| ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise | |
|
+33morpheus Ixtlilxochitl luis bog frog Deth Devil Blade placebo Jerman_i Grga Mraz Cornix Olegowsky al_Alamm freeze Rodolfo Morea Niksodus BladeElf ShuPac KontraMagija Ged [spike_6]-[QLC] Zubo_i cromiky Franc swoop DH tambourinko Galanodel Ian_Forestal Ishan RaveX Luke Planeswalker 37 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
placebo The Oracle
Broj postova : 348 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 27 ruj 2007 - 15:01 | |
| oprosti, pogrjesio sam . samo sam covjek. Homo sapiens sapiens. | |
|
| |
Ixtlilxochitl Wizard Mentor
Broj postova : 138 Location : zg Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 27 ruj 2007 - 21:42 | |
| Daj se malo nasmij, bila je to šala Nemoj biti Grim | |
|
| |
placebo The Oracle
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pet 28 ruj 2007 - 18:07 | |
| malo je tesko skuzit sto ljudi misle kad ih ne vidis u zivo:arrow: tek sad vidim koliko znaci neverbalna komunikacija:o | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pet 28 ruj 2007 - 19:13 | |
| - placebo je napisao/la:
- malo je tesko skuzit sto ljudi misle kad ih ne vidis u zivo:arrow:
tek sad vidim koliko znaci neverbalna komunikacija:o ljudi uvijek znaju što ja mislim, vidiš da znaju većinu stvari bolje od mene | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 29 ruj 2007 - 12:58 | |
| | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
Broj postova : 86 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sub 29 ruj 2007 - 14:58 | |
| - luis je napisao/la:
- Ali na stranim forumima kruže glasine i nekakve slike o nekakvom Elfs vs Goblins paketu deckova. Navodno bi u tome trebali biti i reprintovi nekih starih goody goody karata koje bi bile legalne u extendedu nakon rotacije. Pa možda eto tamo bude nešto zanimljivo.
Također ovaj paket je navodno i razlog zašto Piledriver nije ugledao svijetlo dana u desetoj, a trebao je, i to s novim artom. oh nije im dovoljno sto nam u novoj ediciji prakticno slazu tribal deckove nego ce nam ih jos i prodavati posebno zapakirane | |
|
| |
BladeElf Apprentice Mage
Broj postova : 39 Age : 36 Location : Makarska, or is it? Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 30 ruj 2007 - 1:26 | |
| Nego, reci ti nama Mustać;
Kakva je nova edicije? Molio bih jedno opširnije i sažetije mišljenje. Hvala unaprijed. | |
|
| |
Devil Blade Experienced Mage
Broj postova : 85 Age : 35 Location : Makarska Registration date : 27.05.2007
| |
| |
thorus Tyler Durden
Broj postova : 167 Age : 47 Location : ZGB Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 30 ruj 2007 - 9:19 | |
| Iz jučerašnjeg iskustva s prerealesa, Mustać je pogodio : Crna je definitivno najslabija boja! Goblini u bloku nisu ništ posebno, a elfovi, kithkini i elemenatali rulaju! | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 30 ruj 2007 - 13:44 | |
| crna je nesto slabija u sealedu jer nema fokusirane tribeove, t.j. ima najvise tribeova od svih boja, za draft to naravno ne stoji. | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 30 ruj 2007 - 14:11 | |
| | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sri 3 lis 2007 - 19:12 | |
| iskljucili su mi net,pa nisam mogao dalje analizirati ediciju :clap: :clap: t-comu (iskljucili su mi net zbog cifre od 0,96 lipa) | |
|
| |
Shpiro Apprentice Mage
Broj postova : 17 Age : 41 Location : Zabreg, Hrvatistan Registration date : 08.08.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sri 3 lis 2007 - 19:13 | |
| Mozda se neko iz T-coma trejdo s tobom... | |
|
| |
placebo The Oracle
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sri 3 lis 2007 - 19:21 | |
| Mustać | |
|
| |
Rodolfo Experienced Mage
Broj postova : 86 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 06.06.2007
| |
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sri 3 lis 2007 - 20:17 | |
| T-com | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise sri 3 lis 2007 - 23:56 | |
