| Nova edicija | |
|
+72QWERTAS cromiky smrt carnophage the_rupa Dragon_slayer Verantius Olegowsky TrT Niksodus geronimo swoop ShuPac Drow7 mulder Master Yoda thorus Pippin Rodolfo Powerslave Devil Blade BladeElf Lajiskin ma1to Zubo_i DH Sephiroth_ Dramax akroma Franc Ged argus FANAttIC Cornix Luke Planeswalker Dace RaveX Mraz [spike_6]-[QLC] Mirari al_Alamm Nedjeljko Odmor Ian_Forestal Deth KontraMagija koora Draconis Scryer Nightmare st1v xtr1m copper king penga freeze ramon bog frog mixer ZG-Gnom Oragano shadowthrone tambourinko Anomen Fila Galanodel Ishan Ixtlilxochitl morpheus Acid Burn Grga orhe Jerman_i Trinket zeus5 76 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 13:38 | |
| Da. Mogao bi i ti kojiput navratit | |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 13:39 | |
| - Ishan je napisao/la:
- Jerman_i je napisao/la:
- Btw. cuo sam rumor da su goblini daleko najjaci tribe, nakon njih kithini. Merfolci navodno ne rade nista, isto ko ni treefolci. To kaze tip koji je navodno vidio cijeli spoiler.
previše visiš na MTGO jok, to je trac sa mtgsalvationa tip koji je pisao o novom duresu | |
|
| |
Ixtlilxochitl Wizard Mentor
Broj postova : 138 Location : zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 13:47 | |
| - Citat :
- Boggart Shenanigans 2R
Tribal Enchantment - Goblin Uncommon Whenever a Goblin card is put into your graveyard, Boggart Shenanigans deals 1 damage to target player.
umph, novi sharpshooter? Zapravo i bolje jer piše da svaka Goblin karta triggera ability. Znači i onaj sorcery goblin spell. Pa čak i ne mora iz igre u graveyard, trigger i kod counter/fizzle spella. Joj, imati 2 na stolu ... mokri snovi :oops: Izgleda da svaka boja dobiva lijepog Elementala. Dosta dobrog za svoj cc. | |
|
| |
akroma Experienced Mage
Broj postova : 54 Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 13:54 | |
| - Ishan je napisao/la:
- Btw. cuo sam rumor da su goblini daleko najjaci tribe, nakon njih kithini. Merfolci navodno ne rade nista, isto ko ni treefolci. To kaze tip koji je navodno vidio cijeli spoiler.
previše visiš na MTGO To je reko tip na mtgsalvationu koji je postao Neo duress ( zapravo njegov frend ) ---- | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 13:54 | |
| - Jerman_i je napisao/la:
- Ubije ti nekog tipa onda ga spasis sa saffijem?
Molim te pročitaj kartu prije komentara. Tip ima evoke, što znači da ga možeš odigrati za 4 mane, i ako je saffi na stolu, sekati saffi u response na njegov cip trigger te napraviti 4 dmg svim flyerima i playerima i imati tog tipa na stolu. | |
|
| |
carnophage Wizard Mentor
Broj postova : 220 Age : 45 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 14:11 | |
| ubijes si pticu, sekas saffi i tvoje 7/7 brdo popije terror - stari sbbkbb scenariji | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| |
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 14:22 | |
| Tip ima flash, sigurno ga nećeš stavljat u igru kad ti deck koji igra terrore niš ne odigra treći potez. | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 14:48 | |
| - Galanodel je napisao/la:
- Tip ima flash, sigurno ga nećeš stavljat u igru kad ti deck koji igra terrore niš ne odigra treći potez.
onda takav deck sigurno vozi isti combo ko i ti | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 15:14 | |
| - orhe je napisao/la:
- Ishan je napisao/la:
previše visiš na MTGO jok, to je trac sa mtgsalvationa tip koji je pisao o novom duresu vrlo vjerojatno je istina... jer gobleni su uvijek bili sinergicni i agresivni... trefolci su overkostani... merfolci su uvijek bili jadnici... jedino kad su se igrali kad su imali 12 besplatnih kauntera u i to samo u ext... tak da nebi ja to sam tak odbacivo... kitkini imaju tepera za 1 manu tak da neogu bit jadniji od merfolka jer taj tip je bolji od svih riba svijeta | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 15:17 | |
| vjerojatno i je tocno, ali steta. kad su im goblini bili udarni tribe u onslaughtu, mogli su ovdje malo promjeniti plocu | |
|
| |
smrt Wizard Mentor
Broj postova : 118 Age : 31 Location : Zadar Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 20:23 | |
| Evo ja sad sjedim za kompom i gledam u 10 landova iz Lorwyna(baš karte, znači ne skice, nego komadi kartona koje mi je frend dobio u starteru desete. Artovi su tako tako, ali me zanima samo kako je to dospilo u starter desete. P.S. Ovo nije zajebancija. | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 20:38 | |
| - smrt je napisao/la:
- Evo ja sad sjedim za kompom i gledam u 10 landova iz Lorwyna(baš karte, znači ne skice, nego komadi kartona koje mi je frend dobio u starteru desete. Artovi su tako tako, ali me zanima samo kako je to dospilo u starter desete.
