| Planeswalker | |
|
+59akroma ZG-Gnom Powerslave BladeElf Galanodel QWERTAS Master Yoda shadowthrone TrT LaBuDoVa DH swoop FANAttIC Morea k_u_k_a al_Alamm FetBoj pepe Ishan Dace etherus4 Nedjeljko Odmor Jerman_i Fila Anomen mixer Franc Draconis freeze Zubo_i [spike_6]-[QLC] thorus Orion necromonicum ma1to Mraz mulder Luke Planeswalker Cornix Devil Blade RaveX Scryer ShuPac koora Trinket morpheus Grga tambourinko Ian_Forestal Niksodus Ged orhe KontraMagija bog frog Dramax copper Deth king penga Rodolfo 63 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker ned 2 ruj 2007 - 13:04 | |
| Novi spoileri: (karte su prevedene s japanskog, tako da imena mozda nece biti 100% tocna ali text oce)
"Giant's Dominance" 1W Tribal Enchantment - Giant (R) Each creature with the largest converted mana cost has protection from all colors.
"Stalwart Kithikin" 1W Creature - Kithikin Soldier (C) "Stalwart Kithikin" has +1/+1 and first strike if you control a Giant. 2/1
"Familiar's Maneuver" UU Instant (U) As an additional cost to play "Familiar's Maneuver" return one creature you control to its owner's hand. Counter target spell.
"Ponder" or "Thought" U Instant (no rarity given) Look at the top 3 cards of your library and put them back in any order. You may shuffle your library. Draw a card.
"Banquet/Feast of the Underfoot/Soles" 2B Instant Return any amount of creature cards from your graveyard to the top of your library Draw a card.
"Smoke bundling" 1R Creature - elemental shaman (C) Add two mana of any color combination to your mana pool. You may only spend this mana to play Elemental spells or abilities. 1/1
"Shifter of the forest?" 1G Creature - Shapeshifter (c)
Shapeshift (This card is every creature type)
2/2 | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker ned 2 ruj 2007 - 13:41 | |
| - Citat :
- "Familiar's Maneuver" UU
Instant (U) As an additional cost to play "Familiar's Maneuver" return one creature you control to its owner's hand. Counter target spell. vec ju vidim u decku sa venserom... | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker ned 2 ruj 2007 - 13:44 | |
| i zmijom. i zelenim walkerom. - Jerman_i je napisao/la:
"Ponder" or "Thought" U Instant (no rarity given) Look at the top 3 cards of your library and put them back in any order. You may shuffle your library. Draw a card.
kul, ne moram traziti okolo portente za legacy. | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker ned 2 ruj 2007 - 14:04 | |
| venser is a dancer njanjanajanaj | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker ned 2 ruj 2007 - 14:11 | |
| Taman mislio odustat od magicka kadli eto "Familiar's Maneuver", kazes ? | |
|
| |
k_u_k_a Wizard Mentor
Broj postova : 147 Age : 30 Location : temišvar Registration date : 29.07.2007
| Naslov: Re: Planeswalker ned 2 ruj 2007 - 15:35 | |
|
- Jerman_i je napisao/la:
- FetBoj je napisao/la:
- kolicina gluposti u ovom tredu jednostavno zadivljuje i mislim da vrlo dobro pokazuje zasto je mtg scena u hrvatskoj u stanju u kojem je sada
A u kojem je to tocno stanju? ako se dobro sjecam predavanja iz anatomije covjeka to stanje bi se zvalo "stanje poluraspada", il tak nešt... ma zekam se, liga nam je najjaca na Kugli! da je magic nogomet zvala bi se UEFA Champions League...
| |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 11:22 | |
| evo i zelenog "overrun" planeswalkera | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 12:54 | |
| | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 13:15 | |
| | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 13:34 | |
| mislim da se baš i nisu proslavili s ovim plainswalkerima. ok je ograničiti ability jednom po potezu za vrijeme svog poteuza, ali da se igra kao sorcery?! (aka nema responadanja na shock koji će ti ubiti walkera) | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 13:35 | |
| - morpheus je napisao/la:
- ...ali da se igra kao sorcery?!
da nije tako ljiljana bi bila prejaka. instant discard po potezu?? bez drawbacka? | |
|
| |
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 13:37 | |
| - orhe je napisao/la:
- morpheus je napisao/la:
- ...ali da se igra kao sorcery?!
