| Turniri u Zagrebu | |
|
+18bog frog lerabu goRR Multani cinc Ajani lepanovic woodlander Trunks_ss2 volsonis placebo Rodolfo sen e1 n0tjust Magnus defra9 FANAttIC 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu uto 25 kol 2009 - 21:13 | |
| ovu digresiju cu iskoristit kao up za topic. naletio sam na tekst o alternativnim formatima i jedan dio je dost zanimljiv: "Power Drafting I walk into the local store one day and buy a booster box. Instead of just cracking open the packs, I tried to snatch up a few players to draft. We could only get four of us together. Before giving up, I finally said jokingly, “Let’s just draft the whole box.” We chuckled at the audacity. Then we went ahead and drafted whole box. It gave each of us nine packs. The drafting took a little longer, but the quality of our draft decks was spectacular. We played with the decks for quite awhile. After a couple of hours, we realized with the size of our draft pools, a player could rebuild the decks in a totally different way. The ability to change a deck during the draft was a very good learning experience. I could switch from aggro to more control aspects. I probably tweaked my deck 5 different times. The other benefit I found is it eliminated Rare drafting and other problems. At the end of the night, I got all the cards back. At least, I hope I did. Whenever a new set comes out, I usually always buy a box. I try to make it a priority to draft it. It is a great way for new players to learn without them thinking about their pocket book. It can be interesting to see how players change their picks when they can just draft. It makes me think Drafts at FNM should at least have the option of letting one player just buy all the cards for the pod. An incentive would be they would automatically get a promo. The problem of course is people stealing cards and there will be those who will. The thought is an optimistic and ambitious. If you can trust the people you play with, I suggest it." nikad to nisam radio pa ako nekom treba igrac (ne kupac tog boxa ) nek se slobodno javi. izgleda kao bucket of fun. | |
|
| |
lerabu Apprentice Mage
Broj postova : 18 Location : Zagreb Registration date : 25.08.2009
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu sub 29 kol 2009 - 14:29 | |
| Ja sam za Legacy i Extendido (kako bi rekli braća Brazilci na Workstationu), mogu vikendom odvojiti 2 sata za turnire najvjerojatnije. Može 20kn upada a može i besplatno samo za slavu Što se proxy tiće, Extended nebi ubacivao proxye a u Legacyu, keep them to a minimum, iskreno meni to kvari igru... | |
|
| |
lepanovic Experienced Mage
Broj postova : 69 Location : zapresic Registration date : 28.05.2009
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu sub 29 kol 2009 - 23:22 | |
| - n0tjust je napisao/la:
znam zato sto nema turnira. takva agresija protiv upada na extended... i pesimizam... jakove , jakove... | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu ned 30 kol 2009 - 2:04 | |
| - lepanovic je napisao/la:
- n0tjust je napisao/la:
znam zato sto nema turnira. takva agresija protiv upada na extended... i pesimizam... jakove , jakove... ajde lepi, ne kenjaj. ja sam prvi za extended, ako ce to bit sankcionirani turnir sa sucem i 8+ ljudi. | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu čet 17 ruj 2009 - 21:45 | |
| Prvo, hvala FANAttIC-u što je otvorio thread! Situacija je sljedeća: 1. hvala onima koji su se izjasnili! 2. zamolio bih da se izjasne oni koji se još nisu izjasnili 3. ako znate nekoga tko bi dolazio na turnire, a nije na forumu, stupite u kontakt s njime/njome, pa neka se registrira ili vama kaže što bi i kad igrao/la 4. Najviše se ljudi izjasnilo za Legacy i Extended, pa predlažem da se ta dva formata izmjenjuju, jedan tjedan Legacy, drugi tjedan Extended, itd. Predlažem da upad bude 15 kn i da se igra za boostere trenutne edicije (+support edicije koju dobijemo). Što se tiče termina, ja mogu voditi turnir u vrijeme nekog od FNM-a ili Gatewaya (ne mogu dolaziti u LoM 5 puta tjedno, to je ipak malo previše vremena), ako vam to ne odgovara, naći ćemo nekog drugog organizatora. Predlažem da turnir bude nedjeljom u 15.30 sati i da prvi turnir bude Legacy u nedjelju 11.10.!5. Pitanje proxija, da ili ne? 6. Što se tiče ostalih formata, za Standard se nije izjasnilo mnogo ljudi, a i igra se već 2x tjedno, pa bih ga za sada preskočio. Za Pauper/Peasant i EDH se izjasnilo još manje ljudi, pa predlažem da ih zainteresirani igraju na Gatewayu dok/ako se ne izjasni više ljudi. 7. pozz
Zadnja promjena: bog frog; pet 18 ruj 2009 - 0:14; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
goRR Apprentice Mage
Broj postova : 43 Age : 36 Location : Zagreb, WesT sidE Connection Registration date : 18.08.2009
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu čet 17 ruj 2009 - 21:51 | |
| very good | |
|
| |
netko Apprentice Mage
Broj postova : 32 Location : Zagreb Registration date : 13.09.2009
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu čet 17 ruj 2009 - 21:54 | |
| Here - bog frog je napisao/la:
- Prvo, hvala FANAttIC-u što je otvorio thread!
