| Vintage u Zagrebu | |
|
+34Ian_Forestal FANAttIC luis Dace Trickz Ishan Zubo_i tambourinko Galanodel Promo Hrvoje ma1to Lajiskin LaBuDoVa Ixtlilxochitl RaveX dibo Cornix Niksodus noname3 swoop Powerslave bla shadowthrone Berserk Grga Jerman_i KontraMagija Olegowsky Guardian morpheus monSt4r Ged Pippin placebo 38 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
monSt4r Wizard Mentor
Broj postova : 130 Age : 37 Location : Zagreb atm Registration date : 03.06.2007
| |
| |
Berserk Apprentice Mage
Broj postova : 12 Location : samobor Registration date : 05.06.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 17:16 | |
| kaj će uskoro biti jo koji vintage?doslo bi i par samoboraca samo da smo prije znali | |
|
| |
shadowthrone Bolek - Nimbus Mazer
Broj postova : 257 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 19:09 | |
| | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 20:42 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- morpheus je napisao/la:
- koliko su dugo trajale runde s obzirom da je bilo dosta drawova
40 min sta niej bilo long enough a turnir je i kasnio 45 min Turnir je kasnio mojim propustom. Zao mi je, nece se ponoviti Runde sam najavio pod 40 minuta al sve cetri su isle po 45 minuta! Ucinilo mi se da 40 min nije dovoljno vremena. | |
|
| |
placebo The Oracle
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 20:49 | |
| Hvala shadowthrone[u] koji je uskocio u pomoc s reporterom.
Nadam se da ce sljedeci put biti 5 rundi.
12.06.2007. 17.00 Vintage 10 proxy+++ upad 15 kn Puno zabave
EPP: Hvala mom sponzoru Gedu na decku!
Daj isprintaj majcu s svojim imenom koju ce osvojit prvoplasirani na sljedecem T1 turniru | |
|
| |
bla Apprentice Mage
Broj postova : 13 Registration date : 06.06.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu sri 6 lip 2007 - 20:56 | |
| 45min po rundi mi se cini vise kul, jer se uvijek nadje ljudi koji ne znaju s control slaverom napravit 15dmga u 5-6 poteza iako protivnik uporono govori dalje... dosao bi i drugi put, kad vec mon nece, mora netko tu i pobjedit... btw mon, avatar ti je tako..., LOS, tako copy/paste da je to zlo i naopako... @grga vidit cemo kako ce gush izgledat umjesto giftsa, ali ekipa koja je testala dckove s gushom kazu da su vozili bolje nego s giftsima, a i smenen koji je pola toga izmislio je rekao da je gush>>gifts | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu čet 7 lip 2007 - 10:13 | |
| - bla je napisao/la:
- 45min po rundi mi se cini vise kul, jer se uvijek nadje ljudi koji ne znaju s control slaverom napravit 15dmga u 5-6 poteza iako protivnik uporono govori dalje...
dosao bi i drugi put, kad vec mon nece, mora netko tu i pobjedit... btw mon, avatar ti je tako..., LOS, tako copy/paste da je to zlo i naopako... @grga vidit cemo kako ce gush izgledat umjesto giftsa, ali ekipa koja je testala dckove s gushom kazu da su vozili bolje nego s giftsima, a i smenen koji je pola toga izmislio je rekao da je gush>>gifts ne seri bla skakalo mi je 10 ljudi po glavi dok sam igrao i jos sam slusao kornelijeve provokacije falio mi je 1 dmg morao sam ga slejvat da ne topdecka will i ubije me | |
|
| |
bla Apprentice Mage
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu čet 7 lip 2007 - 15:11 | |
| je, lipo si ga morao slejvati, kad od 3 reda sto je covjek imao u tih 5 poteza, 2 ga nisi ni slejvao ) jednom kad je crveni esg povukao, i drugi put kad je mox ruby povukao... tako da se nisi osigurao niti vs topdecka, niti si ga stvarno isao ubit, nego onako izmedju, da ga ne stignes ni ubit, a ako topdecka da stignes izgubit | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu čet 7 lip 2007 - 15:15 | |
| - bla je napisao/la:
- je, lipo si ga morao slejvati, kad od 3 reda sto je covjek imao u tih 5 poteza, 2 ga nisi ni slejvao ) jednom kad je crveni esg povukao, i drugi put kad je mox ruby povukao...
tako da se nisi osigurao niti vs topdecka, niti si ga stvarno isao ubit, nego onako izmedju, da ga ne stignes ni ubit, a ako topdecka da stignes izgubit hebeno sljedeci put ce tebi sjedit 10 ljudi na glavi pa cu te vidit | |
|
| |
Powerslave Brljavi Saffi
Broj postova : 144 Age : 35 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu čet 7 lip 2007 - 15:20 | |
| Fercheck conspiracy (tm)
Kakav je bio metagame? Samo nesto T1 deckova, ostatak EXT ili? | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu čet 7 lip 2007 - 15:21 | |
| - Powerslave je napisao/la:
- Fercheck conspiracy (tm)
Kakav je bio metagame? Samo nesto T1 deckova, ostatak EXT ili? long long long slaver suicide giftsi i random | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
Broj postova : 130 Age : 37 Location : Zagreb atm Registration date : 03.06.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu čet 7 lip 2007 - 16:06 | |
| Ja mislim da si napravio gresku u tom matchupu kad si ga slaveo i imao je pyroblast i desire...ti si odigrao desire i counterao ga...to mi je bilo nekako glupo A mogao si recimo odigrati desire za 2, otvoriti nesto tipa necropotence ili bilo sta i ubiti ga...eto, kad vec o greskama pricamo | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu čet 7 lip 2007 - 16:07 | |
| - bla je napisao/la:
- 45min po rundi mi se cini vise kul, jer se uvijek nadje ljudi koji ne znaju s control slaverom napravit 15dmga u 5-6 poteza iako protivnik uporono govori dalje...
