| Planeswalker | |
|
+59akroma ZG-Gnom Powerslave BladeElf Galanodel QWERTAS Master Yoda shadowthrone TrT LaBuDoVa DH swoop FANAttIC Morea k_u_k_a al_Alamm FetBoj pepe Ishan Dace etherus4 Nedjeljko Odmor Jerman_i Fila Anomen mixer Franc Draconis freeze Zubo_i [spike_6]-[QLC] thorus Orion necromonicum ma1to Mraz mulder Luke Planeswalker Cornix Devil Blade RaveX Scryer ShuPac koora Trinket morpheus Grga tambourinko Ian_Forestal Niksodus Ged orhe KontraMagija bog frog Dramax copper Deth king penga Rodolfo 63 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Devil Blade Experienced Mage
Broj postova : 85 Age : 35 Location : Makarska Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 28 kol 2007 - 15:06 | |
| - thorus je napisao/la:
- Meni se ne sviđa!
Slažem se s već izrečenom konstantacijom - i tako ima dosta permanenata! Pa rješenje je tako jednostavno da jednostavnije ne može biti. Ekipa koja tvrdi da je karta krep ili da je totalno nepotrebna u Magicu jednostavno bi trebala ne igrati s Planeswalkerima a u slučaju da je netko drugi odigra jdnostavno zamislite da nije nikad ni ušla pa kad vam protivnik reza sve beštije vi samo izgledajte zbunjeno iz protesta prema Planeswalkerima. | |
|
| |
koora Wizard Mentor
Broj postova : 122 Age : 37 Location : Rijeka/Krizevci Registration date : 09.08.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 28 kol 2007 - 15:08 | |
| jedva cekam prvog common planeswalkera | |
|
| |
ma1to Wizard Mentor
Broj postova : 255 Age : 37 Location : Zabreg Registration date : 29.05.2007
| |
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 28 kol 2007 - 16:56 | |
| ja sam šokiran da su svi to prozvali krepom kad jos nisu culi ni pravila sto se tice plainswalkera, mozda bas wizardsi i hoce malo protresti te malo starije igrace da se malo trgnu... | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: Planeswalker uto 28 kol 2007 - 18:43 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- ja sam šokiran da su svi to prozvali krepom kad jos nisu culi ni pravila sto se tice plainswalkera, mozda bas wizardsi i hoce malo protresti te malo starije igrace da se malo trgnu...
eo ja se trgo da se trgat više ne mogu ali ne ide | |
|
| |
[spike_6]-[QLC] JA SAM BOG ZA VAS!
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| |
| |
Zubo_i Riba
Broj postova : 193 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 29 kol 2007 - 1:19 | |
| ma meni sve ovo s planeswalkerima smrdi, jedino mi se svidja sta ce goyf narast | |
|
| |
Devil Blade Experienced Mage
Broj postova : 85 Age : 35 Location : Makarska Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 29 kol 2007 - 1:34 | |
| - Zubo_i je napisao/la:
- ma meni sve ovo s planeswalkerima smrdi, jedino mi se svidja sta ce goyf narast
Ma zašto tako skromno,ajmo otići korak dalje i osnovati klub: ''Ja Želim Biti Tarmogoyf Kad Odrastem''. Sine mili više mi se kosa na glavi diže koliko fascinacija nekih ljudi raste prema toj karti. | |
|
| |
freeze Wizard Mentor
Broj postova : 258 Age : 35 Location : zg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 29 kol 2007 - 2:25 | |
| - Devil Blade je napisao/la:
- Zubo_i je napisao/la:
- ma meni sve ovo s planeswalkerima smrdi, jedino mi se svidja sta ce goyf narast
Ma zašto tako skromno,ajmo otići korak dalje i osnovati klub: ''Ja Želim Biti Tarmogoyf Kad Odrastem''. Sine mili više mi se kosa na glavi diže koliko fascinacija nekih ljudi raste prema toj karti. signed.. makar.. karta je kul.. al aj dosta.. sad za tj. dana će izac još planeswalker infa pa će se tek onda moć reć detaljnije.. sad još uvijek tapkamo u mraku.. | |
|
| |
Draconis Experienced Mage
Broj postova : 77 Age : 37 Location : Sisak Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sri 29 kol 2007 - 15:37 | |
- ja sam šokiran da su svi to prozvali krepom kad jos nisu culi ni pravila sto se tice plainswalkera
/signed Nitko još ne zna kakva su pravila i zasad možemo samo nagađati što i kako rade planeswalkeri, ali već sad svi viču da su govna i da ne valjaju. Ili možda Rodolfo zna kako radi jer je u prvom postu rekao da je karta krep (valjda u odnosu na ostale planeswalkere?)... | |
|
| |
Franc Apprentice Mage
Broj postova : 44 Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pet 31 kol 2007 - 17:46 | |
| Ja, eto, gledam kartu...i divim se artworku koji je jedan od najboljih ikada! A o ostalom ću kad ju vidim na djelu uživo. | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker pet 31 kol 2007 - 17:50 | |
| - Franc je napisao/la:
- A o ostalom ću kad ju vidim na djelu uživo.
