| okac je benan | |
|
+29mixer Lajiskin Deth DH steve baughman jensen RaveX Xatrix Ged Trinket Jerman_i ZG-Gnom morpheus Anomen njemac monSt4r Luke Planeswalker orhe Likan Ian_Forestal Ishan Ixtlilxochitl swoop Grga Zubo_i Mirari KontraMagija cinc Pippin Dace 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ZG-Gnom Apprentice Mage
Broj postova : 11 Location : Woltino Registration date : 05.07.2007
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 22:06 | |
| e moj njemac fakat si ga ukenjo sad sa ovim branjenjem okca, pa svi znamo da okac nije nevinashce, ne smatram da je trebao dobit ban na 18 mj, al njegovo konstantno nesportsko ponashanje zasigurno je zasluzhilo sankcije. | |
|
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 22:33 | |
| Iskreno mi je zao zbog okca jer znam da mu magic puno znaci u zivotu (kao i meni). Hrvatska je izgubila jos jednog dobrog igraca. p.s. i da, 3 dana prije natsa stize ban. Smradovi, nisu mu ni oprostajni turnir dali. | |
|
| |
Likan Experienced Mage
Broj postova : 97 Location : Voltino (ZGB) Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 22:36 | |
| - ZG-Gnom je napisao/la:
- e moj njemac fakat si ga ukenjo sad sa ovim branjenjem okca, pa svi znamo da okac nije nevinashce, ne smatram da je trebao dobit ban na 18 mj, al njegovo konstantno nesportsko ponashanje zasigurno je zasluzhilo sankcije.
Ako mu je covjek frend zasto ga nebi branio, mozda Okac i nije sunasce ali ovakva kazna je malcice pretjerana cak i za njega i to jos pred same Natse... Ali Okcu je vec bio zabranjen ulaz kao upozorenje sto je nakon nekog vremena ukinuto, pa se valjda mogo smiriti nakon toga, a ne nastaviti... | |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 22:38 | |
| cisto sumnjam da je neki xy koji je u DCI u Jamerici, ili gdjegodvec, odlucivao o banu, razmisljao o tome kada su hrvatski nationalsi. | |
|
| |
ZG-Gnom Apprentice Mage
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 22:46 | |
| Nisam ja protiv branjenja, ali njemac je prodavao lazhnu patetiku i josh se bahatio drugima o nekakvom poznavanju okca kao osobe, ja tu imam temelja za repliku poshto okca poznajem bolje i duzhe od svih na forumu. Kao shto rekoh i meni se chini da je kazna preoshtra i jednako mi je zhao kaj se to desilo, ali nije to grom iz vedra neba nechemo sad patke prodavat o urotama i sl. | |
|
| |
njemac Apprentice Mage
Broj postova : 35 Registration date : 12.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 23:01 | |
| Ja sam reko svoje iskreno misljenje. Mene je Okac od svih vas najvise puta nazivcirao i bio sam snjim dva puta na worldsima tak da ga znam sigurno bolje od tebe | |
|
| |
ZG-Gnom Apprentice Mage
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 23:05 | |
| Fakat si lol ak mislish da ga znash bolje od mene jer si isho s njim na worldse :D 4 godine srednje je ipak malo vishe vremena za upoznavanje osobito ak sjedish s nekim u klupi. | |
|
| |
njemac Apprentice Mage
Broj postova : 35 Registration date : 12.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 23:12 | |
| pa vidi se da si mu pravi frend onda | |
|
| |
Trinket The anoing one
Broj postova : 191 Age : 43 Location : Sisak Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 23:23 | |
| Jebiga. Nesreća. Ja mu jedino za da ben od 18mj., već za početak 6mj. Nakon godinu i pol, pitanje da li će se vratit. | |
|
| |
Anomen Terran Medic
Broj postova : 576 Location : ZagReb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 23:31 | |
| - Likan je napisao/la:
- ZG-Gnom je napisao/la:
- e moj njemac fakat si ga ukenjo sad sa ovim branjenjem okca, pa svi znamo da okac nije nevinashce, ne smatram da je trebao dobit ban na 18 mj, al njegovo konstantno nesportsko ponashanje zasigurno je zasluzhilo sankcije.
