| okac je benan | |
|
+29mixer Lajiskin Deth DH steve baughman jensen RaveX Xatrix Ged Trinket Jerman_i ZG-Gnom morpheus Anomen njemac monSt4r Luke Planeswalker orhe Likan Ian_Forestal Ishan Ixtlilxochitl swoop Grga Zubo_i Mirari KontraMagija cinc Pippin Dace 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:55 | |
| - Grga je napisao/la:
- Kad je vec benan puno bolje sad nego nakon sto upadne u top 4, u koji bi vjerojatno i upao, ne znam kako s obzirom na skill, ali uvijek upadne
win #3 | |
|
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 13:57 | |
| - Deth je napisao/la:
- Tako je. Mi smo ovce koje ne kuže, Wizardsi su Rimljani, Morfi je Juda a Okac Isus Krist.
e ovo je totalni zakon. samo ma zanima kaj je mirari?.... marija magdalena? | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 14:01 | |
| - stagediver je napisao/la:
- sjetio sam se jos jedne okceve fore s nasih kaoticnih draftova:
- ispred sebe ima hrpu karata koje je vec podraftao - na tu hrpu spusti jednu kartu iz 'boostera' iz kojeg trenutno bira karte - odlozi taj 'booster' sa strane - pocne pregledavati svoje karte i mijenjati im raspored, tako da na kraju te 'akcije' na vrhu vise nije ona karta koju je podraftao iz trenutnog 'boostera', vec neka druga - uzme ponovno 'booster' - uzme gornju kartu s hrpe svojih karata - vrati je u booster i iz njega odabere drugu kartu na taj nacin moze iz 'boostera' uzeti dvije dobre karte, pritom se rijesivsi nekog smeca od karte koje mu ne treba samo za ilustraciju onima koji su to trazili i nitko nije reagirao kad je to radio? (pod reagirao mislim napravio frku kao što to ljudi ovdje an forumu vole raditi) | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| |
| |
orhe Secret Service
Broj postova : 198 Age : 50 Location : Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 14:04 | |
| - Mirari je napisao/la:
da, a ti si taman triput zakukurikao. kukuriku. | |
|
| |
stagediver Experienced Mage
Broj postova : 67 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 14:09 | |
| - morpheus je napisao/la:
- stagediver je napisao/la:
- ispred sebe ima hrpu karata koje je vec podraftao - na tu hrpu spusti jednu kartu iz 'boostera' iz kojeg trenutno bira karte - odlozi taj 'booster' sa strane - pocne pregledavati svoje karte i mijenjati im raspored, tako da na kraju te 'akcije' na vrhu vise nije ona karta koju je podraftao iz trenutnog 'boostera', vec neka druga - uzme ponovno 'booster' - uzme gornju kartu s hrpe svojih karata - vrati je u booster i iz njega odabere drugu kartu
na taj nacin moze iz 'boostera' uzeti dvije dobre karte, pritom se rijesivsi nekog smeca od karte koje mu ne treba
samo za ilustraciju onima koji su to trazili i nitko nije reagirao kad je to radio? (pod reagirao mislim napravio frku kao što to ljudi ovdje an forumu vole raditi) a kako ces to dokazati? nitko ne zna koje su karte bile u kojem boosteru uhvatilo ga je jednom kad sam prebrojao karte i vidio da je dosla jedna manje inace, sve se to jednostavno rijesi necete vjerovati, ali moze se draftati i po pravilima uz stopericu i zabranjeno diranje karata sve do sucevog znaka i zabranjeno pipkanje bilo cega drugog na stolu uz sve to, takav draft jako brzo i zavrsi i, nevjerojatno, ne smije se pricati za vrijeme drafta | |
|
| |
Ian_Forestal Code of Milan suspended!
Broj postova : 468 Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 14:11 | |
| - morpheus je napisao/la:
- stagediver je napisao/la:
- ispred sebe ima hrpu karata koje je vec podraftao - na tu hrpu spusti jednu kartu iz 'boostera' iz kojeg trenutno bira karte - odlozi taj 'booster' sa strane - pocne pregledavati svoje karte i mijenjati im raspored, tako da na kraju te 'akcije' na vrhu vise nije ona karta koju je podraftao iz trenutnog 'boostera', vec neka druga - uzme ponovno 'booster' - uzme gornju kartu s hrpe svojih karata - vrati je u booster i iz njega odabere drugu kartu na taj nacin moze iz 'boostera' uzeti dvije dobre karte, pritom se rijesivsi nekog smeca od karte koje mu ne treba samo za ilustraciju onima koji su to trazili i nitko nije reagirao kad je to radio? (pod reagirao mislim napravio frku kao što to ljudi ovdje an forumu vole raditi) daj ne bulazni, kad ga je franjo prijavio i vidio ga je cijeli lom nije nis bilo od toga: - tip je uzo prvi pick pogledo 2. buster, promijenio prvi pick tako da je uzo svoj prvi buster nazad....
