| Planeswalker | |
|
+59akroma ZG-Gnom Powerslave BladeElf Galanodel QWERTAS Master Yoda shadowthrone TrT LaBuDoVa DH swoop FANAttIC Morea k_u_k_a al_Alamm FetBoj pepe Ishan Dace etherus4 Nedjeljko Odmor Jerman_i Fila Anomen mixer Franc Draconis freeze Zubo_i [spike_6]-[QLC] thorus Orion necromonicum ma1to Mraz mulder Luke Planeswalker Cornix Devil Blade RaveX Scryer ShuPac koora Trinket morpheus Grga tambourinko Ian_Forestal Niksodus Ged orhe KontraMagija bog frog Dramax copper Deth king penga Rodolfo 63 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Mraz Wizard Mentor
Broj postova : 145 Age : 40 Location : Bjelovar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 10 ruj 2007 - 15:03 | |
| mene zanima plavi, sta ce biti zadnji ability, neki card draw ili neki counter spell ili nesta trece. Ustvari prvi za pojacavanje loyaltija bi mogao biti draw a card | |
|
| |
LaBuDoVa Alex
Broj postova : 83 Age : 39 Location : Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 10 ruj 2007 - 15:14 | |
| - Mraz je napisao/la:
- Ustvari prvi za pojacavanje loyaltija bi mogao biti draw a card
Mislim da bi to ipak bilo malo prejako. Besplatni draw po turnu! | |
|
| |
TrT Apprentice Mage
Broj postova : 24 Registration date : 08.06.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 10 ruj 2007 - 15:15 | |
| - LaBuDoVa je napisao/la:
- Mraz je napisao/la:
Mislim da bi to ipak bilo malo prejako. Besplatni draw po turnu! Za razliku od besplatnog discarda po turnu? | |
|
| |
Trinket The anoing one
Broj postova : 191 Age : 43 Location : Sisak Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 10 ruj 2007 - 15:24 | |
| Pa još mi se uvijek najviše sviđa zeleni. Ovaj ima odličan finish ability i ima više loyalty countera ali mislim da će vrlo rijetko puknut zadnji ability. Za limited je odlična. | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 10 ruj 2007 - 15:53 | |
| - TrT je napisao/la:
- LaBuDoVa je napisao/la:
- Mraz je napisao/la:
Mislim da bi to ipak bilo malo prejako. Besplatni draw po turnu! Za razliku od besplatnog discarda po turnu? draw je uvijek bolji. Kad se partija prolongira nerijetko se događa da discard deckovi povuku neki discard spell i ne mogu ga iskoristiti jer protivnik ima praznu ruku i odmah odigrava to što povuče. S draw spellovima nikada nema takvih problema! zato: draw>discard | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| |
| |
TrT Apprentice Mage
Broj postova : 24 Registration date : 08.06.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 10 ruj 2007 - 16:21 | |
| - Ishan je napisao/la:
draw je uvijek bolji. Kad se partija prolongira nerijetko se događa da discard deckovi povuku neki discard spell i ne mogu ga iskoristiti jer protivnik ima praznu ruku i odmah odigrava to što povuče. S draw spellovima nikada nema takvih problema!
zato: draw>discard Zato ja volim peel from reality. Sa Reveneueas rats u igri bolje od gro destroy karta. | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
Broj postova : 346 Age : 40 Location : Zg/Pu Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 10 ruj 2007 - 16:41 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- ja se kladim da ce bit bounce neki, kricera da budem precizan(nadam se)
Dado, Planeswalker. | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 10 ruj 2007 - 16:54 | |
| - Niksodus je napisao/la:
- Dado, Planeswalker.
+1 return target creature to it's owners hand. -2 return two target lands to it's owners hands. -5 return all creatures or lands to it's owners hand. "Dado je budala. - Unknown Artist Damaška" | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 10 ruj 2007 - 19:07 | |
| - mixer je napisao/la:
- Niksodus je napisao/la:
- Dado, Planeswalker.