Ali Okcu je vec bio zabranjen ulaz kao upozorenje sto je nakon nekog vremena ukinuto, pa se valjda mogo smiriti nakon toga, a ne nastaviti... Taj zabranjen ulaz u LoM nije bio nikako vezan za Wizardse // DCI već za lokalnog organizatora Magica - LoM. | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan sri 22 kol 2007 - 23:31 | |
| Gle, okac je tip koji je izvan magica super tip i sve, ali jednostavno pobjeda mu je u igri vanija od svega i napravio bi sve za nju. Sramota je ta morpheus utječe na neke stvari u kritičnim trenucima i pravi se neki car onda kad ne treba...kad je okac stvarno radio pizdarije onda mu je prolazio kroz prste i glumio nekog frenda, a sad to naplaćuje... | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 0:06 | |
| - Mirari je napisao/la:
- .... Sramota je ta morpheus utječe na neke stvari u kritičnim trenucima i pravi se neki car onda kad ne treba...
??? Ma kakve sad to veze ima s Morphusom? Morpheus je jednostavno radio ono to sudac mora raditi i to je to. Zbog toga ga nema pravo kriviti. Da li se koji puta krivo postavio. Moda je. Ali definitivno se ne moe reći da Okac nije imao priliku da se iskupi. A na kraju krajeva Okac je nadrljao u Grazu i to je bio jezičac na vazi a ne neki lokalni turnir na kojemu je Morpheus sudio. | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| |
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 0:18 | |
| - Mirari je napisao/la:
- Gle, okac je tip koji je izvan magica super tip i sve, ali jednostavno pobjeda mu je u igri vanija od svega i napravio bi sve za nju. Sramota je ta morpheus utječe na neke stvari u kritičnim trenucima i pravi se neki car onda kad ne treba...kad je okac stvarno radio pizdarije onda mu je prolazio kroz prste i glumio nekog frenda, a sad to naplaćuje...
koliko ja znam, morphy nije "utjecao na neke stvari u kriticnim trenutcima" osim ako "kriticnim trenutkom" ne nazivas period od minimalno godinu dana u kojem morphy pokusava okca dovesti u red svim vrstama warninga i upozorenja. stovise, mislim da je morphy bio prilicno dosljedan, jer se i sa lminfom pokacio oko njihove nedosljedne politike glede okca - "malo ti dam malo ti ne dam" kljucan je za citav ovaj slucaj dogadjaj iz graza (o cemu god se tu radilo), a to ocigledno nema veze sa morphyjem. ili si ti na njega nabrijan pa koristis svaku priliku kako bi ga spljuvao? - Mirari je napisao/la:
- Ishan je napisao/la:
- Mirari je napisao/la:
- .... Sramota je ta morpheus utječe na neke stvari u kritičnim trenucima i pravi se neki car onda kad ne treba...
??? Ma kakve sad to veze ima s Morphusom? ti si majkemi star umph. a ko je tu balav? | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 0:25 | |
| | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 0:35 | |
| joj hadzi kaj se ti javljas zadnji put si bio na turniru prije neg se isus rodio | |
|
| |
orhe Secret Service
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 0:40 | |
| - KontraMagija je napisao/la:
- joj hadzi kaj se ti javljas
zadnji put si bio na turniru prije neg se isus rodio pa kaj? ako sere gluposti, naravno da cu se javiti. btw, bio sam na FS prereleaseu | |
|
| |
Ged Rookie
Broj postova : 345 Age : 51 Registration date : 26.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 0:55 | |
| Mislim kako je ocito da se ovdje radi o zavjeri. A i svi znamo tko mu je smjestio.
Zadnja promjena: ; čet 23 kol 2007 - 1:14; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Xatrix Experienced Mage
Broj postova : 65 Age : 39 Location : Zagreb (Maksimir) Registration date : 15.07.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 0:56 | |
| rofl. dobra ged dobra, upravo probudih ukućane | |
|
| |
Dace kapetan
Broj postova : 122 Age : 35 Location : Zagreb Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:00 | |
| - Ged je napisao/la:
- Mislim kako je ocito da se ovdje radi o zavjeri.
A i svi znamo tko mu je smjestio. a da mu je poslao slike sa ljetovanja ... | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:08 | |
| stari stevo ga je uzeo za zub opet | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:08 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
win - Ged je napisao/la:
A i svi znamo tko mu je smjestio. more win | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:10 | |
| lol Ged,dobra
Zadnja promjena: ; čet 23 kol 2007 - 1:11; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Zubo_i Riba
Broj postova : 193 Age : 32 Location : Zagreb Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:10 | |
| - Ged je napisao/la:
A i svi znamo tko mu je smjestio. rofl | |
|
| |
steve baughman jensen Just Getting Started
Broj postova : 3 Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:12 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: okac je benan | |
| |