| ali postoje 2 skupine magic igraca? | |
|
+26Grga ezav Olegowsky Morea freeze Mraz FANAttIC necromonicum Zubo_i Luke Planeswalker RaveX DH Mirari Niksodus swoop noname3 Urza sandukan Fila Deth koora tambourinko Nedjeljko Odmor Pippin king penga Mtg je Emo 30 posters |
|
jeste li casual igrac ili profi? | casual | | 56% | [ 37 ] | profi | | 44% | [ 29 ] |
| Ukupno glasova : 66 | | Poll closed |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 16:05 | |
| - XxJackxX je napisao/la:
- swoop je napisao/la:
- Ja sam ovdje jer raidam i alt+tabbam a ti jer si glup i pokusavas nam prodat vlastitu glupost.
zar bi to trebala biti neka moc koju samo ti posjedujes? e i btw jel mozes bez djecih psovki? , ne ispadas ni ti na taj nacin "pametan" Da ti objektivno objasnim zasto si glup? Ili da subjetkivno te posaljem u rodno miesto? | |
|
| |
Mtg je Emo Wizard Mentor
Broj postova : 272 Age : 38 Location : Na tvom monitoru / inace u Splitu Registration date : 24.08.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 16:10 | |
| - swoop je napisao/la:
- XxJackxX je napisao/la:
- swoop je napisao/la:
- Ja sam ovdje jer raidam i alt+tabbam a ti jer si glup i pokusavas nam prodat vlastitu glupost.
zar bi to trebala biti neka moc koju samo ti posjedujes? e i btw jel mozes bez djecih psovki? , ne ispadas ni ti na taj nacin "pametan" Da ti objektivno objasnim zasto si glup? Ili da subjetkivno te posaljem u rodno miesto? mislim kolko moras biti jadan kad covjeku koji je daleko od tebe tako psujes? jel se osjecas mocno sada? stvarno te nekuzin... | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 16:14 | |
- swoop je napisao/la:
- swoop je napisao/la:
zar bi to trebala biti neka moc koju samo ti posjedujes? e i btw jel mozes bez djecih psovki? , ne ispadas ni ti na taj nacin "pametan" Da ti objektivno objasnim zasto si glup? Ili da subjetkivno te posaljem u rodno miesto? mislim kolko moras biti jadan kad covjeku koji je daleko od tebe tako psujes? jel se osjecas mocno sada? stvarno te nekuzin... za svaku psovku koju uputim tebi jedan mali crnac dobije obrok. | |
|
| |
Mtg je Emo Wizard Mentor
Broj postova : 272 Age : 38 Location : Na tvom monitoru / inace u Splitu Registration date : 24.08.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 16:22 | |
| - swoop je napisao/la:
- swoop je napisao/la:
- swoop je napisao/la:
zar bi to trebala biti neka moc koju samo ti posjedujes? e i btw jel mozes bez djecih psovki? , ne ispadas ni ti na taj nacin "pametan" Da ti objektivno objasnim zasto si glup? Ili da subjetkivno te posaljem u rodno miesto? mislim kolko moras biti jadan kad covjeku koji je daleko od tebe tako psujes? jel se osjecas mocno sada? stvarno te nekuzin... za svaku psovku koju uputim tebi jedan mali crnac dobije obrok. za svaku psovku koju ne uputim tebi moja majka je sretna sto je dobro odgojila sina | |
|
| |
Mraz Wizard Mentor
Broj postova : 145 Age : 40 Location : Bjelovar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 16:27 | |
| kao prvo ovo "profi" u poll-u mi zvuci malo blesavo, jer sumnjam da u Hr, ima pravih profesionalnih igraca magica koji ostvaruju nekakvu veliku zaradu samim igranjem, vjerujem da smo vecina nas u vecem gubitku nego dobitku od Magica, ne kazem da netko tu i tamo nesta ne zaradi, ali sumnjam da su to neke velike pare, zaradi se nesta i prodajom karata, ali opet to nije zarada samim igranjem. Toliko o pro-ovima i ne znam cemu. Sto se tice tlacenja i zajebavanja casual igraca o tome nemam pojma, jer tu u Bj mi nismo nikada ni zajebavali