CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Forum je premjesten na adresu www.cromtg.com!!!
CRO MtG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPočetna stranica  PretraľnikPretraľnik  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Nova edicija

Go down 
+72
QWERTAS
cromiky
smrt
carnophage
the_rupa
Dragon_slayer
Verantius
Olegowsky
TrT
Niksodus
geronimo
swoop
ShuPac
Drow7
mulder
Master Yoda
thorus
Pippin
Rodolfo
Powerslave
Devil Blade
BladeElf
Lajiskin
ma1to
Zubo_i
DH
Sephiroth_
Dramax
akroma
Franc
Ged
argus
FANAttIC
Cornix
Luke Planeswalker
Dace
RaveX
Mraz
[spike_6]-[QLC]
Mirari
al_Alamm
Nedjeljko Odmor
Ian_Forestal
Deth
KontraMagija
koora
Draconis
Scryer
Nightmare
st1v xtr1m
copper
king penga
freeze
ramon
bog frog
mixer
ZG-Gnom
Oragano
shadowthrone
tambourinko
Anomen
Fila
Galanodel
Ishan
Ixtlilxochitl
morpheus
Acid Burn
Grga
orhe
Jerman_i
Trinket
zeus5
76 posters
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next
Autor/icaPoruka
Galanodel
Magus
Magus
Galanodel

Broj postova : 652
Registration date : 28.05.2007

Nova edicija - Page 17 Empty
PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 12:18

Komande:

Profane Command Nova edicija - Page 17 ManaxNova edicija - Page 17 ManabNova edicija - Page 17 Manab
Sorcery Nova edicija - Page 17 Lorwyn-rare
Choose two- Target player loses X Life; or return target creature card with converted mana cost X or less from your graveyard to play; or target creature gets -X/-X until end of turn; or up to X target creatures gain fear until end of turn.

Incendiary Command Nova edicija - Page 17 Mana3Nova edicija - Page 17 ManarNova edicija - Page 17 Manar
Choosetwo- Incendiary command deals 4 damage to target player; or Incendiarycommand deals 2 damage to each creature; or destroy target non-basic land; or each player discards all cards in his or her hand, then draws that many cards.

Primal Command Nova edicija - Page 17 Mana3Nova edicija - Page 17 ManagNova edicija - Page 17 Manag
Choose two - Target player gains 7 life; or put target noncreature permanent on top of its owners library; or target player shuffles his or her graveyard into his or her library; or search your library for a creature card, reveal it, put it into your hand, then shuffle your library.
[Vrh] Go down
Galanodel
Magus
Magus
Galanodel

Broj postova : 652

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 12:21

Thoughtseize Nova edicija - Page 17 Manab
Target player reveals his or her hand. Choose a nonland card from it. That player discards that card.
You lose 2 life.
[Vrh] Go down
freeze
Wizard Mentor
Wizard Mentor
freeze

Broj postova : 258
Registration date : 29.05.2007

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 12:24

Galanodel je napisao/la:
Target player reveals his or her hand. Choose a nonland card from it. That player discards that card.
You lose 2 life.

bum
još da imaš neke gobline koji discardaju i na konju si:cheers:
(makar kolko se čini, elfovi će bit ti koji discardaju)
[Vrh] Go down
Ishan
Orcish Librarian
Ishan

Broj postova : 763

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 12:40

Galanodel je napisao/la:
You lose 2 life.

I evo ga....
20$ chase rare iz nove edicije.

Baš mi idu na živce - zar nisu mogli kartu koja bi mogla definirati format printati kao common ili uncommon...
Mislim - meni to nije neki bed... ali ako recimo tarmogoyf/rack deck bude i dalje dominirao onda će koštati 200$ samo da nabaviš kostur decka... Slično vrijedi i za bilo koju kontrolu s damnacijama....
[Vrh] Go down
FANAttIC
Wizard Mentor
Wizard Mentor
FANAttIC

Broj postova : 342

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 12:51

Ishan je napisao/la:
ako recimo tarmogoyf/rack deck bude i dalje dominirao onda će koštati 200$ samo da nabaviš kostur decka...
nek dominira. dodecapod i ona zelena glupost za 6 mane protiv discardera su i dalje aktualni. sve se moze shejtat.
[Vrh] Go down
Luke Planeswalker
Magus
Magus

Broj postova : 595

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 12:53

FANAttIC je napisao/la:
Ishan je napisao/la:
ako recimo tarmogoyf/rack deck bude i dalje dominirao onda će koštati 200$ samo da nabaviš kostur decka...
nek dominira. dodecapod i ona zelena glupost za 6 mane protiv discardera su i dalje aktualni. sve se moze shejtat.

ma cvijet su aktualni.i mislim da je ovoj brutali cc 1?
pa o kakvim ti rjesenjima pricas za 6 mana,..daaj
[Vrh] Go down
Luke Planeswalker
Magus
Magus

Broj postova : 595

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 12:53

ima li novog goblina?
[Vrh] Go down
Ishan
Orcish Librarian
Ishan

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 13:10

FANAttIC je napisao/la:
Ishan je napisao/la:

svakako...