ocekujes da ce doci na nas plane i direkt tebi doma u sobu? | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 0:46 | |
| | |
|
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 1:17 | |
| Očito da su polako isfurali sve ideje kojih su se mogli sjetiti u Wizardsima pa sada pomoću Planeswalkera mijenjaju neke od temelja igre . Vidjeti ćemo kako će ispasti na kraju ... | |
|
| |
Fila Wizard Mentor
Broj postova : 388 Age : 37 Location : C:\ Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 1:51 | |
| | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
Broj postova : 86 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 10:56 | |
| kaze Inquest u svom zadnjem broju (cini se da se gasi zbog premale naklade):
- Planeswalkers come into play with Loyalty counters equal to their loyalty number in their bottom right hand corner
- You can use one of their abilities once per turn, including the turn they come into play for the loyalty cost/benefit.
- When a Planeswalker has 0 loyalty it goes to your graveyard
- You can attack Planeswalkers with creatures to reduce their loyalty by each damage dealt
- If a spell or ability would deal damage to a player, you can choose for it to hit one of that players Planeswalkers instead You can have multiple Planeswalkers in play at a time, just not ones with the same subtype | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 12:09 | |
| hmm... sad vise ta ljija ne izgleda tak smijesno | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 12:39 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- hmm... sad vise ta ljija ne izgleda tak smijesno
ajd da se ti i ja u nečemu slažemo no stranu na šalu vratimo se Ljilji Dakle Ljiljo Liljo o crna ne bila pa što to radiš protivnikovoj ruci. diskardaš mu hand i još gainaš loyalty. Smrdljivice jedna crna. Čujem da ti je nickname Disrupt? Jel to isitna? E crna ne bila Sašaaaaaaaaaaa jel prodaješ boostere?? Oću odmah 12356 boostera i svakom po jednu Ljijlu! | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 13:04 | |
| e da bas sam ti htio rec da te sasa i okac pokusavaju izripat... ali nemas brige ja cu ti pomoc i rijesit problem oko tvojih karata... samo ih ti meni posalji pa bumo ih utopili vec nekak, i nemas brige moja provizija je neznatna (60%)... cheers | |
|
| |
ma1to Wizard Mentor
Broj postova : 255 Age : 37 Location : Zabreg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 14:25 | |
| [quote="Ian_Forestal"] moja provizija je neznatna (60%)
Cividini FTW... | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 14:50 | |
| Garruk Wildspeaker 2GG Planeswalker - Garruk Rare +1: Untap two target lands. -1: Put a 3/3 green Beast creature token into play. -4: Creatures you control get +3/+3 and trample until end of turn 3 | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 14:54 | |
| - Jerman_i je napisao/la:
- Garruk Wildspeaker 2GG
Planeswalker - Garruk Rare +1: Untap two target lands. -1: Put a 3/3 green Beast creature token into play. -4: Creatures you control get +3/+3 and trample until end of turn 3 infinitive mana combo a kak se gejna lojalti | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 14:57 | |
infinitive mana combo
??? | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 14:58 | |
| Pa gejnas sa abilitijem kojem umjesto costa pise +1. Ability od planeswalkera se moze koristiti samo jednom po turnu, tako da nista od infinite mana comboa. Meni zasad ok to sve izgleda, malo retardirano ce bit tak igrat, al bit ce jaki ti planeswalkeri ukoliko ne dodaju neko novo pravilo npr. da mos igrat njigove abilitye samo kad bi igrao i sorcerye. Vidjet cemo, linkam vam i ostale kad iscure informacije. | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Planeswalker sub 1 ruj 2007 - 15:07 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Planeswalker | |
| |
|
| |
| Planeswalker | |
|