| EDH Diskusije | |
|
+8KontraMagija Pippin dibo ezav swoop Aredhel QWERTAS morpheus 12 posters |
|
Unban ST-a? | Yay | | 37% | [ 13 ] | Nay | | 34% | [ 12 ] | Don't care | | 29% | [ 10 ] |
| Ukupno glasova : 35 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 38 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije pet 15 lip 2007 - 21:43 | |
| ok, onda hoćemo li se naći u Zagrebu ili Čakovcu? (grad domačin organizira hranu, svi dajemo lovu). | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 0:29 | |
| Za pocetak, uopce ne kuzim kaj se dize tolka strka i zbrka oko casual formata Istina je da igram dosadnu kontrolu, BUT! u free for all me redovito razbacaju, aggrroooo deckovi, po lomu. Tak da Fercekova teorija ne stoji. Iz jednostavnog razloga sto igra nekakav kombo od 3 centiliuna dijelova pa popizdi kad pokupi jednu od mojih tucet kontri (od 99 karata u decku ) na random reanimaciju | |
|
| |
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 0:31 | |
| Zasto ne bi igrali all comon highlandera, peasant i slicne zabavne formate? | |
|
| |
Broj postova : 871 Age : 38 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 0:33 | |
| - placebo je napisao/la:
- Zasto ne bi igrali all comon highlandera, peasant i slicne zabavne formate?
jer je EDH najbolji | |
|
| |
Aredhel Pixelirana
Broj postova : 154 Age : 42 Location : Prisavska rivijera (Zagreb). Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 0:37 | |
| - placebo je napisao/la:
Napravi poll o njima. Možda je Morphy u krivu. | |
|
| |
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 0:39 | |
| - Aredhel je napisao/la:
- placebo je napisao/la:
Napravi poll o njima. Možda je Morphy u krivu. ja nisam nikad u krivu... it's a fact | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| |
| |
Aredhel Pixelirana
Broj postova : 154 Age : 42 Location : Prisavska rivijera (Zagreb). Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 12:27 | |
| Morphy, ja te ne proučavam kao oblik života s posebnim bilješkama za znanstveno istraživanje, pa se ne mogu ni složiti ni pobiti tu tvrdnju. Hoćeš da počnem? "Morphy-analiza u heksadecimalnom sustavu - neka vrišteće boje predstavljaju njezine rezultate. Tko više plave, pobjednick!" On topic, glupo mi je ponavljati da sam za ako se nekaj dogovori. Otići do Čakovca ne bi bio bed. Samo neka netko od momaka otamo posta alternativne načine prijevoza, jer kako je u ZG zakurilo, preferirala bih vlak nad busom anytime. | |
|
| |
KontraMagija Gush
| |
| |
Aredhel Pixelirana
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 12:45 | |
| Nemam vozačku, biciklom bi mi trebalo malo dulje, a tražiti sponozore na forumu mi je ispod časti. Ako se odlučimo ići, možda bude auto dostupan. Ali u svakom slučaju, volim imati plan B aktivan. Dakle trebam pomoć od Čakovčana. =) | |
|
| |
Pippin legacy apprentice
Broj postova : 200 Location : Čakovec Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 12:56 | |
| Ovakoca, prvo se treba dogovoriti za termin kad svima odgovara - najverojatnije subota/nedjelja jeli? Datum otprilike koji, jer su nekima josh rokovi na faksu, itd... Sta se tice ideje, ona je super. Vjerujem da bi vas mi rado ugostili, samo trebamo pronaci mjesto (dakle neko od odmaralista na Dravi pretpostavljam, u prirodi - alternativa su krcme ) i dogovoriti se. U Čakovec je definitivno najbolje doci autom - autocestom je to oko 40 min (ako ce ici morfi, onda valjda ovo nebude problem), starom cestom oko sat i 20-30 min. Busom oko sat i pol do dva sata, vlakom izmedju 2.20 h i 3 sata. Ako se odabere neka alternativa autu, onda se prevoz osigura vrlo lako od zeljeznicke/autobusne. Ukratko, josh se sve trebamo cuti medjusobno, vidjeti kakav je interes kod nas i onda krenuti u dogovaranje. Samo da odmah upozorim - ako dodjete do nas, nemojte nazalost ocekivati da se uzvratiti posjet u sljedecih par mjeseci Em nema kod nas zainteresiranih za takve izlete izvan Čk, em josh traju rokovi, svi idu na more i odmor, kasnije su natsi, pa faks... | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 12:57 | |
