| Nova edicija | |
|
+72QWERTAS cromiky smrt carnophage the_rupa Dragon_slayer Verantius Olegowsky TrT Niksodus geronimo swoop ShuPac Drow7 mulder Master Yoda thorus Pippin Rodolfo Powerslave Devil Blade BladeElf Lajiskin ma1to Zubo_i DH Sephiroth_ Dramax akroma Franc Ged argus FANAttIC Cornix Luke Planeswalker Dace RaveX Mraz [spike_6]-[QLC] Mirari al_Alamm Nedjeljko Odmor Ian_Forestal Deth KontraMagija koora Draconis Scryer Nightmare st1v xtr1m copper king penga freeze ramon bog frog mixer ZG-Gnom Oragano shadowthrone tambourinko Anomen Fila Galanodel Ishan Ixtlilxochitl morpheus Acid Burn Grga orhe Jerman_i Trinket zeus5 76 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija uto 11 ruj 2007 - 10:31 | |
| bravo hadzi | |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| |
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija uto 11 ruj 2007 - 14:33 | |
| | |
|
| |
akroma Experienced Mage
Broj postova : 54 Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija uto 11 ruj 2007 - 14:43 | |
| | |
|
| |
Dramax Apprentice Mage
Broj postova : 28 Age : 35 Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija uto 11 ruj 2007 - 15:17 | |
| Ovo je na rilisu definitivno močno. Ne bih se bunio da povućem neku zeleno crnu stabilku sa par debljina tipa ovog crnog čuda i onog zelenog bika , Vigor ako se ne varam i neka sjedne još onaj zeleni Planeswalker, i ja sam zadovoljan ( A kako me služila sreća do sada, mislim da će se nešto takvo i desiti ) Uglavnom, edicija mi je stvarno interesantna, sviđa mi se više od TSP bloka. Iako onaj mali smrad malo pokazuje srednjak Toothu, on nije ništa što jedan dobar Oblivion ne može riješiti. Sve u svemu cool, jedva čekam rilis. Lorwyn FTW. | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija uto 11 ruj 2007 - 15:38 | |
| - Dramax je napisao/la:
Ne bih se bunio da povućem neku zeleno crnu stabilku sa par debljina tipa ovog crnog čuda i onog zelenog bika , Vigor ako se ne varam i neka sjedne još onaj zeleni Planeswalker, i ja sam zadovoljan
( A kako me služila sreća do sada, mislim da će se nešto takvo i desiti )
ako nista drugo, vec ces skupiti taj dek za rilis u rijeci. /sarcasm | |
|
| |
Sephiroth_ Experienced Mage
Broj postova : 84 Location : Pula Registration date : 11.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija uto 11 ruj 2007 - 16:20 | |
| DH, Cuki i ja moramo opet igrati sa lorwynom prije fiumana tako da ih možemo doć izvarat na rilis sa brutalnim planeswalkerima | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija uto 11 ruj 2007 - 16:40 | |
| Vigor i Dread izgledaju kao dio cycla, nesto izmedju pit fightera iz onslaughta (triple colored mana cost) i zmajeva iz kamigawe (jednaki p/t, slicni efekti). | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija uto 11 ruj 2007 - 17:08 | |
| - akroma je napisao/la:
- Preloše...
Kaj brijes, tip je car | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija uto 11 ruj 2007 - 21:13 | |
| Dolmen's door 2 artifact rare prevent all damage dealt to attacking creatures you control illus : Richard Sardinha 256/301
Faerie spellmesser 1U creature faerie and wizard common Flash Flying When ~this~ comes into play, counter target spell which converted mana cost is equal or less than X, where X is the number of faerie you control 1/1 | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija uto 11 ruj 2007 - 21:45 | |
| - Jerman_i je napisao/la:
Faerie spellmesser 1U creature faerie and wizard common Flash Flying When ~this~ comes into play, counter target spell which converted mana cost is equal or less than X, where X is the number of faerie you control 1/1 oh, hvala bogovima... vec sam se uplasio da ce stvarno staviti "unless it's controller pays X, where X is the number of faerie you control." | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 0:48 | |
| - RaveX je napisao/la:
- Jerman_i je napisao/la:
Faerie spellmesser 1U creature faerie and wizard common Flash Flying When ~this~ comes into play, counter target spell which converted mana cost is equal or less than X, where X is the number of faerie you control 1/1 oh, hvala bogovima... vec sam se uplasio da ce stvarno staviti "unless it's controller pays X, where X is the number of faerie you control." da to bi stvarno bio problem, nije ko da ces ikad imat vise od dvije vile na stolu, ovako ne radi nista | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 9:03 | |
| a onaj tip koji na discard stavlja 1/1 ferija? | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 11:00 | |
| - Jerman_i je napisao/la:
