Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 15:31
gorile su stvarno ok. tj.: Eyes of the Wisent 1G Tribal Enchantment - Elemental (prvi turn Elemental Harbringer po to) Whenever an opponent plays a blue spell during your turn, put a 4/4 green Elemental creature token into play.
Čak bi rekao da su bolje od starih gorila jer se ne aktiviraju samo jednom nego non stop krcaju elementale....
nije loe
FANAttIC Wizard Mentor
Broj postova : 342 Age : 45 Location : S.Kraljevec, Zagreb Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 15:43
ovo je razocaranje s obzirom da je tijekom rumor sezone rijec blue bila netragom nestala iz Eyes of the Wisent
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 15:45
oh... tek sam sad primjetio...
blue spell...
ipak je to samo sideboard karta protiv malog broja deckova.
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise čet 4 lis 2007 - 15:45
FANAttIC je napisao/la:
ovo je razocaranje s obzirom da je tijekom rumor sezone rijec blue bila netragom nestala iz Eyes of the Wisent
Đizs, pa kakva bi to karta bila da ne pie blue? Instanti i flash karte se nebi uopće mogli igrati.
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
pa plava najjcesce koristi nes tokom tvog poteza, drago mi je sto su je malo skriplali, zato sto sam vidio da bi feriji zbilja mogli bit prejaki...
Sponsored content
Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise
ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise