| ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise | |
|
+33morpheus Ixtlilxochitl luis bog frog Deth Devil Blade placebo Jerman_i Grga Mraz Cornix Olegowsky al_Alamm freeze Rodolfo Morea Niksodus BladeElf ShuPac KontraMagija Ged [spike_6]-[QLC] Zubo_i cromiky Franc swoop DH tambourinko Galanodel Ian_Forestal Ishan RaveX Luke Planeswalker 37 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 17:30 | |
| ne vidim crnu boju kao jaku u buducnosti.(naravno mislim na t2) | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 19:42 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- evo cijeniti ce se ...u pocetku 80-90
kasnije ne vise od 60.
ne vidim crnu boju kao jaku u buducnosti.(naravno mislim na t2) mustac has spoken. | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 19:46 | |
| - RaveX je napisao/la:
- Luke Skywalker je napisao/la:
kasnije ne vise od 60.
ne vidim crnu boju kao jaku u buducnosti.(naravno mislim na t2) mustac has spoken. dakle, to je - to! vrijeme za lock topica? | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 19:49 | |
| ged lockaj topic, sve je receno... nista se vise ne moze dodat... | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 19:54 | |
| Svi pod hitno prodajte sve crne karte!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| |
| |
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 20:07 | |
| - Galanodel je napisao/la:
- Svi pod hitno prodajte sve crne karte!!!!!!!!!!!!!!
evo da ne kazete da nikad nisam nista za vas napravio... kupit cu vase damnation i extirpate po 15kn komad jer sad kad je crna propala i svi je se morate hitno rijesit ja cu se zrtvovat i kupit je da vas rijesim muka i sramote... | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 20:27 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- Galanodel je napisao/la:
evo da ne kazete da nikad nisam nista za vas napravio... kupit cu vase damnation i extirpate po 15kn komad jer sad kad je crna propala i svi je se morate hitno rijesit ja cu se zrtvovat i kupit je da vas rijesim muka i sramote... ma evo ja nudim 16 a što se tiče lorvina... nadam se goblenima na prereleaseu, čine mi se ponešto sinergističnijima nego ostali tribeovi (odn. komoni im valjaju) | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 20:41 | |
| - RaveX je napisao/la:
kasnije ne vise od 60.
ne vidim crnu boju kao jaku u buducnosti.(naravno mislim na t2) mustac has spoken. ti si onaj koji je zamolio čeča da ti pusti partiju na natsima? nema šta.pro prop | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 20:56 | |
ti si onaj koji je zamolio čeča da ti pusti partiju na natsima? nema šta.pro prop da. nego, nisam obracao pozornost, pa mi reci plz da li si ove godine uspio doci na vrijeme na oba drafta? | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 21:03 | |
| - RaveX je napisao/la:
ti si onaj koji je zamolio čeča da ti pusti partiju na natsima? nema šta.pro prop da.
nego, nisam obracao pozornost, pa mi reci plz da li si ove godine uspio doci na vrijeme na oba drafta? dosao je na vrijeme, ali smo mu morali nac dovoljno visok stolac da moze sudjelovati. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 21:05 | |
| a sada da za vas neuke objasnim zasto je crna neigriva i zasto propadada u t2 formatu. deckovi koji rulaju formatom:Gruul,Angelfire,Dredger,Touch-Blink, B/G Goyf.tu su naravno jos i pickless,agro loam,rdw i ine pizdarije,. neznam bas koji deck ovdje vrti neku crnu bombu (damnation,dobro extripate je sajd u tarmoracku)
uglavnom u ovom sadasnjem formatu crna ne blista,a od nove ediicije nisam vidio mnogo crnih karata,obicno su to bili elfovi,merfolci,kithini,ili goblini(crni) koji sami od sebe,ne vjerujem da mogu previse u t2 formatu,jer su puno korisniji sa starom ekipom u ekstendedu.nemam nista protiv tog novog duresa,damnationa,ili extripatea,ali jednostavno su te karte mnogo korisnije u ekstendedu. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 21:06 | |
| - RaveX je napisao/la:
ti si onaj koji je zamolio čeča da ti pusti partiju na natsima? nema šta.pro prop da.
nego, nisam obracao pozornost, pa mi reci plz da li si ove godine uspio doci na vrijeme na oba drafta? da. | |
|
| |
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 21:32 | |
- a sada da za vas neuke objasnim zasto je crna neigriva i zasto propadada
u t2 formatu. deckovi koji rulaju formatom:Gruul,Angelfire,Dredger,Touch-Blink, B/G Goyf.tu su naravno jos i pickless,agro loam,rdw i ine pizdarije,. neznam bas koji deck ovdje vrti neku crnu bombu (damnation,dobro extripate je sajd u tarmoracku)
uglavnom u ovom sadasnjem formatu crna ne blista,a od nove ediicije nisam vidio mnogo crnih karata,obicno su to bili elfovi,merfolci,kithini,ili goblini(crni) koji sami od sebe,ne vjerujem da mogu previse u t2 formatu,jer su puno korisniji sa starom ekipom u ekstendedu.nemam nista protiv tog novog duresa,damnationa,ili extripatea,ali jednostavno su te karte mnogo korisnije u ekstendedu. hvala na iscrpnoj analizi... samo te molim nemoj vise... | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 22:28 | |
uglavnom u ovom sadasnjem formatu crna ne blista,a od nove ediicije nisam vidio mnogo crnih karata,obicno su to bili elfovi,merfolci,kithini,ili goblini(crni)
Možeš li malo raščlaniti ovu rečenicu, odn. dio rečenice? Nije mi jasna, i bio bih nadasve zahvalan kada bi mi priuštio tu čast i pojasnio mi ju. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 22:35 | |
| - DH je napisao/la:
uglavnom u ovom sadasnjem formatu crna ne blista,a od nove ediicije nisam vidio mnogo crnih karata,obicno su to bili elfovi,merfolci,kithini,ili goblini(crni)
Možeš li malo raščlaniti ovu rečenicu, odn. dio rečenice? Nije mi jasna, i bio bih nadasve zahvalan kada bi mi priuštio tu čast i pojasnio mi ju. zaboravio si kvoutati zadnji dio. ......... koji sami od sebe,ne vjerujem da mogu previse u t2 formatu,jer su puno korisniji sa starom ekipom u ekstendedu. koji ti dio nije jasan? | |
|
| |
Franc Apprentice Mage
Broj postova : 44 Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 23:11 | |
| Oaken Brawler Creature - Treefolk Warrior When Oaken Brawler comes into play, clash with an opponent. If you win, put a +1/+1 counter on Oaken Brawler. 2/4 Zabavan ability.