+1 return target creature to it's owners hand. -2 return two target lands to it's owners hands. -5 return all creatures or lands to it's owners hand. "Dado je budala. - Unknown Artist Damaška" ima 10 loyalti countera. tak da moze sve vratit. odmah. | |
|
| |
shadowthrone Bolek - Nimbus Mazer
Broj postova : 257 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pon 10 ruj 2007 - 23:32 | |
| | |
|
| |
LaBuDoVa Alex
Broj postova : 83 Age : 39 Location : Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 11 ruj 2007 - 0:52 | |
| Nemojte mi dirati dadu! On je ipak legenda hrv magica | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 11 ruj 2007 - 1:03 | |
- Nemojte mi dirati dadu! On je ipak legenda hrv magica afro
pa samo najvece legende magica imaju svoje karte. da dadu zovu na invitationalse mislis da nebi submitao bounce tipa? | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 11 ruj 2007 - 1:09 | |
| - mixer je napisao/la:
pa samo najvece legende magica imaju svoje karte. da dadu zovu na invitationalse mislis da nebi submitao bounce tipa? dadina karta za invitationalse DADO 1UUU 2/2 protection from red and protection from black during each turn each player draws an extra card and bounces 2 permanents of his opponents choice other that DADO to its owners hand. | |
|
| |
Mraz Wizard Mentor
Broj postova : 145 Age : 40 Location : Bjelovar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 11 ruj 2007 - 15:36 | |
- Mraz je napisao/la:
Mislim da bi to ipak bilo malo prejako. Besplatni draw po turnu! kad razmislim mozda imas pravo (ali da je tak ja se ne bi bunio ) , tko zna mozda ce stvarno za +1 bauncat creature u hand | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 11 ruj 2007 - 16:36 | |
| Card draw nije prejak (mislim honden je dosao 5 i vukao kartu uz to da je mogao raditi bolje). Mozda bi dozivio constructed play bar. | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 11 ruj 2007 - 18:30 | |
| brijem da ce plavi bit ili overcostan ili ce imat premalo lojaltija... vrlo vjerojatno oboje... | |
|
| |
Master Yoda Mali... Ali pali... =)
Broj postova : 50 Age : 38 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 11 ruj 2007 - 18:51 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- mixer je napisao/la:
pa samo najvece legende magica imaju svoje karte. da dadu zovu na invitationalse mislis da nebi submitao bounce tipa? dadina karta za invitationalse
DADO 1UUU 2/2 protection from red and protection from black during each turn each player draws an extra card and bounces 2 permanents of his opponents choice other that DADO to its owners hand. Sunlance. | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
Broj postova : 256 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 12 ruj 2007 - 4:54 | |
| | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 12 ruj 2007 - 11:49 | |
| | |
|
| |
[spike_6]-[QLC] JA SAM BOG ZA VAS!
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 12 ruj 2007 - 13:28 | |
| nemozes targetirati walkera s sunlanceom... | |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 12 ruj 2007 - 13:30 | |
| - [spike_6]-[QLC] je napisao/la:
- nemozes targetirati walkera s sunlanceom...
citaj. dado je 2/2 creature | |
|
| |
Devil Blade Experienced Mage
Broj postova : 85 Age : 35 Location : Makarska Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 12 ruj 2007 - 13:34 | |
| Ovo je uistinu fascinantno!!! Prije sam imao naviku čitati cijele treadove da vidim o čemu se radi ali ovaj me forum totalno promjenio. Sada jednostavno klikam na bilo koju stranicu iz jednog jedinog razloga,a taj je da vidim kakav ste off topic tu uspjeli izvući. Još jednom SVAKA ČAST! | |
|
| |
Master Yoda Mali... Ali pali... =)
Broj postova : 50 Age : 38 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 12 ruj 2007 - 14:27 | |
| - Devil Blade je napisao/la:
- Ovo je uistinu fascinantno!!!
Prije sam imao naviku čitati cijele treadove da vidim o čemu se radi ali ovaj me forum totalno promjenio. Sada jednostavno klikam na bilo koju stranicu iz jednog jedinog razloga,a taj je da vidim kakav ste off topic tu uspjeli izvući. Još jednom SVAKA ČAST! MEDALS FOR EVERYOEN!!!!1one - Citat :
- pa baunsaće si ga u rispons..
Mana ćithe. | |
|
| |
BladeElf Apprentice Mage
Broj postova : 39 Age : 36 Location : Makarska, or is it? Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 12 ruj 2007 - 22:09 | |
| Chandra je dosad najbolja po meni, čak može i planeswalkere napadat, najviše me Garruk razočara jer ga Incinerate ubije prije nego što efekt iskoristi (reminder; Planeswalker efekti su sorcery speed). Po meni je ovakva lista; najjača Chandra>Lilana>Garruk najslabiji No, mislim da su bijeli i plavi najjači, ipak još nisu nigdje na net "procurili", možda sa razlogom? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Planeswalker | |
| |
|
| |
| Planeswalker | |
|