| ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise | |
|
+33morpheus Ixtlilxochitl luis bog frog Deth Devil Blade placebo Jerman_i Grga Mraz Cornix Olegowsky al_Alamm freeze Rodolfo Morea Niksodus BladeElf ShuPac KontraMagija Ged [spike_6]-[QLC] Zubo_i cromiky Franc swoop DH tambourinko Galanodel Ian_Forestal Ishan RaveX Luke Planeswalker 37 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 9:31 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- DH je napisao/la:
- Luke Skywalker je napisao/la:
- DH je napisao/la:
uglavnom u ovom sadasnjem formatu crna ne blista,a od nove ediicije nisam vidio mnogo crnih karata,obicno su to bili elfovi,merfolci,kithini,ili goblini(crni)
Možeš li malo raščlaniti ovu rečenicu, odn. dio rečenice? Nije mi jasna, i bio bih nadasve zahvalan kada bi mi priuštio tu čast i pojasnio mi ju. zaboravio si kvoutati zadnji dio. ......... koji sami od sebe,ne vjerujem da mogu previse u t2 formatu,jer su puno korisniji sa starom ekipom u ekstendedu. koji ti dio nije jasan? Istina je da nisam quoteao sve. Nije mi jasan ovaj dio koji je quotean. Ostalo mi je jasno, hvala na pitanju. Pročitaj slijedeći put ono što napišem, molim te. hm.ili sam veceras previse popio ili sam kreten. moram te ponovno pitati:koji ti dio nije jasan? Odustajem. Pametniji popušta. | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 9:34 | |
| njah njah stari luke jase opet Vlahovic 2064 const Mustac 1669 const nuff said btw hvala na iscrpnom objasnjenu zas crna ne valja dobro da je na kanadskim natsima bilo 3 UB u top 8 | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 21:51 | |
- ne vidim crnu boju kao jaku u buducnosti.(naravno mislim na t2)
aaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhhhhhh pa ovaj forum je mjesto gdje se čovjek stvrno može dobro nasmijati Veljo hvala što si me nagovorio da se ponovno logiram aaaaaaaaaaahhh Luče Skajvokere svaka čast - Ian_Forestal je napisao/la:
- evo da ne kazete da nikad nisam nista za vas napravio... kupit cu vase damnation i extirpate po 15kn komad jer sad kad je crna propala i svi je se morate hitno rijesit ja cu se zrtvovat i kupit je da vas rijesim muka i sramote...
ako ti bude zafalilo para samo zovi - interest rate će biti oko 15 %. Ni promil više | |
|
| |
BladeElf Apprentice Mage
Broj postova : 39 Age : 36 Location : Makarska, or is it? Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 22:13 | |
- a sada da za vas neuke objasnim zasto je crna neigriva i zasto propadada
u t2 formatu. deckovi koji rulaju formatom:Gruul,Angelfire,Dredger,Touch-Blink, B/G Goyf.tu su naravno jos i pickless,agro loam,rdw i ine pizdarije,. neznam bas koji deck ovdje vrti neku crnu bombu (damnation,dobro extripate je sajd u tarmoracku)
uglavnom u ovom sadasnjem formatu crna ne blista,a od nove ediicije nisam vidio mnogo crnih karata,obicno su to bili elfovi,merfolci,kithini,ili goblini(crni) koji sami od sebe,ne vjerujem da mogu previse u t2 formatu,jer su puno korisniji sa starom ekipom u ekstendedu.nemam nista protiv tog novog duresa,damnationa,ili extripatea,ali jednostavno su te karte mnogo korisnije u ekstendedu. MOLIM?? MOLIM?? O čemu ti čovječe, ako je išta sigurno prije nego što Lowyn izađe to ja da CRNA OSTAJE NAJBOLJA BOJA. Neznam, možda malo prenaglo idem u predviđanje, no pazi ovo: crna ima najvećeg fatty-a Korlasha, koji crnoj daje mogućnost da iz decka traži manu i još je stavlja u polje, koji biva pojačan kroz Urborg, Tomb of Yawgmoth koji onako, usputno, uz Tendrils of Corruption ti omogućava masivan lifegain i ubijanje creature-a pri instant-speedu. Isto tako, crna ima mogućnost brzinom instant split seconda removat iz decka do 4 karte protivnika izvan igre kroz Extirpate i to za jednu crnu manu. Moram li spominjat pristup koji crna boja ima discardu, creature removalima ili nešto manje i traženju kroz deck (Diabolic Tutor i sl. karte i sada "Ljiljana" Vess)? E, i reda radi crna je dobila stvarno MASOVNI removal : DAMNATION. Crna je bila najgora boja u Standardu prije Spirale kad su WotC odlučili "vidjet što će se dogodit kad najgoroj boji daju najbolju kartu, Damnation" kao što su izjavili pri otkrivanju Damnationa. Moje skromno mišljenje je da bi WotC trebao malo povući ručnu na crnoj boji u Lorwynu...
