| okac je benan | |
|
+29mixer Lajiskin Deth DH steve baughman jensen RaveX Xatrix Ged Trinket Jerman_i ZG-Gnom morpheus Anomen njemac monSt4r Luke Planeswalker orhe Likan Ian_Forestal Ishan Ixtlilxochitl swoop Grga Zubo_i Mirari KontraMagija cinc Pippin Dace 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ishan Orcish Librarian
Broj postova : 763 Age : 88 Location : Rijeka Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:13 | |
| eto zla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:21 | |
| teh evil is comming its wearing an okac suit | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:33 | |
| - orhe je napisao/la:
- KontraMagija je napisao/la:
- joj hadzi kaj se ti javljas
zadnji put si bio na turniru prije neg se isus rodio pa kaj? ako sere gluposti, naravno da cu se javiti.
btw, bio sam na FS prereleaseu uopće ne serem gluposti. quoteao si moje i rekao svoje mišljenje. zašto ti nebi srao gluposti onda? btw. naravno da je morpheus upleten u to... mislim ja znam cijelu pozadinu priče što se prije događalo tako da...potegni vodu. | |
|
| |
DH Steam Vents
Broj postova : 177 Age : 36 Location : Trg maršala Tita Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:34 | |
| Beware mortals, for steve baughman jensen has come to bless you. | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 1:42 | |
| - DH je napisao/la:
- Beware mortals, for steve baughman jensen has come to bless you.
ako boga ima onda nece pederski kreten sa rincicom | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 2:38 | |
| - Mirari je napisao/la:
- orhe je napisao/la:
- KontraMagija je napisao/la:
- joj hadzi kaj se ti javljas
zadnji put si bio na turniru prije neg se isus rodio pa kaj? ako sere gluposti, naravno da cu se javiti.
btw, bio sam na FS prereleaseu uopće ne serem gluposti. quoteao si moje i rekao svoje mišljenje. zašto ti nebi srao gluposti onda?
btw. naravno da je morpheus upleten u to... mislim ja znam cijelu pozadinu priče što se prije događalo tako da...potegni vodu. orhe vjerojatno zna i više od tebe... to što ti ne vidiš osobu, to ne znači da nije informiran moj stav oko varalica je poznat i meni je svejedno radi li se o Okcu ili nekom drugom. i ne može se reći da mu se nije dalo prilika i prilika. to što je osoba poznata nije razlog da smije varati. ako netko ima problema s mojim radom kao sucem, molim da se iznesu činjenice, a ne da se samo serucka na forumu (to uopće nije teško, možda i ja počnem ) @nečije pitanje: nisam upoznat sa onime što se dogodilo u Gratzu, a i nije me briga (očito je netko obavio svoj posao jer se zna da bacanje kockice kako bi se odredio ishod metcha nije legalno) gospodo savijet je da sprestanite mlatiti praznu slamu i počnete testati za Natse | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
Broj postova : 130 Age : 37 Location : Zagreb atm Registration date : 03.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 2:53 | |
| - steve baughman jensen je napisao/la:
- LIES!
AHAHHAHAHAHHAHHA...AHAHHAHAHAHHA Btw. molim ged-a ovako crno na bijelo da svi vide, da mi posalje par clanaka od Smenena ukljucujuci i report ovaj sa Gencona ... hvala ged | |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 9:01 | |
- orhe je napisao/la:
ako sere gluposti, naravno da cu se javiti.
btw, bio sam na FS prereleaseu uopće ne serem gluposti. quoteao si moje i rekao svoje mišljenje. zašto ti nebi srao gluposti onda? mozda i ja serem gluposti. ali ako je tako, onda to treba argumentirati. ovu tvoju recenicu ja zovem gluposcu: - Mirari je napisao/la:
- Sramota je šta morpheus utječe na neke stvari u kritičnim trenucima i pravi se neki car onda kad ne treba...
ocigledno je da je tip pobrao bananu zbog necega u grazu. i onda ti blatis morphyja. a nije prvi put da sam vidio takve tvoje postove o njemu (bila su i neka sranja o OP-u koja si takodjer stavljao njemu na dusu, i to debelo nakon sto je on (bas zbog sranja) prestao raditi za 0ne2play) buduci znam koliko je morphy vremena i truda ulozio u magic u hrvatskoj, i koliko se trudi napraviti turnire u prvom redu postenima, onda imam potrebu reagirati. - Mirari je napisao/la:
btw. naravno da je morpheus upleten u to... mislim ja znam cijelu pozadinu priče što se prije događalo tako da... onda prosvjetli neuku hrvatsku javnost. napisi sve, neka se zna. napisi sve o tajnim telefonskim pozivima iz zagrebackog borongaja u seattle, cetiri dana prije natsa, i tajnom racunu u grazu "pola-pijem-pola-sucu-dajem". dzizus. ako imas kaj pametno za rec, reci. ako nemas, a svejedno blatis ljude, nemoj se ljutiti kad ti neko kaze da seres. - Mirari je napisao/la:
- potegni vodu.
