750 $... jel moze to? josh da je bb mint (ne nm, bas MINT) mozda bi se isplatio iz bete je izgleda mint, mogu pitat... edit: i ide za 650 | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
Broj postova : 256 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? uto 24 srp 2007 - 18:47 | |
| s 750 na 650 ,pa cjenkaj se jos malo | |
|
| |
Prcko Apprentice Mage
Broj postova : 47 Location : Brač Registration date : 30.05.2007
| |
| |
shadowthrone Bolek - Nimbus Mazer
Broj postova : 257 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sri 25 srp 2007 - 16:29 | |
| - Prcko je napisao/la:
- Ako je na kineskom, uzimaj, ali da ne zaspamamo topic...
Naravno, jesi li zainteresiran za foilani kineski Lotus? | |
|
| |
Aredhel Pixelirana
Broj postova : 154 Age : 42 Location : Prisavska rivijera (Zagreb). Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? sri 25 srp 2007 - 18:03 | |
| Ođe thread OT... Molim zainteresirane da se rasprava o potencijalnom trejdu (chn BL i slično) preseli na PM ili u prikladan forum jer se inače topic potrošio i slijedi lock. A budući da je početna tema vezana za organizaciju jedne Magic-zajednice, ne bih voljela onemogućiti normalnu diskusiju. Ako ima argumenata, mislim da se može naći i dobrog vokabulara da ih se izrazi bez flejmanja. Ne želim testirati admin-powah na potencijalno ozbiljnoj temi, ali isto tako molim da se daljnji razgovor drži normi dobrog postanja. Znam da se može. | |
|
| |
Zubo_i Riba
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? čet 26 srp 2007 - 2:40 | |
| - shadowthrone je napisao/la:
- Prcko je napisao/la:
- Ako je na kineskom, uzimaj, ali da ne zaspamamo topic...
Naravno, jesi li zainteresiran za foilani kineski Lotus? Lotus bloom? nije lose ali josh uvijek mi je prioritet kineski foilani zestoko missprintani beta underground sea s tintom napravljenim otiskom prsta rob alexandera | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? čet 26 srp 2007 - 9:15 | |
| Zubo ako pokusavas biti duhovit, nisi uspio. | |
|
| |
Master Yoda Mali... Ali pali... =)
Broj postova : 50 Age : 38 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? čet 26 srp 2007 - 11:33 | |
| Err... S obzirom u kakvom je stanju Magic scena u Zadru i gdje se sve igra (i neigra), zamjerke na organizaciju neam, niti sam ikad imao. A sto se tice tih mulaca koji te jebu, samo reci tko su... Dovest cu ih u red. | |
|
| |
Zubo_i Riba
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? čet 26 srp 2007 - 13:11 | |
| - Jerman_i je napisao/la:
- Zubo ako pokusavas biti duhovit, nisi uspio.
ti nikad nisi ni pokusao so shut up | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
Broj postova : 130 Age : 37 Location : Zagreb atm Registration date : 03.06.2007
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? čet 26 srp 2007 - 15:02 | |
| - Zubo_i je napisao/la:
- Jerman_i je napisao/la:
- Zubo ako pokusavas biti duhovit, nisi uspio.
ti nikad nisi ni pokusao so shut up Daj popis Luki ( ) da sredi situaciju i problem rjesen. Eto vidis... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto djeca misle da su pametnija od mene? | |
| |
|
| |
| Zašto djeca misle da su pametnija od mene? | |
|