| nakon rokova ak necu otic na more mogu ja vozit ak cu bit na moru nesreca | |
|
| |
Aredhel Pixelirana
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 13:06 | |
| Dakle, trebamo nekakvu signup-listu da vidimo kome se ide, i po mogućnosti kakve su mu/joj obaveze idućih tjedana. Glede uzvraćanja posjeta, tak i onak "gostujete" tu na faksz kroz cijelu godinu, pa me osobno ni ne čudi kaj vam se u ZG u slobodnom vremenu bez faksa i obaveza ne žuri nazad... On topic, ja sam okej s vremenom vikendom i za rokova. Jedan dan imam. Mislim da je Ezav definitivno "za", ali volja mu ovisi o vremenu i slobodnim vikendima. To bi bilo bolje da on sam posta, a ne da nagađam. Morphy će uskoro biti balakar vozio ili ne, i na njemu je da veli kak stoji s organizacijom Magic-related releaseova i turnira. I tu smo negdje onda iza rokova, okvirno, možda svi "in". Anyways, možemo se probati okvirno dogovoriti, pa vidjeti kako stojimo s vremenom za organizaciju i put. Ako ispadne za Zagrepčani idu na jednodnevni izlet / cuganje u prirodi u Čk, moglo bi se nešto zdogovoriti relativno brzo. Samo da nam je dosta vremena na EDH-anje. PS: Nikola - good news. Ovisi koliko će biti zainteresiranih, ali potencijalni tutač viška je nama "paketima" dobra vijest! | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 13:23 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 15:25 | |
| - Aredhel je napisao/la:
- Dakle, trebamo nekakvu signup-listu da vidimo kome se ide, i po mogućnosti kakve su mu/joj obaveze idućih tjedana. Glede uzvraćanja posjeta, tak i onak "gostujete" tu na faksz kroz cijelu godinu, pa me osobno ni ne čudi kaj vam se u ZG u slobodnom vremenu bez faksa i obaveza ne žuri nazad...
On topic, ja sam okej s vremenom vikendom i za rokova. Jedan dan imam. Mislim da je Ezav definitivno "za", ali volja mu ovisi o vremenu i slobodnim vikendima. To bi bilo bolje da on sam posta, a ne da nagađam. Morphy će uskoro biti balakar vozio ili ne, i na njemu je da veli kak stoji s organizacijom Magic-related releaseova i turnira.
I tu smo negdje onda iza rokova, okvirno, možda svi "in". Anyways, možemo se probati okvirno dogovoriti, pa vidjeti kako stojimo s vremenom za organizaciju i put. Ako ispadne za Zagrepčani idu na jednodnevni izlet / cuganje u prirodi u Čk, moglo bi se nešto zdogovoriti relativno brzo. Samo da nam je dosta vremena na EDH-anje.
PS: Nikola - good news. Ovisi koliko će biti zainteresiranih, ali potencijalni tutač viška je nama "paketima" dobra vijest! ja do 3.7. imam gužvu na faksu i ne mogu se nigdje mrdnuti, nakon toga mi paše bilo koji vikend koji ne moram biti u zagrebu zbog magic related stvari. ako ja idem, ima u auto mjesta za još 3 (4) paketa na more idem 23.7. tako i tamo sam do 3.8. kada se vraćam u zagreb. toliko od mene. | |
|
| |
ezav Bigfoot
Broj postova : 61 Age : 41 Location : Vrapce - ljucibasta soba Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: EDH Diskusije ned 17 lip 2007 - 16:21 | |
| Bumo nekaj skemijali .... ja sam od 14.07 do 01.08 na godisnjem vjerovatno pa ono dalo bi se nekaj skemijati ... samo mi treba neki datum s kojim mogu raditi @Swoop i morfi ne vozi sporo do bjelovara smo bili za oko sati pol ... sto je puno dulji put nego do cakovca i nema autoputa ... | |
|
| |
| Naslov: There can be only 100 sub 23 lip 2007 - 12:45 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: EDH Diskusije | |
| |
|
| |
| EDH Diskusije | |
|