Zadnja promjena: ; ned 23 ruj 2007 - 22:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 22:17 | |
| Zna Luke što govori!
Crna nema ni enchantment ni artifact removal. A i counterspelli su slabi. Bogami nisam vidio ni crni šok. A ni crnu elektrolizu! Dakle: crna sucks. | |
|
| |
BladeElf Apprentice Mage
Broj postova : 39 Age : 36 Location : Makarska, or is it? Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 22:26 | |
| Ajmo po tvojoj logici. Aj mi nađi boju koja ima slijedeće: -creature removal (što individualni, što masovni) -enchantment removal -artifact removal -counterspell -mana fixing -lifegain -damage dealing spells -draw -discard mislim da dalje nemoram nabrajat Neznam, koliko ovih kriterija mora boja ispunjavat da nebi suckala? Po tebi, sve su boje loše jer nemaju sve gore navedeno u jednoj boji | |
|
| |
Zubo_i Riba
Broj postova : 193 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 22:31 | |
| Lol bladeelf... cec je sigurno bio ozbiljan...
Zadnja promjena: ; ned 23 ruj 2007 - 22:32; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Niksodus Grinning Mouths
Broj postova : 346 Age : 40 Location : Zg/Pu Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 22:31 | |
| | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 23:00 | |
| - BladeElf je napisao/la:
u t2 formatu. deckovi koji rulaju formatom:Gruul,Angelfire,Dredger,Touch-Blink, B/G Goyf.tu su naravno jos i pickless,agro loam,rdw i ine pizdarije,. neznam bas koji deck ovdje vrti neku crnu bombu (damnation,dobro extripate je sajd u tarmoracku)
uglavnom u ovom sadasnjem formatu crna ne blista,a od nove ediicije nisam vidio mnogo crnih karata,obicno su to bili elfovi,merfolci,kithini,ili goblini(crni) koji sami od sebe,ne vjerujem da mogu previse u t2 formatu,jer su puno korisniji sa starom ekipom u ekstendedu.nemam nista protiv tog novog duresa,damnationa,ili extripatea,ali jednostavno su te karte mnogo korisnije u ekstendedu.
MOLIM?? MOLIM??
O čemu ti čovječe, ako je išta sigurno prije nego što Lowyn izađe to ja da CRNA OSTAJE NAJBOLJA BOJA. Neznam, možda malo prenaglo idem u predviđanje, no pazi ovo: crna ima najvećeg fatty-a Korlasha, koji crnoj daje mogućnost da iz decka traži manu i još je stavlja u polje, koji biva pojačan kroz Urborg, Tomb of Yawgmoth koji onako, usputno, uz Tendrils of Corruption ti omogućava masivan lifegain i ubijanje creature-a pri instant-speedu. Isto tako, crna ima mogućnost brzinom instant split seconda removat iz decka do 4 karte protivnika izvan igre kroz Extirpate i to za jednu crnu manu. Moram li spominjat pristup koji crna boja ima discardu, creature removalima ili nešto manje i traženju kroz deck (Diabolic Tutor i sl. karte i sada "Ljiljana" Vess)?
E, i reda radi crna je dobila stvarno MASOVNI removal : DAMNATION.
Crna je bila najgora boja u Standardu prije Spirale kad su WotC odlučili "vidjet što će se dogodit kad najgoroj boji daju najbolju kartu, Damnation" kao što su izjavili pri otkrivanju Damnationa. Moje skromno mišljenje je da bi WotC trebao malo povući ručnu na crnoj boji u Lorwynu... korlash kontorlu mi ne spominji,jer je to debelo tier 32 deck. na nastima ih je bilo 2-3(je ih bilo uopce?) da ne spominjem sta je taj deck bez drawa(complusive research) onog transmutera(trazi korlasha),persecute-a(e to je crna bomba) a najvaznije sta je taj deck bez 2 korlasha u ruci joj da extripejt je inace win kondišon main karta.. uostalom vidjet cemo za koji tjedan sta ce se igrati uopce | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 23:06 | |
| ljiljana je dobra. vidis na nju sam zaboravio. vec vidim deck ljiljana 4 damnation 4 .................................... ................................... nac se nesto | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 23:17 | |
| | |
|
| |
Morea MTGej
Broj postova : 110 Age : 49 Location : Osijek Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise ned 23 ruj 2007 - 23:45 | |
| - ShuPac je napisao/la:
- Veljo hvala što si me nagovorio da se ponovno logiram
Ma,nema na čemu....oduži mi se ninđa majicom | |
|
| |
Rodolfo Experienced Mage
Broj postova : 86 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 06.06.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 0:50 | |
| Ja mislim da će se U/B Teachings Kontrola (Dralnu) vratiti s dna formata ponovo na vrh. Jedina važna karta koju deck gubi je remand, koja se mođe lagano zamijeniti cancelom, rune snagom ili delayem. Samo je pitanje hoće li relic - kontrola ući u t2 i hoće li angelfire izrotirati. Ako se to dogodi dralnu će vrlo vjerovatno biti prva kontrola u T2, što znaći povratak Extiripatea i Damnacije. | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 1:15 | |
| mustac je buducnost formata | |
|
| |
freeze Wizard Mentor
Broj postova : 258 Age : 35 Location : zg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 1:25 | |
| mustać WUBRG creature - wannabe 3: scry 3 4, T: clash, if you win, mustać's type becomes legendary cro pro, his P/T become 11/11 and it gains indistructible until end of turn "..you dare laugh at me?" 0/2 flav txt može bit i "I will crush you with my beer hands!" Ili ne.. to je za ferčeka više ONtopic: confidant (dobro rotira.. tak svejedno) | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 2:17 | |
| Crnoj bi bolje bilo da je zadrzala draw engine, ali ne sugavog confidanta (krepaj crve!) vec arene.