Zadnja promjena: ; ned 23 ruj 2007 - 0:49; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
cromiky Wizard Mentor
Broj postova : 241 Location : k.stari Registration date : 11.09.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 22 ruj 2007 - 23:40 | |
| - DH je napisao/la:
- Ian_Forestal je napisao/la:
- Galanodel je napisao/la:
evo da ne kazete da nikad nisam nista za vas napravio... kupit cu vase damnation i extirpate po 15kn komad jer sad kad je crna propala i svi je se morate hitno rijesit ja cu se zrtvovat i kupit je da vas rijesim muka i sramote... ma evo ja nudim 16
a što se tiče lorvina... nadam se goblenima na prereleaseu, čine mi se ponešto sinergističnijima nego ostali tribeovi (odn. komoni im valjaju) eto ja nudim 18 ali samo za damnaciju extiripate su vasi ustup sta znaci clash | |
|
| |
Zubo_i Riba
Broj postova : 193 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 0:36 | |
| Nisu smjeli printat nesto bolje od duressa. Više bi mi se svidjelo da reprintaju duress. | |
|
| |
DH Steam Vents
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 0:41 | |
- DH je napisao/la:
Možeš li malo raščlaniti ovu rečenicu, odn. dio rečenice? Nije mi jasna, i bio bih nadasve zahvalan kada bi mi priuštio tu čast i pojasnio mi ju. zaboravio si kvoutati zadnji dio. ......... koji sami od sebe,ne vjerujem da mogu previse u t2 formatu,jer su puno korisniji sa starom ekipom u ekstendedu. koji ti dio nije jasan? Istina je da nisam quoteao sve. Nije mi jasan ovaj dio koji je quotean. Ostalo mi je jasno, hvala na pitanju. Pročitaj slijedeći put ono što napišem, molim te. | |
|
| |
[spike_6]-[QLC] JA SAM BOG ZA VAS!
Broj postova : 206 Age : 39 Location : Organiziram špicu ofc Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 1:22 | |
| Ja kao neuki nisam uspio pronaci nigdje ge je objasnjeno zasto crna propada | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 2:08 | |
- ne vidim crnu boju kao jaku u buducnosti.(naravno mislim na t2)
Jel tako tesko procitati malo topic i naci odgovor? | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 2:50 | |
| - DH je napisao/la:
- DH je napisao/la:
Možeš li malo raščlaniti ovu rečenicu, odn. dio rečenice? Nije mi jasna, i bio bih nadasve zahvalan kada bi mi priuštio tu čast i pojasnio mi ju. zaboravio si kvoutati zadnji dio. ......... koji sami od sebe,ne vjerujem da mogu previse u t2 formatu,jer su puno korisniji sa starom ekipom u ekstendedu. koji ti dio nije jasan? Istina je da nisam quoteao sve. Nije mi jasan ovaj dio koji je quotean. Ostalo mi je jasno, hvala na pitanju. Pročitaj slijedeći put ono što napišem, molim te. hm.ili sam veceras previse popio ili sam kreten. moram te ponovno pitati:koji ti dio nije jasan?
Zadnja promjena: ; ned 23 ruj 2007 - 2:51; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 2:51 | |
| - [spike_6]-[QLC] je napisao/la:
- Ja kao neuki nisam uspio pronaci nigdje ge je objasnjeno zasto crna propada
, !!11LUKE SKYWALKER JUST PWNED [spike_6]-[QLC]!!!!11 | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 3:19 | |
- DH je napisao/la:
- DH je napisao/la:
Možeš li malo raščlaniti ovu rečenicu, odn. dio rečenice? Nije mi jasna, i bio bih nadasve zahvalan kada bi mi priuštio tu čast i pojasnio mi ju. zaboravio si kvoutati zadnji dio. ......... koji sami od sebe,ne vjerujem da mogu previse u t2 formatu,jer su puno korisniji sa starom ekipom u ekstendedu. koji ti dio nije jasan? Istina je da nisam quoteao sve. Nije mi jasan ovaj dio koji je quotean. Ostalo mi je jasno, hvala na pitanju. Pročitaj slijedeći put ono što napišem, molim te. hm.ili sam veceras previse popio ili sam kreten. moram te ponovno pitati:koji ti dio nije jasan? Jel to "ili ili" situacija il mozemo samo prihvatit da si kreten, maloljetnik i hvalis se da si popio pivu sa tatom na ribama. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise | |
| |
|
| |
| ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise | |
|