da nije tako ljiljana bi bila prejaka. instant discard po potezu?? bez drawbacka? ovako će izgledati: igram nju, diskartaj, tutoram, dalje prejaka?! WOTC se opet boji prinatati jako dobru (igrivu) kartu | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 13:41 | |
ovako će izgledati: igram nju, diskartaj, tutoram, dalje ne moze, samo jednom koristenje abilityja po potezu. - morpheus je napisao/la:
prejaka?! WOTC se opet boji prinatati jako dobru (igrivu) kartu ajde, nemoj mi reci da odigravanje ljiljane koja bi mogla raditi beskonacno mnogo instant discardova (pa makar i samo jedan po potezu) ne bi bilo prejako ako ju odigras na protivnikov prazan hand, to bi znacilo da vise nikada nece odigrati nitijednu kartu, osima ako ne povuce instant. to nije igrivo, to je broken | |
|
| |
Trinket The anoing one
Broj postova : 191 Age : 43 Location : Sisak Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 14:04 | |
| a Čuj simpatični su za sad. Od Ljilje mi se ipak više sviđa ovaj zeleni momak, ipak čisto ga gledam na to da te može ubrzati, a nije loše i to što stavlja 3/3 momke. | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 14:06 | |
| je, meni je zeleni isto drazi | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
| |
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 14:23 | |
| - RaveX je napisao/la:
prejaka?! WOTC se opet boji prinatati jako dobru (igrivu) kartu
win. | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 14:46 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 15:05 | |
| - RaveX je napisao/la:
prejaka?! WOTC se opet boji prinatati jako dobru (igrivu) kartu
goyf je tip koji tuče i točka. ništa posebno... ijedna karta koju pokušaju napraviti imalo zabavnom mora biti preskupa. orhe, nisi me shvatio. sve stoji, ali mi je glupo što ne možeš respondati s njezinim abilityjima na stvari koje lete prema njoj za vrijeme tvog poteza. p.s. goyf nije zabavan | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 15:06 | |
| | |
|
| |
Morea MTGej
Broj postova : 110 Age : 49 Location : Osijek Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 15:28 | |
- RaveX je napisao/la:
prejaka?! WOTC se opet boji prinatati jako dobru (igrivu) kartu Pobogu, Matija, znam da jedna slika govori više od 1000 riječi, ali moj gigabajt prometa ima svojih ograničenja
goyf je tip koji tuče i točka. ništa posebno...
ijedna karta koju pokušaju napraviti imalo zabavnom mora biti preskupa.
orhe, nisi me shvatio. sve stoji, ali mi je glupo što ne možeš respondati s njezinim abilityjima na stvari koje lete prema njoj za vrijeme tvog poteza.
p.s. goyf nije zabavan Štos je u tome da su Wizardsi nakon 14 godina uveli novinu u Magic koja se ne sastoji (kao obično) u promjeni pravila, tako da bi bilo malo previše očekivati da prvi planeswalkeri budu superturboultramega jaki i moćni. PW su sami po sebi ništa drugo nego uvođenje jednog novog nivoa u strategiju igre, a koliko je to dobro ili loše vjerojatno ne znaju ni Wizardsi sami. Vrijeme će pokazati na koje načine će se i taj novi permanent moći iskoristiti ili "zlouporabiti". Sorcery speed za PW abilitije je vrlo logičan pokušaj da ih "zli" igrači ne broukaju baš odmah (što ne znači nužno da neće). Moraš priznati da i sorcery speed nije loš (nije sve u responceu), pogotovo što bi instant speed definitivno bio bolestan. Naravno, još ostaje za vidjeti što rade ostala tri planeswalkera, no meni osobno za sada ne izgledaju kao ništa posebno (naravno, ja sam čovjek koji je za Ravagera, u trenutku kada je koštao 2,5$ i kojih sam imao priliku kupiti pedeset, rekao da nije ništa posebno i 'di će se to igrat'). I btw, goyf je turbo zabavan kada je 5/6 i kada je tvoj . | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 15:29 | |
- goyf je tip koji tuče i točka. ništa posebno...
well hello there, mr. my-new-sig... | |
|
| |
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 15:30 | |
| ma sve to stoji, samo se bojim da ne bude ponovo hrpa overcostanih, neigrivih karata (osim u EDH ) | |
|
| |
Morea MTGej
Broj postova : 110 Age : 49 Location : Osijek Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 15:40 | |
- ma sve to stoji, samo se bojim da ne bude ponovo hrpa overcostanih, neigrivih karata (osim u EDH )
Magic je, po mom mišljenju,naravno, od Ravnice (a možda i malo ranije), postao krasna igra, sa mnoštvom dekova i gomilom opcija, iz koje su konačno izbačene pogreške Urza i Mirodin blokova. Bolje hrpa overcostanih, neigrivih karata nego bananiranje karata jednom tjedno kao u Urzi ili praktična zabrana mehanike u slučaju affinitija. Zahvaljujući tome što su konačno izbalansirali i sredili neke stvari, ponovno mogu uživati u kartama kao što su Psionic blast, Inicinerate, a ni funkcionalni reprint Dualaca nije za zanemariti. Nadam se samo da neće opet nešto s*ebat'. | |
|
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 3 ruj 2007 - 15:43 | |
- ma sve to stoji, samo se bojim da ne bude ponovo hrpa overcostanih, neigrivih karata (osim u EDH )
Agreed, koje se overcoastano stvorenje iz Onslaughta igra u extendedu! Bilo je hrpu legendi za koje su svi rekli da su broken - Kamahl Fist of Krosa me potsjeća na zelenog Plainswalkera. Svi ti Plainswalkeri me podsjećaju na legende iz Onslaughta (crni Plwkr - Visara). Plavi Plwkr će biti Arcanis, bijeli Jareth itd. Isto su govorili da su prebroken B. Firecat, Baloth, Eternal dragon itd. I svi su vrijedili > 50 kn. Ne znam na kojem su se ozbiljnijem Extended turniru pojavili. A na drugu stranu bijela Akroma je vrijedila 10-tak kuna dok je bila u T2. Sjećam se da sam dvije kupio za 15 kn! In the end, sad kad su objasnili kako funkcionira Loyalty više mi se ne čini tako strašno loše. Samo copy-paste iz drugih TCG (još će uvesti burden countere ) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Planeswalker | |
| |
|
| |
| Planeswalker | |
|