Splash it is | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 2:29 | |
| - BladeElf je napisao/la:
- Ajmo po tvojoj logici. Aj mi nađi boju koja ima slijedeće:
-creature removal (što individualni, što masovni) -enchantment removal -artifact removal -counterspell -mana fixing -lifegain -damage dealing spells -draw -discard mislim da dalje nemoram nabrajat
ako malo bolje pogledas vidjet ces da crna ima sve navedeno... osim mozda "-mana fixing"... jer nije mi jasno kaj pod time mislis... ako je to mana akceleracija onda ima... | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 9:52 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- BladeElf je napisao/la:
-creature removal (što individualni, što masovni) -enchantment removal -artifact removal -counterspell -mana fixing -lifegain -damage dealing spells -draw -discard mislim da dalje nemoram nabrajat
ako malo bolje pogledas vidjet ces da crna ima sve navedeno... osim mozda "-mana fixing"... jer nije mi jasno kaj pod time mislis... ako je to mana akceleracija onda ima... Jane Forestale ne lupetaj. Crna ima i mana fixing Mana Fix BBB Sorcery - Napredni Count all the basic, non-basic and legendary lands in all decks owned by all players in the room. For every land you counted drink a beer and put that many black mana in mana pool. Before you play any spell and/or creature you have to balance on one foot for x minutes, where x is number of counted lands! Flav text: ShuPac! Go back to EVE-online and stop make fool of yourself! | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 10:16 | |
| @freeze 0/2 | |
|
| |
BladeElf Apprentice Mage
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 12:10 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- BladeElf je napisao/la:
ako malo bolje pogledas vidjet ces da crna ima sve navedeno... osim mozda "-mana fixing"... jer nije mi jasno kaj pod time mislis... ako je to mana akceleracija onda ima... Moj bed, mislia sam na akceleraciju. Nemoj mislit da sam ja fan crne boje, ja sam više plava/crvena no, istina je da je crna najjača boja, ma koliko god se trudili reći da to nije istina. E, baš bi volio vidit što će biti sa angelfireom nakon rotacije... Ode u extended | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 12:30 | |
| | |
|
| |
Cornix Experienced Mage
Broj postova : 86 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 13:03 | |
| - Rodolfo je napisao/la:
- što znaći povratak Extiripatea i Damnacije.
sve je u redu dok ne dozivimo povratak Extripatea i DALMACIJE | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 13:10 | |
| - Cornix je napisao/la:
- Rodolfo je napisao/la:
- što znaći povratak Extiripatea i Damnacije.
sve je u redu dok ne dozivimo povratak DALMACIJE najavljujemo povratak u velikom stilu. | |
|
| |
Mraz Wizard Mentor
Broj postova : 145 Age : 40 Location : Bjelovar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 13:39 | |
| vase su rasprave uzaludne, kad magic tak i tak propada kad izadje Lorwyn | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise pon 24 ruj 2007 - 14:25 | |
uglavnom u ovom sadasnjem formatu crna ne blista,a od nove ediicije nisam vidio mnogo crnih karata,obicno su to bili elfovi,merfolci,kithini,ili goblini(crni) koji sami od sebe,ne vjerujem da mogu previse u t2 formatu,jer su puno korisniji sa starom ekipom u ekstendedu.nemam nista protiv tog novog duresa,damnationa,ili extripatea,ali jednostavno su te karte mnogo korisnije u ekstendedu. mislim nije mi se dalo komentirat, al eto... angelfire bez helixa, dualaca, husara, a pogotovo researcha bombocna! dredger bez dredgea jos vise touch blink bez blinka, tuooooo! aggro loam bez loama!!!! bg goyf, koji uostalom igra crnu, bez boba... Otprilike kao da kazem da su glavni dekovi psychatog, riža i madness | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise | |
| |
|
| |
| ASK TEH MUSTAC - danasnja tema: Crnoj Se Crno Pise | |
|