| GP KRAKOW | |
|
+17FANAttIC Urza Cornix Sty koora argus Powerslave Ian_Forestal k_u_k_a RaveX Portich swoop Dace KontraMagija Luke Planeswalker morpheus Mirari 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Cornix Experienced Mage
Broj postova : 86 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 12:32 | |
| hehe smirite malo strasti oko tih jeftinih lufthanzinih karata
takse su u ovom slucaju nazalost brutalne | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 12:32 | |
| - Cornix je napisao/la:
- hehe
smirite malo strasti oko tih jeftinih lufthanzinih karata
takse su u ovom slucaju nazalost brutalne detalji? | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
Broj postova : 42 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 13:09 | |
| A ne znam bas ni da ce vas Sky Europe jeftino doci...Nama su karte povratne bile po 180 Eura....gdje će uopće biti GP? Koji dio grada? e da,jos jedan stvar....Alkohol,cigarete,i ostale gluposti kupujte u ST duty free,Krakowski je smece nad smecima. | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 13:28 | |
| sad sam pogledao SKY Europe web site, ne moze se uopce pronaci niti jedan dan u Nov. da lete Split - Krakow | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 13:39 | |
| lol ja sam gledo za lufthansu i kosta zagreb -> krakow... preko "minhena" oko 750€... nebi dao tolko ni u snu... | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 13:48 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- lol ja sam gledo za lufthansu i kosta zagreb -> krakow... preko "minhena" oko 750€... nebi dao tolko ni u snu...
Vama iz zagreba ima neka varijanta sa vlakom do Beča i presjedanjem tamo. Navodno dosta jeftino | |
|
| |
Sty Satanko
Broj postova : 67 Age : 39 Location : Split Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 14:38 | |
| Nama iz Splita vlakom je oko 1200, zagrepcanima vjerojatno manje za cijenu karte ST-ZG | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 14:39 | |
| ma otić ću avionom za 100 eura amen... | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 15:07 | |
| - Mirari je napisao/la:
- ma otić ću avionom za 100 eura amen...
Ok,al kojom kompanijom | |
|
| |
Mirari Mirki
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 15:14 | |
| - Urza je napisao/la:
- Mi smo do Krakowa dosli avionom Skyeuropa,tako
da pogledajte malo cijene,to je bila najeftinija varijanta,jefitnija od busa,vlaka i ostalog. Povratna karta je bila 130 eura etogac i gledao sam već neke kompanije daju jeftino opet ponavljam lufthansa daje za članove ogroman popust ovo ono ablbalabbbla | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 15:17 | |
| - Mirari je napisao/la:
- Urza je napisao/la:
- Mi smo do Krakowa dosli avionom Skyeuropa,tako
da pogledajte malo cijene,to je bila najeftinija varijanta,jefitnija od busa,vlaka i ostalog. Povratna karta je bila 130 eura etogac i gledao sam već neke kompanije daju jeftino opet ponavljam lufthansa daje za članove ogroman popust ovo ono ablbalabbbla JE,al na to ti idu aerodromske taxe i jos nesto (mozda oko 40-50 eura) Samo skyeurope ti poslje kraja ljeta ne leti iz splita,a ovo je 04-06 11 | |
|
| |
Mirari Mirki
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 15:27 | |
| hmmm al nešto ćemo sigurno iskombinirat, ako ne onda vlak jebiga, a može i ovaj morphy bus samo nitko neće znat misec dana prije jel ide 100% u tome je problem... | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 19:16 | |
| Ja sam ionako, makar sam mislio do budimpeste vlakom, a onda opet vlakom do krakowa, makar s presjedanjem.
A mislim da bi vinkovcanima i osjecanima isto tako bilo ok. | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 21:31 | |
| - swoop je napisao/la:
- Ja sam ionako, makar sam mislio do budimpeste vlakom, a onda opet vlakom do krakowa, makar s presjedanjem.
A mislim da bi vinkovcanima i osjecanima isto tako bilo ok. gdje će se održati GP ? jel pise lokacija | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 21:39 | |
| - Urza je napisao/la:
- swoop je napisao/la:
- Ja sam ionako, makar sam mislio do budimpeste vlakom, a onda opet vlakom do krakowa, makar s presjedanjem.
A mislim da bi vinkovcanima i osjecanima isto tako bilo ok.
gdje će se održati GP ? jel pise lokacija nis jos.. krajem mjeseca valjda. pa nije tako velik krakov. das 50kuna taksistu i vozi te. | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 23:13 | |
| - swoop je napisao/la:
- das 50kuna taksistu i vozi te.
i nadas se da nemaju dva hotela istog imena | |
|
| |
Sty Satanko
| Naslov: Re: GP KRAKOW pon 10 ruj 2007 - 23:57 | |
| - swoop je napisao/la:
Ja sam pogledao, direktnog ti nema, pa ti ne preostaje nista nego presjedanje. Al varijanta preko Beca umjesto Budimpeste je bitno brza (razlika je nekih 8 sati). | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW uto 11 ruj 2007 - 0:04 | |
| - Sty je napisao/la:
- swoop je napisao/la:
Ja sam pogledao, direktnog ti nema, pa ti ne preostaje nista nego presjedanje. Al varijanta preko Beca umjesto Budimpeste je bitno brza (razlika je nekih 8 sati). Napisao sam presjedanje je moguce. Ionako mi dolaze prijatelji iz irske i slicno u budimpestu na Halloween party, pa cu mozda i ranije do njih otic. A jesi pogledao i cijene? kolko kosta karta? | |
|
| |
Sty Satanko
| Naslov: Re: GP KRAKOW uto 11 ruj 2007 - 0:15 | |
| - swoop je napisao/la:
- Sty je napisao/la:
- swoop je napisao/la:
Ja sam pogledao, direktnog ti nema, pa ti ne preostaje nista nego presjedanje. Al varijanta preko Beca umjesto Budimpeste je bitno brza (razlika je nekih 8 sati). Napisao sam presjedanje je moguce. Ionako mi dolaze prijatelji iz irske i slicno u budimpestu na Halloween party, pa cu mozda i ranije do njih otic.