I nakon prijave nije se nis desilo... cak se nije nis desilo ni nakon kaj je tip na draftu prvo uzo 2. pick a onda otvorio svoj buster... a i to je bilo prijavljeno... | |
|
| |
morpheus Džadžija - Partizanko
Broj postova : 871 Age : 37 Location : Zagreb,Borongaj,20 koraka od bivšeg DBS-a (kojeg još malo pa ću preboljeti :) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 14:12 | |
| samo je pitanje koliko ljudi žele toliko striktno draftanje... | |
|
| |
Trinket The anoing one
Broj postova : 191 Age : 43 Location : Sisak Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 14:17 | |
| A sjećam se ja kad ga je is Cividini skoro ubio zbog ubijanja 3/3 kreature sa 2dmg kartom. Koji nisu skužili do kraja parte i to tek kad im je neko sa strane rekao. | |
|
| |
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 14:21 | |
| - Trinket je napisao/la:
- A sjećam se ja kad ga je is Cividini skoro ubio zbog ubijanja 3/3 kreature sa 2dmg kartom. Koji nisu skužili do kraja parte i to tek kad im je neko sa strane rekao.
nije ja sam skuzio 4 poteza kasnije a okceva prica je bila: "sad je kasno..." | |
|
| |
Dace kapetan
Broj postova : 122 Age : 35 Location : Zagreb Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 14:22 | |
| kakvo striktno draftanje? pa svi smo za malo zajebancije ali nek se pickaju karte po redu kak spada | |
|
| |
stagediver Experienced Mage
Broj postova : 67 Registration date : 13.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 14:34 | |
| slazem se da zajebancija nije losa problem je sto neki zajebanciju iskoriste ... kod striktnog draftanja nema nikakvih problema iako je zajeb kad se ne mozes pohvaliti da si otvorio foilani crni wrath | |
|
| |
ma1to Wizard Mentor
Broj postova : 255 Age : 37 Location : Zabreg Registration date : 29.05.2007
| |
| |
Jerman_i Zamjenik kapetana
Broj postova : 535 Age : 37 Location : zagreb Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan čet 23 kol 2007 - 23:09 | |
| | |
|
| |
tambourinko Wizard Mentor
Broj postova : 364 Age : 37 Location : where no man has ever been before(zg) Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan pet 24 kol 2007 - 4:40 | |
| mislite da bi mu bio red organizirat oprostajku | |
|
| |
| Naslov: Re: okac je benan pet 24 kol 2007 - 9:13 | |
| - tambourinko je napisao/la:
- mislite da bi mu bio red organizirat oprostajku
o cem pricas pa sve mu je oprosteno, samo treba odgulit kaznu... | |
|
| |
Trinket The anoing one
| Naslov: Re: okac je benan pet 24 kol 2007 - 11:07 | |
| - Ian_Forestal je napisao/la:
- tambourinko je napisao/la:
- mislite da bi mu bio red organizirat oprostajku
o cem pricas pa sve mu je oprosteno, samo treba odgulit kaznu... Baš ništa nekužiš, mislio je na organiziranje besplatne cuge | |
|
| |
| |
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: okac je benan pet 24 kol 2007 - 12:57 | |
| nema zajebancije na ozbiljnu temu | |
|
| |
Trinket The anoing one
| Naslov: Re: okac je benan pet 24 kol 2007 - 14:34 | |
| | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: okac je benan pet 24 kol 2007 - 14:47 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: okac je benan pet 24 kol 2007 - 15:01 | |
| necete odredjivat na koju temu nema zajebancije, camrovi... | |
|
| |
noname3 Experienced Mage
Broj postova : 50 Registration date : 02.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan pet 24 kol 2007 - 15:56 | |
| znači po jedan manje dek sa jeftinim r ili g tipovima na svakom turniru ^^ | |
|
| |
monSt4r Wizard Mentor
Broj postova : 130 Age : 37 Location : Zagreb atm Registration date : 03.06.2007
| Naslov: Re: okac je benan pet 24 kol 2007 - 16:10 | |
| woooooooooooo | |
|
| |
KontraMagija Gush
| Naslov: Re: okac je benan pet 24 kol 2007 - 16:30 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: okac je benan | |