dosao bi i drugi put, kad vec mon nece, mora netko tu i pobjedit... btw mon, avatar ti je tako..., LOS, tako copy/paste da je to zlo i naopako... @grga vidit cemo kako ce gush izgledat umjesto giftsa, ali ekipa koja je testala dckove s gushom kazu da su vozili bolje nego s giftsima, a i smenen koji je pola toga izmislio je rekao da je gush>>gifts Ma copy paste, odakle ? evil smemmemenenen | |
|
| |
bla Apprentice Mage
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu čet 7 lip 2007 - 16:47 | |
- bla je napisao/la:
- je, lipo si ga morao slejvati, kad od 3 reda sto je covjek imao u tih 5 poteza, 2 ga nisi ni slejvao ) jednom kad je crveni esg povukao, i drugi put kad je mox ruby povukao...
tako da se nisi osigurao niti vs topdecka, niti si ga stvarno isao ubit, nego onako izmedju, da ga ne stignes ni ubit, a ako topdecka da stignes izgubit hebeno sljedeci put ce tebi sjedit 10 ljudi na glavi pa cu te vidit pa onda lipo reci: SJEBO SAM, los sam, i tako to.... , a ne da si neki will tu morao kontrati... a i kad tako metagame opises: long, long, long, izgleda dosadno, to su jako razliciti deckovi, npr imas gedov long kojeg samo on zna vozit, jer nitko drugi tu ne prepoznaje koja je karta koja od pimpanosti decka... | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu čet 7 lip 2007 - 17:13 | |
| - bla je napisao/la:
- KontraMagija je napisao/la:
- bla je napisao/la:
tako da se nisi osigurao niti vs topdecka, niti si ga stvarno isao ubit, nego onako izmedju, da ga ne stignes ni ubit, a ako topdecka da stignes izgubit hebeno sljedeci put ce tebi sjedit 10 ljudi na glavi pa cu te vidit pa onda lipo reci: SJEBO SAM, los sam, i tako to.... , a ne da si neki will tu morao kontrati... a i kad tako metagame opises: long, long, long, izgleda dosadno, to su jako razliciti deckovi, npr imas gedov long kojeg samo on zna vozit, jer nitko drugi tu ne prepoznaje koja je karta koja od pimpanosti decka... Sve svijetli u pm ! | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu čet 7 lip 2007 - 17:42 | |
| Ima to i svojih prednosti, kad castam nesto crno uvijek kazem da je to will! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu pet 8 lip 2007 - 14:00 | |
| - placebo je napisao/la:
- Hvala shadowthrone[u] koji je uskocio u pomoc s reporterom.
Nema beda, i drugi put ako će trebati . Jedino je bitno da privučemo ljude na ovaj prebrutalan format. Navodno će sada u utorak doći i neki Samoborci... nadam se da će biti barem 5 rundi i da neće biti onako brutalnih topdeckova... | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu pet 8 lip 2007 - 14:02 | |
| - shadowthrone je napisao/la:
- placebo je napisao/la:
- Hvala shadowthrone[u] koji je uskocio u pomoc s reporterom.
Nema beda, i drugi put ako će trebati . Jedino je bitno da privučemo ljude na ovaj prebrutalan format. Navodno će sada u utorak doći i neki Samoborci... nadam se da će biti barem 5 rundi i da neće biti onako brutalnih topdeckova... imas cestu uporabu rijeci brutalno prije si govorio da je t1 bezveze ccc | |
|
| |
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu pet 8 lip 2007 - 14:04 | |
| | |
|
| |
placebo The Oracle
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu pon 11 lip 2007 - 1:37 | |
| Nadam se da cete doci u sto vecem broju!
Pozdrav svima | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 12 lip 2007 - 11:09 | |
| mene i djure nema danas opet nam je labos uletio | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 12 lip 2007 - 13:17 | |
- mene i djure nema danas
opet nam je labos uletio Bit ce manje od 8 ljudi...TT Prosli put je bilo 11 ljudi, zasad -3 = 8...a jos neki ljudi sta nece doci jerbo su igrali sa sliverima protiv komba i tako toga, to nista ? | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 12 lip 2007 - 13:20 | |
| dolazi 5 ljudi iz samobora ak oces dodi oko pol 5 stignemo pivu popit da ti gusheve uvaljam poz | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 12 lip 2007 - 13:30 | |
| Dodjem ja u pola 5, sklepaj mi deck | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Vintage u Zagrebu uto 12 lip 2007 - 13:48 | |
| evo dolazi jerman bit ce 8 ljudi nadam se ja pogeldam prvu rundu paidem | |