| Nova edicija | |
|
+72QWERTAS cromiky smrt carnophage the_rupa Dragon_slayer Verantius Olegowsky TrT Niksodus geronimo swoop ShuPac Drow7 mulder Master Yoda thorus Pippin Rodolfo Powerslave Devil Blade BladeElf Lajiskin ma1to Zubo_i DH Sephiroth_ Dramax akroma Franc Ged argus FANAttIC Cornix Luke Planeswalker Dace RaveX Mraz [spike_6]-[QLC] Mirari al_Alamm Nedjeljko Odmor Ian_Forestal Deth KontraMagija koora Draconis Scryer Nightmare st1v xtr1m copper king penga freeze ramon bog frog mixer ZG-Gnom Oragano shadowthrone tambourinko Anomen Fila Galanodel Ishan Ixtlilxochitl morpheus Acid Burn Grga orhe Jerman_i Trinket zeus5 76 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
akroma Experienced Mage
Broj postova : 54 Registration date : 02.06.2007
| |
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sub 15 ruj 2007 - 14:17 | |
| Smisao foruma i jest da se raspravlja . Ja sam samo sa par konkretnih argumenata potkrijepio svoj doživljaj tog arta, ne vrijeđajući Čeča niti bilo koga. Mislim da je Niksodus potpuno fulao poantu foruma . Forum je tu za raspravu i zabavu , ne za liječenje frustracija i dokazivanje . Isto kao i Magic! Kolko puta su razni useri pljuvali po drugim userima i podcjenjivali ih zbog lošijeg skilla igranja Magica. To nije mjerilo uspjeha u životu. | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sub 15 ruj 2007 - 14:22 | |
| Sve to stoji, samo ti si rekao kako je shapeshifter loše nacrtan i počeo navoditi njegove anatomske ''nepravilnosti'' kao da znaš kako bi shapeshifter zapravo trebao izgledati. | |
|
| |
al_Alamm Kobotnica
Broj postova : 504 Age : 96 Location : deep inside Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sub 15 ruj 2007 - 14:33 | |
| OMG, upravo sam skuzio strijele na artu ! Bila bi veca fora da shapeshiftera ovi likovi zele silovat zato sto je postao zenska njihove rase (ide uz flavour, jelte), kao sto sam to u pocetku zamisljao. | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sub 15 ruj 2007 - 14:59 | |
| Let the bombs drop
Guile 3uuu Creature – Elemental Incarnation Guile can't be blocked except by three or more creatures. If a spell or ability you control would counter a spell, instead remove that spell from the game and you may play that card without paying its mana cost. When guile is put into a graveyard from anywhere, shuffle it into its owner's library. 6/6 Rare
Uz to i jedna mocna karta za limited:
Moonglove Extract 3 Artifact Sacrifice Moonglove Extract : Moonglove Extract deals 2 damage to target creature or player. Common | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sub 15 ruj 2007 - 15:00 | |
| - al_Alamm je napisao/la:
- OMG, upravo sam skuzio strijele na artu !
Bila bi veca fora da shapeshiftera ovi likovi zele silovat zato sto je postao zenska njihove rase (ide uz flavour, jelte), kao sto sam to u pocetku zamisljao. ha ha! E baš si munjen... taman za Julia. Lijepo bi te on pod nož i ajmo - analiza. U svakom slučaju kao što je netko već rekao ni ja, a ni bilo tko drugi nema pojma kako izg(l)eda shapeshifter pa nema baš puno smisla kritizirati art na temelju njegove "relaističnosti". Anyway... meni je art baš dobar, stripovski, i još sad nakon ovog Al Amnovog komentara ću svaki puta pomisliti što ekipa koja ganja ženskog trudnog shapeshiftera želi s istim učiniti! Nikodus te je malo oprao, i očito te je oprao po točki koja boli - ali, takav je on - čas muzicira i lupa po prometnim znakovima, u drugi čas mu žena ne dozvoljava da ide van a u treći čaš sarkastično podjebava po forumu. Bottomline: o ukusima se raspravlja - ali ne uzimaj tu raspravu previše srcu. | |
|
| |
ma1to Wizard Mentor
Broj postova : 255 Age : 37 Location : Zabreg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sub 15 ruj 2007 - 15:03 | |
| - Jerman_i je napisao/la:
- Let the bombs drop
Guile 3uuu Creature – Elemental Incarnation Guile can't be blocked except by three or more creatures. If a spell or ability you control would counter a spell, instead remove that spell from the game and you may play that card without paying its mana cost. When guile is put into a graveyard from anywhere, shuffle it into its owner's library. 6/6 Rare
Moonglove Extract 3 Artifact Sacrifice Moonglove Extract : Moonglove Extract deals 2 damage to target creature or player. Common naravno da je plava dobila tak nekaj, još mu fali samo rampage... | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sub 15 ruj 2007 - 17:07 | |
| | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija sub 15 ruj 2007 - 17:19 | |
| - ma1to je napisao/la:
- Jerman_i je napisao/la:
- Let the bombs drop
Moonglove Extract 3 Artifact Sacrifice Moonglove Extract : Moonglove Extract deals 2 damage to target creature or player. Common naravno da je plava dobila tak nekaj, još mu fali samo rampage... ne postoji creature u medjiku kojem fali rampage... | |
|
| |
shadowthrone Bolek - Nimbus Mazer
Broj postova : 257 Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 14:08 | |
| | |
|
| |
Galanodel Magus
Broj postova : 652 Age : 40 Location : Zagreb/Paladahust Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 15:53 | |
| | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 15:56 | |
| dosla su vremena da su commoni bolji od rerova.qratz! | |
|
| |
freeze Wizard Mentor
Broj postova : 258 Age : 35 Location : zg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 16:02 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- dosla su vremena da su uncommoni bolji od rerova.qratz!