P.S. Ovo nije zajebancija. to je opcepoznata cinjenica. namjerni sneak peak. | |
|
| |
smrt Wizard Mentor
Broj postova : 118 Age : 31 Location : Zadar Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 20:53 | |
| - FANAttIC je napisao/la:
- smrt je napisao/la:
- Evo ja sad sjedim za kompom i gledam u 10 landova iz Lorwyna(baš karte, znači ne skice, nego komadi kartona koje mi je frend dobio u starteru desete. Artovi su tako tako, ali me zanima samo kako je to dospilo u starter desete.
P.S. Ovo nije zajebancija. to je opcepoznata cinjenica. namjerni sneak peak. Čudno. Gdje i kad je to pisalo? | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 21:04 | |
| | |
|
| |
the_rupa Just Getting Started
Broj postova : 8 Registration date : 18.09.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 22:10 | |
| dajte ljudi pomagajte.
pošto namjeravam doć na pririlis u nedjelju, a preko 2 godine nisam vidio niti jednu đikme kartu me zanima ima li kakvih novih znakića na koje trebam pazit (jer čujem da su wizardsi opet nešto prtljali po kartama) da ne ispadnem glup pred klincima | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 22:15 | |
| - Ixtlilxochitl je napisao/la:
-
- Citat :
- Boggart Shenanigans 2R
Tribal Enchantment - Goblin Uncommon Whenever a Goblin card is put into your graveyard, Boggart Shenanigans deals 1 damage to target player.
umph, novi sharpshooter? Zapravo i bolje jer piše da svaka Goblin karta triggera ability. Znači i onaj sorcery goblin spell. Pa čak i ne mora iz igre u graveyard, trigger i kod counter/fizzle spella. Joj, imati 2 na stolu ... mokri snovi
Izgleda da svaka boja dobiva lijepog Elementala. Dosta dobrog za svoj cc. definitvno ništa nije bolje od sharpshootera, a pogotovo ne ovaj krep. hans je najjači. ne biti glup, kk...? | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sri 19 ruj 2007 - 22:20 | |
| - the_rupa je napisao/la:
- dajte ljudi pomagajte.
pošto namjeravam doć na pririlis u nedjelju, a preko 2 godine nisam vidio niti jednu đikme kartu me zanima ima li kakvih novih znakića na koje trebam pazit (jer čujem da su wizardsi opet nešto prtljali po kartama) da ne ispadnem glup pred klincima http://mtgsalvation.com/lorwyn-spoiler.html | |
|
| |
Ixtlilxochitl Wizard Mentor
Broj postova : 138 Location : zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija čet 20 ruj 2007 - 1:10 | |
- definitvno ništa nije bolje od sharpshootera, a pogotovo ne ovaj krep.
hans je najjači.
ne biti glup, kk...? A to se vidi iz čega točno u tvojem postu? Ajde još da si i dodao argument, kao da je Goblin pa ga Matron nađe ili zbog Warchiefa može koštati manje mane ... ali ovak je jednostavno još jedan od beskorisnih "on je najjači" ili "boG postoji" postova. | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija čet 20 ruj 2007 - 1:38 | |
| matronka NADJE taj enchantment, warchief mu SMANJI cost... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova edicija čet 20 ruj 2007 - 1:47 | |
| - Ixtlilxochitl je napisao/la:
- A to se vidi iz čega točno u tvojem postu? Ajde još da si i dodao argument, kao da je Goblin pa ga Matron nađe ili zbog Warchiefa može koštati manje mane ... ali ovak je jednostavno još jedan od beskorisnih "on je najjači" ili "boG postoji" postova.
a čuj, meni je bolji. ubija i creature, u ekstremno lošim slučajevima se može i podbacit.još da dodam, da sam ja zadnji put halao đikme u doba skullclampa i sve će ti bit jasno. | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Nova edicija čet 20 ruj 2007 - 9:11 | |
a čuj, meni je bolji. ubija i creature,
ali je enchantment, tj teze ga je maknuti iz igre sharpshooter je nakon WoG-a obavio svoje, a Boggart Shenanigans i dalje ceka nove porcije goblina. doduse sharpshooter je trigerirao za svakog kricera, i za svaki graveyard, a Boggart Shenanigans ne, sto ce reci sharpshooter se mogao koristiti da pocisti gomilu protivnickih x/1 kricera, ali mislim da ce i bez toga Boggart Shenanigans biti jako koristan u goblin decku | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Nova edicija čet 20 ruj 2007 - 9:46 | |
| uf, nije ovo za baciti... | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija čet 20 ruj 2007 - 11:25 | |
| - orhe je napisao/la:
- uf, nije ovo za baciti...
dobra, dobra... | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova edicija čet 20 ruj 2007 - 11:45 | |
| - orhe je napisao/la:
- the_rupa je napisao/la:
a čuj, meni je bolji. ubija i creature,
ali je enchantment, tj teze ga je maknuti iz igre sharpshooter je nakon WoG-a obavio svoje, a Boggart Shenanigans i dalje ceka nove porcije goblina.
doduse sharpshooter je trigerirao za svakog kricera, i za svaki graveyard, a Boggart Shenanigans ne, sto ce reci sharpshooter se mogao koristiti da pocisti gomilu protivnickih x/1 kricera, ali mislim da ce i bez toga Boggart Shenanigans biti jako koristan u goblin decku svakako. nisam rekao da je ovaj irski goblin enchantment loš, samo da ej po meni shooter bolji | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nova edicija | |
| |
|
| |
| Nova edicija | |
|