ni sprdali se sa nekim tko je dosao sa ajmo reci "casual" deckom. Ja sam na svoj prvi turnir dosao sa preconstructed Grullom i naravno da sam ispusio, imao sam dva rjesenja ili kartati po doma ili kupiti bolje karte i onda doci na turnir. Meni je glupo kada netko kaze ajmo igrati turnir bez upada i bez nagrada ili ne znam sta, jer ako sam ulupao mjesecno 700-800 kn za karte hvala bogu da zelim igrati na turniru i osvojiti neki vrag, pa da bar prodam boostere i vratim si nesta para, ako cemo igrati za kikiriki, nema smisla da ja vise ulazem u Magic. | |
|
| |
Deth Imi Statue
Broj postova : 43 Age : 49 Location : Rijeka FTW Registration date : 11.06.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 16:49 | |
- za svaku psovku koju ne uputim tebi moja majka je sretna sto je dobro odgojila sina
Naučit ću te jednu od velikih životnih mudrosti koja ti je nekako promakla. Pazi sad: - Deth je napisao/la:
Ako svojim postupcima zadovoljavaš mamine kriterije, nešto si gadno pogriješio u životu.
| |
|
| |
koora Wizard Mentor
Broj postova : 122 Age : 37 Location : Rijeka/Krizevci Registration date : 09.08.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 16:58 | |
| - Deth je napisao/la:
- za svaku psovku koju ne uputim tebi moja majka je sretna sto je dobro odgojila sina
Naučit ću te jednu od velikih životnih mudrosti koja ti je nekako promakla. Pazi sad:
- Deth je napisao/la:
Ako svojim postupcima zadovoljavaš mamine kriterije, nešto si gadno pogriješio u životu.
sretan rodendan | |
|
| |
Deth Imi Statue
Broj postova : 43 Age : 49 Location : Rijeka FTW Registration date : 11.06.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 17:08 | |
| Hvala. | |
|
| |
Nedjeljko Odmor Wizard Mentor
Broj postova : 205 Age : 40 Location : APP - Autonomna pokrajina Pešća Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 17:31 | |
| - FANAttIC je napisao/la:
jesam li sad turnirsko djubre ili casual svetac? sve po malo, plus jos, ko i svi drugi. Mislim da si malo krivo shvatio čovjeka. Ne radi se tu o tome da je netko tko dolazi na turnire turnirsko pro-đubre, nego o odnosu nekih ekstremo arogantnih igrača koji si umišljaju da su nekakvi profesionalci i pitaj boga kaj prema casual igračima, a i drugima. Valjda si takve stvari primjetio na FNMu i sl. Ne znam kak je po ostalim gradovima, al ono kaj sam ja uspio čuti u ZGu je u najmanju ruku degutantno, a ide sve do toga da ljudi koji su si kao dobri stalno seru jedni drugima iza leđa. Tipa priče o tome da netko za kog se zna da je dobar igrač je debil i ne zna igrati itd. A koliko si puta vidio da takozvano profesionalci i face na FNMu ismijavaju one likove kaj zapravo dolaze samo gledati? Bar za tebe mislim da si dovoljno pametan da si skužio te stvari. | |
|
| |
freeze Wizard Mentor
Broj postova : 258 Age : 35 Location : zg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 17:46 | |
| - Nedjeljko Odmor je napisao/la:
- FANAttIC je napisao/la:
jesam li sad turnirsko djubre ili casual svetac? sve po malo, plus jos, ko i svi drugi. Mislim da si malo krivo shvatio čovjeka. Ne radi se tu o tome da je netko tko dolazi na turnire turnirsko pro-đubre, nego o odnosu nekih ekstremo arogantnih igrača koji si umišljaju da su nekakvi profesionalci i pitaj boga kaj prema casual igračima, a i drugima. Valjda si takve stvari primjetio na FNMu i sl. Ne znam kak je po ostalim gradovima, al ono kaj sam ja uspio čuti u ZGu je u najmanju ruku degutantno, a ide sve do toga da ljudi koji su si kao dobri stalno seru jedni drugima iza leđa. Tipa priče