| evo nes ukratko: ljudi izbjegavatjte komande,karte su zivo sranje. plava i crna na prvi pogled bijedno. garuk,gadok,doran,brion i ostala ekipa jednostavno dominiraju formatom-. -osjeca se u zraku dominacija elfova u odnoosu na ostale triblove (kithini mozda)pod ovim mislim na t2) nastojite igrati planeswakere,sta vise. i nekako u sve to utrpajte coalition relic. | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 0:28 | |
| znas sto, svidja mi se to tvoje iznosenje kritika, da barem vise ljudi ima hrabrosti izjasniti svoje misljenje i reci da tamo negdje ima neki drugi stav, ja nazalost nisam jedan od tih ljudi ali mi se doista svidjaju elementali, oni mali mislim flamekini il kak se vec zovu | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 0:30 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- znas sto, svidja mi se to tvoje iznosenje kritika,
da barem vise ljudi ima hrabrosti izjasniti svoje misljenje i reci da tamo negdje ima neki drugi stav, ja nazalost nisam jedan od tih ljudi ali mi se doista svidjaju elementali, oni mali mislim flamekini il kak se vec zovu jep. sto se elementala tice i meni su fora., ali ipak ostaju samo na "fora",nevidim bas neki tier deck s njima. | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 0:30 | |
- znas sto, svidja mi se to tvoje iznosenje kritika,
da barem vise ljudi ima hrabrosti izjasniti svoje misljenje i reci da tamo negdje ima neki drugi stav lijepo rečeno! btw... da li sam samo ja ili ima još ljudi kojima plava komanda smrdi? Ne kažem da se neće igrati u t2 ali definitivno nije niš posebno.... | |
|
| |
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 0:38 | |
- ali mi se doista svidjaju elementali, oni mali mislim flamekini il kak se vec zovu
isto. mozda bude nes od njih. | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 1:06 | |
| - Ishan je napisao/la:
- btw... da li sam samo ja ili ima još ljudi kojima plava komanda smrdi? Ne kažem da se neće igrati u t2 ali definitivno nije niš posebno....
Hm, pa ne znam...meni se čini utilityjem nad utilityjima (zanemarimo mana cost ). Doduše, ne vjerujem da će deck utemeljen na counterspellovima dominirati jer je tu Eyes of the Wisent. Eventualno UB kontrola (a la Dralnu) jer se može riješiti Eyesa čak i ako igra druga (Thoughtseize). | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 1:12 | |
| što je to oko? btw... što ono radi plava komanda (2 po izboru): vuče kartu, kontrira spell, bounca i još??? možda bi bio red da proučim spoiler prije nego se priključim raspravi... | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 1:21 | |
| - Ishan je napisao/la:
- što je to oko?
btw... što ono radi plava komanda (2 po izboru): vuče kartu, kontrira spell, bounca i još???
možda bi bio red da proučim spoiler prije nego se priključim raspravi... Definitivno Eyes of the Wisent 1G Tribal Enchantment - Elemental (prvi turn Elemental Harbringer po to) Whenever an opponent plays a blue spell during your turn, put a 4/4 green Elemental creature token into play. Plava komanda može i tappati sve protivnikove creature, iako će joj to vjerojatno biti najrjeđi mode. | |
|
| |
Mraz Wizard Mentor
Broj postova : 145 Age : 40 Location : Bjelovar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 15:04 | |
| ime topica je pogresno, prije ce biti nama se pise crno ak cemo igrati crnu, jer prije cemo mi propasti (novcano) neg crna boja, Damnation, Thoughtseize, Extirpate (malo je pao, al svejedno).
plava komanda je meni ok, makar je skuplja, istina treba cekati da se skupi 4 mane, ali onim tap creature se moze kupiti potez vise protiv aggra. Mislio sam da ce vrijediti koji 30 kn max, ali 50+ nikad ne bi rekao, ne znam jel bas toliko vrijedi.
Ovaj zeleni enchantment je jako dobar protiv vila (za sijeno), jer one imaju vecinom flash + naravno countera itd. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise | |
| |
|
| |
| ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise | |
|