ali nije stvar u tome. Zašto recimo u doba duressa deck poput beach hose kontrole nije mogao funkcionirati. Zato što biš s duressom čekao i odigrao ga tren prije nego li ključna karta bude odigrana (npr. u trećem turnu igraš duress ako se bojiš wratha). Naravno sve je to relativno ali mislim da se može govoriti o metagameu koji je morao naći odgovora na duress i onog koji je mogao živjeti bez njega. A ova nova stvar je još jača. Kida i kreature.
[Vrh] Go down
tambourinko
Wizard Mentor
Wizard Mentor
tambourinko

Broj postova : 364
Registration date : 04.06.2007

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 14:17

FANAttIC je napisao/la:
Ishan je napisao/la:

pise choose, i kolko ja vidim kosta jednu manu, to je jedino moguce ako zadrzis 6 landova i dodecapoda, a ovaj zeleni tip se samo vraca natrag u ruku nakon discarda...
[Vrh] Go down
FANAttIC
Wizard Mentor
Wizard Mentor
FANAttIC

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 14:52

zar niko ne zna igrat protiv trenutnog rack/goyfa confused
ako taj deck igra cry of contrition, augur of skulls, ravenous rats, smallpox, the rack... kako to kombinacija dodecapod i quagnoth nije dovoljno dobra Question

za novi duress nisam nista rekao (osobno mi se ne svida stampanje novcanica od 20 dolara).
[Vrh] Go down
KontraMagija
Gush
KontraMagija

Broj postova : 1147

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 14:53

FANAttIC je napisao/la:
zar niko ne zna igrat protiv trenutnog rack/goyfa confused
ako taj deck igra cry of contrition, augur of skulls, ravenous rats, smallpox, the rack... kako to kombinacija dodecapod i quagnoth nije dovoljno dobra Question

za novi duress nisam nista rekao (osobno mi se ne svida stampanje novcanica od 20 dolara).

taj deck je jak ali ne toliko
dodecapod popije pox ako je jedini kreature na stolu
a kad ti diskardas quagnotha skillful player ce ti ga extirpateat dok je na stacku da se vrati u ruku
[Vrh] Go down
http://www.lastfm.com/user/ghantzee
Ian_Forestal
Code of Milan suspended!

Broj postova : 468

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 15:12

Ishan je napisao/la:
Galanodel je napisao/la:
You lose 2 life.

I evo ga....

Baš mi idu na živce - zar nisu mogli kartu koja bi mogla definirati format printati kao common ili uncommon...
Mislim - meni to nije neki bed... ali ako recimo tarmogoyf/rack deck bude i dalje dominirao onda će koštati 200$ samo da nabaviš kostur decka... Slično vrijedi i za bilo koju kontrolu s damnacijama....

mogu rec da sam blago skeptican jer si slicno prico i za onog 2/2 dimir lika kojeg nisam vidio da itko igra... ova karta je u svakom slucaju bolja od tipa ali ju bas ne vidim ko 200kn kartu... budimo realni karta je dobra ali sumnjam da ce definirat metagame...
[Vrh] Go down
FANAttIC
Wizard Mentor
Wizard Mentor
FANAttIC

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 15:14

Ishan je napisao/la:
Zašto recimo u doba duressa deck poput beach hose kontrole nije mogao funkcionirati. Zato što biš s duressom čekao i odigrao ga tren prije nego li ključna karta bude odigrana (npr. u trećem turnu igraš duress ako se bojiš wratha). Naravno sve je to relativno ali mislim da se može govoriti o metagameu koji je morao naći odgovora na duress i onog koji je mogao živjeti bez njega. A ova nova stvar je još jača. Kida i kreature.
ak se ne varam beach house kontrola je t2 BWG junk good stuff kontrola nastala na temelju ravnica blocka, a duress je extended karta. kad su oni bili skupa u formatu? anyway, svima je jasna uloga duressa u bilo kojem formatu, ovaj ce se igrat. mene vise brine ova idiotarija od tarmogoyfa, bas me zanima kolko dugo ce wizardsi dopustit da se igra u svim deckovima svih formata (karikirano)?

KontraMagija je napisao/la:
dodecapod popije pox ako je jedini kreature na stolu
a kad ti diskardas quagnotha skillful player ce ti ga extirpateat dok je na stacku da se vrati u ruku

da, of kors, ti imas god hand i savrsenu situaciju i nemamo vise o cemu pricat.
realno, ja mogu igrat normalno, ne moram cuvat manu i ne moramo pricat gluposti da ove dvije karte nisu problem.
[Vrh] Go down
KontraMagija
Gush
KontraMagija

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 15:32

extirpate je split second
sam ti cuvaj manu:P
[Vrh] Go down
Ishan
Orcish Librarian
Ishan