o tome da netko za kog se zna da je dobar igrač je debil i ne zna igrati itd. A koliko si puta vidio da takozvano profesionalci i face na FNMu ismijavaju one likove kaj zapravo dolaze samo gledati? Bar za tebe mislim da si dovoljno pametan da si skužio te stvari. bum! Al ipak na zadnjem FNM-u su proplejeri pomagali ovom malom koji je oženjen za sotonu tak da ni bilo tak strašno.. Kad vidiš da netko nezna igrat, probaš mu pomoći konstruktivnim savjetom a ne mu se smijat iza leđa | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 19:08 | |
| | |
|
| |
Morea MTGej
Broj postova : 110 Age : 49 Location : Osijek Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 20:08 | |
| znam da je ovo spam i unaprijed se ispričavam, ali moram, ovo zahtijeva riječi: evribadi na livadi da beremo flauvrz, da beremo flauvrs, da lovimo baterflajz Još jednom se ispričavam | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 20:14 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- xxxjackxxx,jedino sam ja prije tebe uspio ispasti ovakav debil na forumu.
čestitam. kontemplativno-samospoznajni-reformativno-wannabe emphatic post... | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
Broj postova : 42 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 20:20 | |
| - swoop je napisao/la:
- :smeško:
mnogo bre dobar smeško,kevu da mu nabijem | |
|
| |
ezav Bigfoot
Broj postova : 61 Age : 41 Location : Vrapce - ljucibasta soba Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 21:47 | |
| Sta jest jest ... Bre swoop u kojem si ti fazonu ????? | |
|
| |
Mtg je Emo Wizard Mentor
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 21:57 | |
| - swoop je napisao/la:
- :smeško:
mi u komsijinom sokaku svaki dan ovako | |
|
| |
Mtg je Emo Wizard Mentor
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? sri 29 kol 2007 - 22:00 | |
| - Deth je napisao/la:
Naučit ću te jednu od velikih životnih mudrosti koja ti je nekako promakla. Pazi sad: - Deth je napisao/la:
- Ako svojim postupcima zadovoljavaš mamine kriterije, nešto si gadno pogriješio u životu.
hahaha lol iako si malo falija smisao | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? čet 30 kol 2007 - 0:51 | |
| | |
|
| |
dibo Ghetto Testing Team
Broj postova : 154 Age : 39 Location : Sa Swoopom na spici (Cakovec inace) Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? čet 30 kol 2007 - 0:54 | |
| - Grga je napisao/la:
- srborez
Prosli su ti dani kad je Swoop rezo ljude srborezom. He has joined the dark side of the force! | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? čet 30 kol 2007 - 1:07 | |
| - Grga je napisao/la:
- srborez
don't forget srbosjek! | |
|
| |
noname3 Experienced Mage
Broj postova : 50 Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? čet 30 kol 2007 - 15:42 | |
| | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? čet 30 kol 2007 - 17:03 | |
| ja sam jedan tipičan profi igrač doduše bio sam, pa nisam bio jer sam presto igrat, ali sam sad opet profi jer sam se vratio
dakle od nagrada bih volio istaknuti kilu čvaraka koje sam osvojio na PTQ Šiškovci dočim mi je najdraža nagrada ipak bila kanta lučenja na Laslovo Openu - Otvorenom prvenstvu nacionalnih manjina u Laslovu čiji je domaćin bio stanoviti Deneš Kočiš Ručnom | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| |
| |
Havoc Wizard Mentor
Broj postova : 234 Age : 43 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: ali postoje 2 skupine magic igraca? čet 30 kol 2007 - 17:38 | |
| ...iliti Denes Kocis muskom mocis. | |
|
| |