| EDH Diskusije | |
|
+8KontraMagija Pippin dibo ezav swoop Aredhel QWERTAS morpheus 12 posters |
|
Unban ST-a? | Yay | | 37% | [ 13 ] | Nay | | 34% | [ 12 ] | Don't care | | 29% | [ 10 ] |
| Ukupno glasova : 35 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije sri 13 lip 2007 - 15:09 | |
| BENAJTE KAUNTERSPELOVE!!! | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije sri 13 lip 2007 - 15:47 | |
| Kod nas je dogovoreno da nema Obliteratea i ST-a od ne benanih karata zasad. O topu se diskutira. | |
|
| |
dibo Ghetto Testing Team
Broj postova : 154 Age : 39 Location : Sa Swoopom na spici (Cakovec inace) Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 3:54 | |
| - swoop je napisao/la:
- Kod nas je dogovoreno da nema Obliteratea i ST-a od ne benanih karata zasad. O topu se diskutira.
Trebali bi mi "prodiskutirati" o tvojem ability-u "scry 2 dok niko ne gleda". Ja sam uvijek za dogovor. A ne da mi andrej zacicla crveni decree. Veky - znam ja zakaj ti places zbog tyranta. Zato jer se ti nisi sjetil ga staviti u deck i ja sam ti maznul zadnjega iz booka. Haha - in your face. | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 10:27 | |
| | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 38 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 12:00 | |
| ok, sad kad smo prožvakali (un)bennanje STa imam još jednu ideju: što kažete da pokušamo održati nekakav 'turnir' s EDH deckovima (npr timovi po troje igrača (sveukupno 6 igrača po podu))?
ili pošto su Čakovčani jaki u EDH da napravimo turnir (dvaju) gradova u EDH? | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 12:56 | |
| kak to mislis tocno napravit? ak ce biti 3 na 3 doci ce 3 kontrole zajedno i ovi ak se ne pripreme na to mogu damfat nesto debelo i masno | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 13:03 | |
| sretno im bilo u nabavljanju legendi, jer teferi je vec zauzet | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 13:22 | |
| izmedu ostalog problem legendi sta ako netko iz drugog teama zeli istu legendu glupo je | |
|
| |
ezav Bigfoot
Broj postova : 61 Age : 41 Location : Vrapce - ljucibasta soba Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 14:21 | |
| Ha 3x3 ili 2x2 je po meni vise nego ok ... Ali ako ljudovi nisu za parove moze se igrati i pentagram ... A sto se tice generala vrlo lagano usporede se liste rezerviranih generala ... Pa se pokusa izbjeci da su za stolom dva ista generala .. ak se nemre hebiga dopustiti da se igraju dva ista za istim stolom ... s tim da ponavljam ak ga nije ranije rezerviral hebiga .... Ja se ne brinem oko toga jedini sam dovoljno lud da igram Cromata za generala | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 14:57 | |
| mali info, jer vidim da se spominje Cakovec stalno Mi igramo iskljucivo "chaos" (free for all), dakle razliciti pentagrami 2 na 2 itd. = not ok. Ako bi se radio "turnir gradova u EDH", tesko da ce itko od nas doci na to. Svima je problem izdvojiti 100 kn za povratnu kartu do Zagreba + 50 do 100 kn za troskove hrane itd. da bi se jedan dan "zabavljalo" uz EDH, kad se to moze uz kavicu ili pivicu u obliznjoj birtiji/kaficu/stavec za 10 kn i uz oke drustvo. Turnir je sam po sebi smjesan "termin" u vezi EDH, jel kako ce se to organizirati? Igrati uz upad pa za nagrade? Napominjem josh jednom, kod nas se iskljucivo igra FFA - pa samim time bi precesto dolazili u situacije : "svi napadamo morfija" ili sl. Da se mene pita, EDH s nekakvim pravilima 3 na 3 itd. previse zalazi u sferu emperora i drugih casual formata, a gubi svoju bit - "borbu elder dragon-a dok posljednji ne prezivi ". Uostalom, turnir za sobom povlaci neku kompetitivnost i "nabrijanost", sta uopce neide korak uz korak s formatom. Neko druzenje (a ne turnir) bi bilo oke, samo opet se pojavljuje onaj problem oko troskova. ete ga, moje vidjenje s cakovecke strane (ak sam kaj fulao decki, slobodno me nadopunite - dibo, swoop... ) | |
|
| |
ezav Bigfoot
Broj postova : 61 Age : 41 Location : Vrapce - ljucibasta soba Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 15:06 | |
| Druzenje ne zvuci lose Dapace ... uz neku rostiljadu baciti EDH i jos u prirodi To su nice ideje | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 17:18 | |
| Nikakav turnir EDH ne dolazi u obzir, pogotovo ne da idemo nes kompetitivno igrat.