evo bas jesam. | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 9:56 | |
| guba su mi mirari i njemac, tipovi briju kak je morfeus osobno beno okaca... kakve su to gluposti??? jedan zivi u splitu a drugi dodje na turnir 3 put u godinu dana... opce nemaju pojma ceg je tu sve bilo i kolko je sranje neprijavljeno, lik je tolko sranja napravio kod ilka na draftovima i nikom niš... ko da se nije desilo. glavni razlog je ocito to u grazu ali tu je bilo tolko toga da je ovo lagano zakašnjelo jer da je pola onog što se desilo na ilkovim draftovima prijavljeno i sankcionirano lik bi bio benan odavno... | |
|
| |
Deth Imi Statue
Broj postova : 43 Age : 49 Location : Rijeka FTW Registration date : 11.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 12:08 | |
| Argumenti su stvarno krasni. Ben nije fer jer: - Okac je duša od čoveka (varanje je inače dokaz čistog humanizma), - on je dobar frend (za svakog masovnog ubojicu kažu da je dobar susjed), - on dobro igra (da je tako sjajan ne bi morao varati), - Magic mu je bitan dio života ( ), - Morpheus ga ne voli (a to znači da smišlja fiktivne razloge da ga se riješi?) Ali sve to ima smisla s obzirom da su njegovi odani branitelji i sami dobijali banove zbog varanja u trejdu. Sličnosti se privlače. | |
|
| |
Lajiskin Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 39 Location : Zadar Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 12:35 | |
| Jednom cheater, uvijek cheater. Neka pravi društvo Kišu. | |
|
| |
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 12:47 | |
| kis nije vise u banani... | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:00 | |
| Samo bi nešto pita sve vas koje vas je okac varao. Ajde javite se na forum i recite kako vas je okac svarao i onda mi recite tko je šta poduzeo u vezi toga i jeli morpheus reagirao? | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:14 | |
- Samo bi nešto pita sve vas koje vas je okac varao.
Ajde javite se na forum i recite kako vas je okac svarao i onda mi recite tko je šta poduzeo u vezi toga i jeli morpheus reagirao? Zašto bi itko to učinio? Pa nisu igrači tu da sankcioniraju one koji krše pravila. Za to je nadležna sudačka organizacija (DCI) i upravo su oni udijelili ban Okcu. Opravdano ili ne? Čini se da - da. Barem po dokumentaciji koju DCI o Okcu ima. Dakle... ono innocent until proven guilty u okčevom slučaju je non-innocent jer mu je krivnja dokazana. | |
|
| |
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:21 | |
| lol pa informiraj se malo mirari majstore... | |
|
| |
Mirari Mirki
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:28 | |
| žao mi je šta ne kužite šta želim reć tj. krivo sam se izjasnio, ali nema veze... supe rsve, morpheus je napravio super posao i to je to | |
|
| |
Deth Imi Statue
Broj postova : 43 Age : 49 Location : Rijeka FTW Registration date : 11.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:30 | |
| Tako je. Mi smo ovce koje ne kuže, Wizardsi su Rimljani, Morfi je Juda a Okac Isus Krist. | |
|
| |
Mirari Mirki
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:41 | |
| - Deth je napisao/la:
- Tako je. Mi smo ovce koje ne kuže, Wizardsi su Rimljani, Morfi je Juda a Okac Isus Krist.
kk, kad ćemo objesit morpheusa? | |
|
| |
Ishan Orcish Librarian
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:43 | |
- žao mi je šta ne kužite šta želim reć tj. krivo sam se izjasnio, ali nema veze... supe rsve, morpheus je napravio super posao i to je to
Pazi imaš dvije mogućnosti: 1. ili češ nastaviti bezveze pisat neartikluirane gluposti i poput dječarca čes nastavit govorit ono što ti je Deth rekao - morfi juda, okac - jk i sl. Naravno to nema veze sa zdravom pameću i normalni ljudi takav govor nazivaju: sranjem. ili češ: 2. Objasniti u čemu je Morfeus pogrešio, argumentirati nam zašto Okac ne zaslužuje ban i objasniti nam, jednostavno, ono što si htio reći. Kao što to čini velika većina ljudi na ovom forumu. Dakle... ili si kao Jami Jugi (moja mama, moj tata, tomson) ili nisi. Up to you. | |
|
| |
Grga Hypnox in Disguise
Broj postova : 209 Age : 38 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:44 | |
| Kad je vec benan puno bolje sad nego nakon sto upadne u top 4, u koji bi vjerojatno i upao, ne znam kako s obzirom na skill, ali uvijek upadne | |
|
| |
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:44 | |
- Deth je napisao/la:
- Tako je. Mi smo ovce koje ne kuže, Wizardsi su Rimljani, Morfi je Juda a Okac Isus Krist.