Faerie spellmesser 1U creature faerie and wizard common Flash Flying When ~this~ comes into play, counter target spell which converted mana cost is equal or less than X, where X is the number of faerie you control 1/1 oh, yeah, faerie fish deck! Faerie ConclaveCloudseeder Sprite Nobleunstable mutation psionic blast + Lorwyn stuff | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 12:00 | |
| Perfect Imperalist Creature - Elf Warrior Other Elves you control get +1/+1. , : put a 1/1 green Elf Warrior token into play. 2/2 Sunrise Sovereign Creature - Giant Warrior Other Giants you control get +2/+2 and gain trample. 5/5 Rings of Brighthearth Artifact Whenever you play an activated ability, if it isn't a mana ability, you may pay . If you do, you may copy that ability. You may choose new targets for that copy. | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 12:07 | |
| - Galanodel je napisao/la:
- Perfect Imperalist
Creature - Elf Warrior Other Elves you control get +1/+1. ,: put a 1/1 green Elf Warrior token into play. 2/2
elfovi mi se vec gade. kako mogu printati uncommon koji je striktno bolji od Elvish Championa na apsolutno svim poljima na kojima se mogu usporedjivati? i jos taj turbo prejeftini token generator... ruins all the fun bljak | |
|
| |
akroma Experienced Mage
Broj postova : 54 Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 12:33 | |
| Oblivion Ring
Enchantment 2W When Oblivion Ring comes into play, remove target non-land permanent from the game. When Oblivion Ring leaves play, return the removed permanent to play under its owners control. COMMON.
E to je vec nesto --- predobro u limitedu, a mogli bi bit korisno i u constructedu .... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 12:39 | |
| | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 12:47 | |
| Limited perverzije, u svakom pogledu, koje ce i constructed igre naveliko vidjeti.
Sugavi magick. | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 12:58 | |
| - Sephiroth_ je napisao/la:
- DH, Cuki i ja moramo opet igrati sa lorwynom prije fiumana tako da ih možemo doć izvarat na rilis sa brutalnim planeswalkerima
Evo, idem promptno napisati mail wizardsima da nam pošalju karte i prije prereleasea u Puli, tako da zauzmemo prva 3 mjesta. Pitat ću ako bi slučajno mogli staviti 2 rhoxa i kamahla u isti booster, ali tako da nitko ne zna. | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 13:08 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- orhe je napisao/la:
- Galanodel je napisao/la:
- Perfect Imperalist
Creature - Elf Warrior Other Elves you control get +1/+1. ,: put a 1/1 green Elf Warrior token into play. 2/2
elfovi mi se vec gade. kako mogu printati uncommon koji je striktno bolji od Elvish Championa na apsolutno svim poljima na kojima se mogu usporedjivati?
i jos taj turbo prejeftini token generator... ruins all the fun
bljak kaj brijes u mirroru je champion bolji... stavis ga na stol i idu sa forestwalkom za dosta njegov champion daje svojim i tvojim elfovima +1/+1 i forestwalk. tvoj Imperalist daje samo tvojim elfovima +1/+1, te stvara 2/2 tokene za jednu manu. dakle, ako te protivnik ne ubije u potezu u kojem je spustio championa, naj*o je. btw, ionako nikada u zivotu necu igrati elf mirror mec (bljak bljak bljak) | |
|
| |
Zubo_i Riba
Broj postova : 193 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 13:32 | |
| - orhe je napisao/la:
dakle, ako te protivnik ne ubije u potezu u kojem je spustio championa, naj*o je.
Pa nece ga spustat ako neide za dosta | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 13:51 | |
| - Zubo_i je napisao/la:
- orhe je napisao/la:
dakle, ako te protivnik ne ubije u potezu u kojem je spustio championa, naj*o je.
Pa nece ga spustat ako neide za dosta onda nije bolji. imperialista ces spustiti odmah, i odmah napumpati svoje kricere. bez bojazni da time pomazes i protivniku | |
|
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 14:38 | |
| Elvish mirror partija Ja toplo pozdravljam (veliki) povratak tribal deckova:cheers: | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova edicija sri 12 ruj 2007 - 15:46 | |
| - orhe je napisao/la:
- Zubo_i je napisao/la:
- orhe je napisao/la:
Pa nece ga spustat ako neide za dosta onda nije bolji. imperialista ces spustiti odmah, i odmah napumpati svoje kricere. bez bojazni da time pomazes i protivniku ja sam naveo primjer kad je champion bolji jer si ti rekao da je ovaj drugi "STRIKTNO" bolji... cini se da ipak nije uvijek... mozda ipak postoje situacije kad je champion bolji... a i cak da nije tako champion je ruglo od karte tako da je prije ili kasnije moro doc neki bolji... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nova edicija | |
| |
|
| |
| Nova edicija | |
|