fixed | |
|
| |
copper Apprentice Mage
Broj postova : 16 Registration date : 23.08.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 16:45 | |
| ma jel ovaj flamekin moze napravit beskonacno mane? | |
|
| |
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 16:46 | |
| - copper je napisao/la:
- ma jel ovaj flamekin moze napravit beskonacno mane?
ne moze, samo ako se treci put to dogodi, a to se po meni moze dogodit samo jednom po potezu... | |
|
| |
copper Apprentice Mage
Broj postova : 16 Registration date : 23.08.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 16:50 | |
| | |
|
| |
TrT Apprentice Mage
Broj postova : 24 Registration date : 08.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 18:09 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- copper je napisao/la:
ne moze, samo ako se treci put to dogodi, a to se po meni moze dogodit samo jednom po potezu... Nisam ziher dal to shvačam, pa di je problem dati trample 3...ok, shvačam. | |
|
| |
swoop Wizard Mentor
Broj postova : 451 Age : 37 Location : Sa dibijom na špici. Vjeran kopa vrt. Registration date : 10.06.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 18:14 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- copper je napisao/la:
ne moze, samo ako se treci put to dogodi, a to se po meni moze dogodit samo jednom po potezu... znaci 3 razlicite kreature nemogu dobiti trample u 1 turnu? | |
|
| |
TrT Apprentice Mage
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 18:30 | |
| | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 18:34 | |
| | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 19:15 | |
| - TrT je napisao/la:
- Jebeš njega:
http://ww2.wizards.com/gatherer/CardDetails.aspx?&id=107312 da, razlika od 5 mane i losijeg abilitya je marginalna. takodjer ako nadjes nacin da ga bounceas đabe tip daje beskonacni storm i cip efekte. - MTGsalvation je napisao/la:
- Goldmeadow Harrier
w Creature - Kithkin Soldier Common {W}, {T}: Tap target creature. Chocolate Rain; It's the fear your leaders call control. 1/1 ako je ovo pravi flavor /bow | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 19:35 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 19:38 | |
| [quote="mixer"] - TrT je napisao/la:
da, razlika od 5 mane i losijeg abilitya je marginalna.
takodjer ako nadjes nacin da ga bounceas đabe tip daje beskonacni storm i cip efekte.
cak i ako ga bouncas, njegov se ability dogodio vec tri puta, barem ja tako mislim... pa nema extra mane | |
|
| |
BladeElf Apprentice Mage
Broj postova : 39 Age : 36 Location : Makarska, or is it? Registration date : 31.05.2007
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 19:51 | |
| [quote="tambourinko"] - mixer je napisao/la:
- TrT je napisao/la:
takodjer ako nadjes nacin da ga bounceas đabe tip daje beskonacni storm i cip efekte.
cak i ako ga bouncas, njegov se ability dogodio vec tri puta, barem ja tako mislim... pa nema extra mane Ne, mislim da ako ga baunsaš i vratiš i igru to je drugi kritčer koji koristi drugi efekt. Slično kao da imaš dvojicu na polju pa oni mogu oba po tri puta iskoristit efekt i dobit tu manu | |
|
| |
TrT Apprentice Mage
| Naslov: Re: Nova edicija ned 16 ruj 2007 - 19:55 | |
| - TrT je napisao/la:
Kad sam ja to reko? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nova edicija | |
| |
|
| |
| Nova edicija | |
|