kk, kad ćemo objesit morpheusa? kad gadno nesto zajebe ceka ga strik i drvo za vjesanje ali za bananu od okca moze samo dobit spomenik... | |
|
| |
mixer ex rebel
Broj postova : 127 Age : 39 Location : novi marof Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:45 | |
- kk, kad ćemo objesit morpheusa?
Po prici bi se trebao objesiti sam nakon prvog dana nationalsa. | |
|
| |
stagediver Experienced Mage
Broj postova : 67 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:49 | |
| i meni je okac simpatican lik i uvijek sam ga malo cak i branio pred drugima (a cesto ga se napadalo, ne znam zasto ) gust se bio s njim natezati u trejdovima (uvijek bi mu pustio da me malo odere, iako ne uvijek jednako lagano ) medjutim, covjek je izuzetno tezak za igru mislim da se (gotovo) ni s kim otkad igram nisam zakacio, ali me on uspijevao izbaciti iz takta skoro svaki drugi put kad bi igrali (a kako stalno draftamo, igramo prilicno cesto) niti meni se ne svidja sto mu je toliko stalo do pobjede iako imam osjecaj da se rijesio onih djecjih bolesti kod varanja (povlacenje karte viska, spustanje morpha koji nije morph creature i slicne podvalice), nikad se nisam mogao oteti dojmu da je okac covjek koji bi bio u stanju malo upgrejdati deck na jednom od zadnjih draftova koje smo igrali prije ljeta, cak sam mu, nakon sto sam u finalu dobio prvu partiju prilicno brzim deckom, napola u sali rekao da ne smije sideboardati karte koje nije draftao danas (on uvijek sam sobom ima one svoje ogromne albume i ktome kutijetine karata u ruksaku) nakon sideboarda, trebam li reci , njegov se deck znacajno ubrzao i u njemu je bila citava vojska rebela (mozda i vise od 10 komada) kad igras s drugim ljudima koji cesto draftaju, nikad ti ne ostane gorak okus u ustima nekad pobijedis, nekad izgubis, nekad dobijes boostercic, nekad ne u pravilu se dobro zabavis kad igras s okcem, najcesce ispalis na zivce i jos ti ostane crv sumnje zbog njegovih cesto jako dobrih deckova (po kojima ispada da je draftao izmedju dva totalna pocetnika, a takvih na draftovima bas i nema) ne mogu reci da znam da vara, ali vec je veliki problem sto toliko ljudi sumnja na njega jasno mi je da je najvise nastradao zbog nekih drugih neprilicnih osobina - sklonosti kupovanju meceva, podmicivanju, raznim dogovorima i, evo, bacanju kockice zbog odluke o pobjedniku (iako su ga suci u zivotu sigurno vise puta upozorili da je to tezak prekrsaj) nadam se da ce iz bana izvuci pouku i da ce se vratiti igri malo manje opsjednut pobjedjivanjem i rezultatima | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:52 | |
| - mixer je napisao/la:
- Mirari je napisao/la:
- kk, kad ćemo objesit morpheusa?
Po prici bi se trebao objesiti sam nakon prvog dana nationalsa. lol | |
|
| |
stagediver Experienced Mage
Broj postova : 67 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:54 | |
| sjetio sam se jos jedne okceve fore s nasih kaoticnih draftova: - ispred sebe ima hrpu karata koje je vec podraftao - na tu hrpu spusti jednu kartu iz 'boostera' iz kojeg trenutno bira karte - odlozi taj 'booster' sa strane - pocne pregledavati svoje karte i mijenjati im raspored, tako da na kraju te 'akcije' na vrhu vise nije ona karta koju je podraftao iz trenutnog 'boostera', vec neka druga - uzme ponovno 'booster' - uzme gornju kartu s hrpe svojih karata - vrati je u booster i iz njega odabere drugu kartu na taj nacin moze iz 'boostera' uzeti dvije dobre karte, pritom se rijesivsi nekog smeca od karte koje mu ne treba samo za ilustraciju onima koji su to trazili | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: okac je benan | |
| |
|
| |
| okac je benan | |
|