Ovako me jedva nagovre 1-2 puta tjedno da dođem, a i neda mi se razmisljat koga cu prvog wtfpwnat, ovako andreja redovito prcam. | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 17:24 | |
| - swoop je napisao/la:
- Nikakav turnir EDH ne dolazi u obzir, pogotovo ne da idemo nes kompetitivno igrat.
Ovako me jedva nagovre 1-2 puta tjedno da dođem, a i neda mi se razmisljat koga cu prvog wtfpwnat, ovako andreja redovito prcam. tak dugo dok ti crveni decree ne zacicla | |
|
| |
Broj postova : 871 Age : 38 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 18:05 | |
| ok, onda bi negdje u 7. mjesecu (ne zanm kako je s vašim faksovima, ali ja sam onda gotov) mogli riješiti jedan/dva edh druženja (jedan u čakovcu i jedan u zagrebu). u Zagrebu bi mogli biti na jarunu u prirodi i uz roštilj | |
|
| |
dibo Ghetto Testing Team
Broj postova : 154 Age : 39 Location : Sa Swoopom na spici (Cakovec inace) Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 18:12 | |
| Po meni isto je jedini problem s troskovima. Nek oni dojdu malo kod nas ak su tak nabrijani. Mozda na natsima zabacimo neku. Ako budemo isli naravno.
A ovo kaj se "natjecateljskog" EDH-a tice: problem je to kaj nije EDH T2 ili ext. pa neznas kaj da ocekujes. Ajd, jos tu doma znam: andrej i decree of annihilation, vjeran - walk the eons s 15 buybackova, swoop - random andrej hate, mono black - yawgmoth's will + cofferi. | |
|
| |
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 18:19 | |
| - dibo je napisao/la:
- Po meni isto je jedini problem s troskovima. Nek oni dojdu malo kod nas ak su tak nabrijani. Mozda na natsima zabacimo neku. Ako budemo isli naravno.
A ovo kaj se "natjecateljskog" EDH-a tice: problem je to kaj nije EDH T2 ili ext. pa neznas kaj da ocekujes. Ajd, jos tu doma znam: andrej i decree of annihilation, vjeran - walk the eons s 15 buybackova, swoop - random andrej hate, mono black - yawgmoth's will + cofferi. pa vidjelo bi se na licu mjesta, a generali bi bili rezervirani po listi (predlažem svima koji nemaju do sada rezerviranog generala da postaju na topic o edh-u vezan za generale) u tome je i stvar da ne znaš što očekuješ vezano za troškove - mi bi se jednom zaletjeli do vas, vi do nas... | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 18:44 | |
| E da, meni se neda to tako kartat. previse organizacije/zabrijavanja samo da kazem. | |
|
| |
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 18:51 | |
| - swoop je napisao/la:
- E da, meni se neda to tako kartat. previse organizacije/zabrijavanja samo da kazem.
ok, ostali? | |
|
| |
Aredhel Pixelirana
Broj postova : 154 Age : 42 Location : Prisavska rivijera (Zagreb). Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 20:35 | |
| Za, dakako. | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije čet 14 lip 2007 - 22:20 | |
| - morpheus je napisao/la:
- swoop je napisao/la:
- E da, meni se neda to tako kartat. previse organizacije/zabrijavanja samo da kazem.
ok, ostali? ne | |
|
| |
Ixtlilxochitl Wizard Mentor
Broj postova : 138 Location : zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije pet 15 lip 2007 - 10:28 | |
| nije toliko zanimljivo. ne. | |
|
| |
| Naslov: Re: EDH Diskusije pet 15 lip 2007 - 10:56 | |
| ok, a onda neformalno (casual) druženje uz pivicu i edh? | |
|
| |
Ixtlilxochitl Wizard Mentor
Broj postova : 138 Location : zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije pet 15 lip 2007 - 11:10 | |
- ok, a onda neformalno (casual) druženje uz pivicu i edh?
pa pričekaj malo, nemoj zatvarati opciju, tek imaš 3 koji su rekli ne. a očito su neki i za. | |
|
| |
ezav Bigfoot
| Naslov: Re: EDH Diskusije pet 15 lip 2007 - 11:19 | |
- ok, a onda neformalno (casual) druženje uz pivicu i edh?
Ja sam apsolutno za ovo Mmmm... da ... food , drink und MTG ... nice .... | |
|
| |
dibo Ghetto Testing Team
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: EDH Diskusije | |
| |
|
| |
| EDH Diskusije | |
|