Situacija je sljedeća:
1. hvala onima koji su se izjasnili! Sad ću i ja!!! 2. zamolio bih da se izjasne oni koji se još nisu izjasnili Evo evo. 3. ako znate nekoga tko bi dolazio na turnire, a nije na forumu, stupite u kontakt s njime/njome, pa neka se registrira ili vama kaže što bi i kad igrao/la tu bih mogao nekon naći(možda) 4. Najviše se ljudi izjasnilo za Legacy i Extended, pa predlažem da se ta dva formata izmjenjuju, jedan tjedan Legacy, drugi tjedan Extended, itd. Predlažem da upad bude 15 kn i da se igra za boostere trenutne edicije (+support edicije koju dobijemo). Što se tiče termina, ja mogu voditi turnir u vrijeme nekog od FNM-a ili Gatewaya (ne mogu dolaziti u LoM 5 puta tjedno, to je ipak malo previše vremena), ako vam to ne odgovara, naći ćemo nekog drugog organizatora. Predlažem da turnir bude nedjeljom u 15.30 sati i da prvi turnir bude Legacy u nedjelju 11.10.! Ma ok, ali ja volim gateway, ja bi ako se to može dodati, a da gateway ostane,a što se formata tiče, Legacy i Extended su ok. 5. Pitanje proxija, da ili ne? pa ja sam za(par komada(nekih 5 možda),a ali mora sve pisati i mora netko potvrditi da ta karta postoji) 6. Što se tiče ostalih formata, za Standard se nije izjasnilo mnogo ljudi, a i igra se već 2x tjedno, pa bih ga za sada preskočio. Za Pauper/Peasant i EDH se izjasnilo još manje ljudi, pa predlažem da ih zainteresirani igraju na Gatewayu dok/ako se ne izjasni više ljudi. ok 7. pozz pozz i tebi To je moje skromno mišljenje | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu čet 17 ruj 2009 - 22:07 | |
| Ne brini, Gateway sigurno ostaje. | |
|
| |
netko Apprentice Mage
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu čet 17 ruj 2009 - 23:15 | |
| - bog frog je napisao/la:
- Predlažem da turnir bude nedjeljom u 15.30 sati...
A kaj bi se onda gateway premjestio na neki drugi termin ili bi bio samo srijedom ili...? | |
|
| |
bog frog drekaVac
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu čet 17 ruj 2009 - 23:32 | |
| - netko je napisao/la:
- bog frog je napisao/la:
A kaj bi se onda gateway premjestio na neki drugi termin ili bi bio samo srijedom ili...? Bilo bi jedno i drugo istovremeno. | |
|
| |
netko Apprentice Mage
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu čet 17 ruj 2009 - 23:33 | |
- netko je napisao/la:
A kaj bi se onda gateway premjestio na neki drugi termin ili bi bio samo srijedom ili...?