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 15:58

FANAttIC je napisao/la:
Ishan je napisao/la:
Zašto recimo u doba duressa deck poput
beach hose kontrole nije mogao funkcionirati. ...
ak se ne varam beach
house kontrola je t2 BWG junk good stuff kontrola nastala na temelju
ravnica blocka, a duress je extended karta. kad su oni bili skupa u
formatu?
Pročitaj nanovo.
Ian_Forestal je napisao/la:
mogu rec da sam blago skeptican jer si slicno
prico i za onog 2/2 dimir lika kojeg nisam vidio da itko igra... ova
karta je u svakom slucaju bolja od tipa ali ju bas ne vidim ko 200kn
kartu... budimo realni karta je dobra ali sumnjam da ce definirat
metagame...
lol
istina!
Ja definitivno nisam neki dobar prognozer. Ali, jednu stvar znam. Svaka edicija kada izleti van bude hypana. I uvijek se nađe neka karta za koju ekipa tvrdi da će biti ovo ili ono. Naravno karta na kraju koji puta bude "the real thing" a koji puta se zaboravi. No, poanta je da na početku karta vrijedi 20$ i onda kako vrijeme prolazi, malo po malo, gubi na vrijednosti. Za one koji su premali karte poput Celestial Dawn, Overlaid Terrain, Upwelling - sve te karte su na početku bile hiper precijenjene i prodavale su se po 20$. Sada su junk rare karte.

U svakom slučaju ovaj novi duress mi se čini kao jako dobra karta koja će se igrati, koja će vrijediti i koja će, možda, definirati format.
[Vrh] Go down
KontraMagija
Gush
KontraMagija

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 16:18

dures je uvjek bio jak
a sad kolko ce tarmorack zazivit bez boba to cemo jos vidit
[Vrh] Go down
Draconis
Experienced Mage
Experienced Mage
Draconis

Broj postova : 77
Registration date : 01.06.2007

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 16:43

Evo i bijelog elementala:

Purity
3www
Creature - Elemental Incarnation
Flying
If a spell or ability would deal damage to you, prevent this damage. You gain life equal to the damage prevented this way.
When Purity is put into your graveyard from anywhere, shuffle it into its owner's library.
6/6

I bijela komanda:

Austere Command
4ww
Sorcery
Choose two - Destroy all enchantments; or destroy all artifacts; or destroy all creatures with converted mana cost 3 or less; or destroy all creatures with converted mana cost 4 or greater.
[Vrh] Go down
Grga
Hypnox in Disguise
Grga

Broj postova : 209

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptysub 22 ruj 2007 - 17:26

Ian_Forestal je napisao/la:
Ishan je napisao/la:
Galanodel je napisao/la:
You lose 2 life.

I evo ga....

mogu rec da sam blago skeptican jer si slicno prico i za onog 2/2 dimir lika kojeg nisam vidio da itko igra... ova karta je u svakom slucaju bolja od tipa ali ju bas ne vidim ko 200kn kartu... budimo realni karta je dobra ali sumnjam da ce definirat metagame...

Sad za 200kn i ja sumnjam al u svakom slucaju je karta brutalna. Protiv kontrole i komboa je ocito super, a protiv aggroa boli 2 lifea al kad diskardas tarmogoyfa ipak se lakse dise...
[Vrh] Go down
freeze
Wizard Mentor
Wizard Mentor
freeze

Broj postova : 258

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptyned 23 ruj 2007 - 12:16

old
but cool

Hamletback Goliath Nova edicija - Page 17 Image

evo nova hunter..
još mu daš whispersilk i Razz
[Vrh] Go down
Berserk
Apprentice Mage
Apprentice Mage
Berserk

Broj postova : 12
Registration date : 05.06.2007

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptyned 23 ruj 2007 - 14:45

ima dobar komentar
[Vrh] Go down
Ishan
Orcish Librarian
Ishan

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptyned 23 ruj 2007 - 14:51

i super art...

dva mala morona usmjeravaju jednog većeg morona. dok mu ne dopizdi i mlate ih batinom. Very Happy
[Vrh] Go down
al_Alamm
Kobotnica
al_Alamm

Broj postova : 504

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptyned 23 ruj 2007 - 15:51

i retardirano ime.

Novi uspjeh R&D kretena.
[Vrh] Go down
http://www.finte.net
ShuPac
Old Fart School
ShuPac

Broj postova : 368
Registration date : 27.08.2007

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptyned 23 ruj 2007 - 21:43

Ishan je napisao/la:
i super art...

dva mala morona usmjeravaju jednog većeg morona. dok mu ne dopizdi i mlate ih batinom. Very Happy

biće sve ok ako ih pogodi, a zamisli ako ih promaši ....
[Vrh] Go down
http://www.jedem_burek_a_govna_jeftina.com
Ishan
Orcish Librarian
Ishan

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptyned 23 ruj 2007 - 23:29

eh... ako ih promaši... onda može samo reći:
drunken "Živijo Mustać!!!" drunken

Wink
[Vrh] Go down
Anomen
Terran Medic
Anomen

Broj postova : 576

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Emptypon 24 ruj 2007 - 13:52

Jermani , šta si stao sa spoilerima ??

Ovi komandi su potpuno nedobri !
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Nova edicija   Nova edicija - Page 17 Empty

[Vrh] Go down

Nova edicija
[Vrh] 
Stranica 17 / 20.Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next
 Similar topics
-