A jesi pogledao i cijene? kolko kosta karta? Meni je zena na kolodvoru u Splitu rekla oko 1200 kuna St - Krakow, za tvoju cijenu umanji za cijenu karte St-Čk. I nije mi rekla koja je ruta, al moja pretpostavka je da je svejedno. | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
| Naslov: Re: GP KRAKOW uto 11 ruj 2007 - 15:47 | |
| - swoop je napisao/la:
- Urza je napisao/la:
- swoop je napisao/la:
A mislim da bi vinkovcanima i osjecanima isto tako bilo ok.
gdje će se održati GP ? jel pise lokacija nis jos.. krajem mjeseca valjda. pa nije tako velik krakov.
das 50kuna taksistu i vozi te. Gle,krakow je ogroman. Tamo imas doslovno preko 200 000 studenata,a sa okolicom oko 1.5 milijuna ljudi. I da,taksi je jeftin,samo pazite da uzimate one taksije kkoji na zadnjem desnom staklu imaju zute naljepnice. | |
|
| |
TrT Apprentice Mage
Broj postova : 24 Registration date : 08.06.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW uto 11 ruj 2007 - 15:49 | |
| - Urza je napisao/la:
Gle,krakow je ogroman. Tamo imas doslovno preko 200 000 studenata,a sa okolicom oko 1.5 milijuna ljudi. I da,taksi je jeftin,samo pazite da uzimate one taksije kkoji na zadnjem desnom staklu imaju zute naljepnice.
Ok, zanima me, zašto? | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
| Naslov: Re: GP KRAKOW uto 11 ruj 2007 - 15:54 | |
| - TrT je napisao/la:
- Urza je napisao/la:
Gle,krakow je ogroman. Tamo imas doslovno preko 200 000 studenata,a sa okolicom oko 1.5 milijuna ljudi. I da,taksi je jeftin,samo pazite da uzimate one taksije kkoji na zadnjem desnom staklu imaju zute naljepnice.
Ok, zanima me, zašto? a)Sluzbeni su pa vas neće oderati za prijevoz jer imaju tarifu propisanu. Usput,start je 2.5 Zl,kilometar po danu je 1.3 Zl,po noći 2.5 Zl 1 Zl = 1.91 KN b)Ako vam pocnu nesto pizditi samo kazite Kontrolnja,i usute na licu mjesta c)Neće vas prebit,uzet vam novce i ostavit vas recimo u Nowoj Huti Ostale bitne stvari za znati: TIIIISKI (sa dugim naglaskom na I je njihova varijanta karlovačkog Žiwjec je njihova varijanta Žuje Žubrovka je vodka pomješana sa sokm od jabuke (mucho dobro) Živkaa - kurva Usput,vodke su prejeftine,boca absolute vodke dode 4 I to bi bilo
Zadnja promjena: ; uto 11 ruj 2007 - 16:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: GP KRAKOW uto 11 ruj 2007 - 16:00 | |
| Gle urza, onda ti moras s nama. | |
|
| |
TrT Apprentice Mage
Broj postova : 24 Registration date : 08.06.2007
| Naslov: Re: GP KRAKOW uto 11 ruj 2007 - 16:00 | |
| Nemoj me klat, malo preko 2 kn po km! Kad ću sljedeće godine ić na more prvo ću otić u Krakow i od tamo uzet taxi za jadran. Brijem da se isplati. | |
|
| |
Urza Demonic Attorney
| Naslov: Re: GP KRAKOW uto 11 ruj 2007 - 16:05 | |
| Ostale bitne stvari za znati: TIIIISKI (sa dugim naglaskom na I je njihova varijanta karlovačkog Žiwjec je njihova varijanta Žuje Žubrovka je vodka pomješana sa sokm od jabuke (mucho dobro) Živkaa - kurva Usput,vodke su prejeftine,boca absolute vodke dode 40 kn,Finlandia negdje 60. Ako vam ponude neku njihovu šljivovicu,nemojte,ponavljam nemojte to piti. Negdje 75 % alkohola,jedna šljiva i gotovi ste. Pola litre tyskia vam je u ducanima oko 1.5 ZL ako se dobro sjećam. Poljaci su zakon,nikakvih sranja sa njima,samo se pripazite engleskog smeća koji se spušta preko vikenda tamo. Klubova,pubova i svega kao u priči.Zaštitara i policije kao u priči pa nemojte raditi pizdarije.Glavni trg je nešto najogrmonije sto sam ikad vidio,veličine 200 x 200 metara. Kava je užasno užasno skupa,jer je poljacima nacionalno piće čaj,pa je vrlo rijetko piju. dobru kavu ćete platiti i do 20 kn. Hrana je nesto prejeftino,mi smo zivjeli na pudinzima Fontana , 300 grama, 1.25 ZL. Kebabičara imate na svakom koraku,kebab vam stoji oko 15 kn,al se stvarno najedete. U poljskoj isto tako imate one njihove narodne kuhinje,gdje se mozes najesti (dakle predjelo/juha,glavno jelo i salta, i neki desert i piva ili sok ) za kojih 30 kn. Najgora stvar u njihovoj hrani je to sto u sve stavljaju previse secera Pa dobijete krumpir i mrvu sa šećerom.
Zadnja promjena: ; uto 11 ruj 2007 - 16:10; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: GP KRAKOW | |
| |
|
| |
| GP KRAKOW | |
|