Bilo bi jedno i drugo istovremeno. a može se rađe taj termin malo produžit pa da prvo bude turnir a onda gateway? | |
|
| |
bog frog drekaVac
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu čet 17 ruj 2009 - 23:35 | |
| - netko je napisao/la:
- netko je napisao/la:
A kaj bi se onda gateway premjestio na neki drugi termin ili bi bio samo srijedom ili...?
Bilo bi jedno i drugo istovremeno. a može se rađe taj termin malo produžit pa da prvo bude turnir a onda gateway? Rekoh, već sam puno vremena u LoM-u i ne mogu više biti. Ako brzo igraš, možeš odigrati i nekoliko partija Gatewaya između rundi turnira. | |
|
| |
netko Apprentice Mage
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu čet 17 ruj 2009 - 23:40 | |
Rekoh, već sam puno vremena u LoM-u i ne mogu više biti.
Ako brzo igraš, možeš odigrati i nekoliko partija Gatewaya između rundi turnira. ok, ok, a kaj ne može netko drugi bit zadužen za to? A mogao bih ja vrlo brzo odigrati partiju, ali imam neki limit porza po satu kojeg se pokušavam pridržavati(limit je nekih 10 poraza). | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu čet 17 ruj 2009 - 23:54 | |
| &$#$&# argh. bas ovu nedjelju ne mogu a deck je vec spreman. uzas! inace sam za 0-4 proxy i nadam se da cu drugi put moc doc. | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| |
| |
bog frog drekaVac
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu pet 18 ruj 2009 - 0:15 | |
| Malo sam zabrijao s datumom, nije 11.9. nego 11.10. Fix'd | |
|
| |
CROvax Experienced Mage
Broj postova : 66 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 28.06.2007
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu pet 18 ruj 2009 - 0:22 | |
| Extended i Legacy bi zasada bili najoptimalniji izbori. Naravno, volio bih da vratimo i dobar stari allcommons turnir. Allcommons FTW! | |
|
| |
netko Apprentice Mage
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu pet 18 ruj 2009 - 0:22 | |
- Malo sam zabrijao s datumom, nije 11.9. nego 11.10. Fix'd
lol, nisam ni skužio pogrešku. A kad će biti konačni dogovor o cijeni, nagradama, proxyima, broju igrača...? | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
Broj postova : 249 Age : 39 Location : u tvom upkeepu Registration date : 09.05.2009
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu pet 18 ruj 2009 - 1:19 | |
| - CROvax je napisao/la:
- najoptimalniji
to si reko sad i vise nikad nego, ontopic, ja dolazim, proxe 0-4 za pocetak, ako se uhodamo bilo bi u redu da igramo bez proxy. te proxe su fakat kita. | |
|
| |
ma1to Wizard Mentor
Broj postova : 255 Age : 37 Location : Zabreg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu pet 18 ruj 2009 - 15:42 | |
| sejedno gdje ću vam uzimat boosterje... | |
|
| |
n0tjust Wizard Mentor
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu pet 18 ruj 2009 - 15:45 | |
| znaci fallout u meinu | |
|
| |
Rodolfo Experienced Mage
Broj postova : 86 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 06.06.2007
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu pet 18 ruj 2009 - 18:49 | |
| | |
|
| |
Goblin King Just Getting Started
Broj postova : 1 Location : Z A G R E B Registration date : 22.09.2009
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu pet 25 ruj 2009 - 19:01 | |
| Extended i legacy Proxy 0/4 Nedjelja 15, 15 i 30h | |
|
| |
bog frog drekaVac
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu pet 25 ruj 2009 - 21:31 | |
| - Goblin King je napisao/la:
- Extended i legacy
Proxy 0/4 Nedjelja 15, 15 i 30h Hvala! p.s. od prije nekoliko dana smo na novom starom forumu, www.cromtg.com | |
|
| |
lerabu Apprentice Mage
Broj postova : 18 Location : Zagreb Registration date : 25.08.2009
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu pet 25 ruj 2009 - 23:09 | |
| Tooooo!!! Vidimo se u nedjelju u 15!! Woooohooo! PS: Kupujem dvije savane prije turnira ako netko ima po normalnoj cijeni Ili trade Wawawewa! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Turniri u Zagrebu | |
| |
|
| |
| Turniri u Zagrebu | |
|