| Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
|
+23RaveX ShuPac crasher BoooomFist!!! KontraMagija ramon bla ma1to Shinoben smrt Master Yoda Mirari Lajiskin HERO QWERTAS Solmyr Dagger Olegowsky Luke Planeswalker Prcko Powerslave Guardian luis 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 19 ruj 2007 - 1:25 | |
| - Powerslave je napisao/la:
- Pa bas sutra ... ne vjerujem. Ali biti ce ga
Hajli anlajkli. Osim ako ga TI ne želiš organizovati? | |
|
| |
Powerslave Brljavi Saffi
Broj postova : 144 Age : 35 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 19 ruj 2007 - 22:08 | |
| Iskreno, boli me jer ja imam sreden Prerelease za sebe, a ionako sam u tom terminu vec u ZG. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 20 ruj 2007 - 20:28 | |
| | |
|
| |
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 20 ruj 2007 - 23:17 | |
| Tek kad oduzmem tvoj. Mwha-ha-ha . | |
|
| |
HERO Apprentice Mage
Broj postova : 47 Age : 34 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 21 ruj 2007 - 14:24 | |
| dakle luise očeš li ti organizirati prerelease sljedeči vikend ili neces? | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 21 ruj 2007 - 15:20 | |
| nece luis vise nije organizator. ili olegowsky,ili odlazim u makarsku. | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 21 ruj 2007 - 16:27 | |
| makarska it is then, olegowsky je u zg za prerelease... | |
|
| |
ramon Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : na rubu pameti Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni ned 14 lis 2007 - 17:49 | |
| jel ima šta onda ovih dana ili samo pusta nadanja da bih mogao scoreat neki turnir... | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni ned 14 lis 2007 - 18:02 | |
| | |
|
| |
BoooomFist!!! Apprentice Mage
Broj postova : 23 Location : House of the Rising Sun Registration date : 23.05.2009
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni ned 24 svi 2009 - 12:14 | |
| Dakle, nakon ponešto vremena provedenog izvan MTG tokova, Zadar se vraća na scenu. Igraonica je u sklopu zadarskom LoM - a, a nalazi se u Arsenalu. Adresa je Trg tri bunara 1, Zadar.
Raspored za šesti mjesec iliti lipanj, je kako slijedi:
07/06 - Standard turnir s upadom od mizernih 20 kn, početak u 17 sati Gateway za klince, početak u 17 sati
14/06 - Extended turnir s upadom od mizernih 20 kn, početak u 17 sati Gateway za klince, početak u 17 sati
21/06 - Extended turnir s upadom od mizernih 20 kn, početak u 17 sati Gateway za klince, početak u 17 sati
28/06 - Booster draft, upad još nedefiniran jer ni format drafta nije definiran, ali ima vremena Gateway za klince, početak u 17 sati
Igraonica je otvorena svaki dan od 16 - 21 sat, osim na dane kad se u Arsenalu nešto događa, a da nije naše. Obavijesti o tome možete pronači na oglasnoj ploči zadarskog LoM - a.
Živili!!! | |
|
| |
ramon Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : na rubu pameti Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 1 srp 2009 - 15:47 | |
| za sedmi mjasec bih samo najavio održavanje prereleasea ove nove core edicije 18. 07. u arsenalu sa početkom u 17 sati pa se vidimo dojdite u što većem broju
uz to volio bih da mi se ovdje i na lomovom forumu, gdje god, jave svi zainteresirani za ovaj turnir, ako ste na moru navratite sredit ćemo i prespav i kupanje i itd...
a zbog nedostatka interesa za turnire samo ću još najaviti da će se turniri održavati po dogovoru - javljanja mobitelom itd... | |
|
| |
crasher Wizard Mentor
Broj postova : 140 Age : 32 Location : NA/ZD Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 1 srp 2009 - 18:06 | |
| ja cu doc ak ne sjebem pare =) | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
Broj postova : 368 Age : 52 Location : Vinkovci Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 2 srp 2009 - 12:23 | |
| Jel ide netko iz Zadra na Nationalse?
Pitam iz razloga jer sam u Zadru tih dana pa da zajedno putujemo ... napominjem da putujem vlakom | |
|
| |
BoooomFist!!! Apprentice Mage
Broj postova : 23 Location : House of the Rising Sun Registration date : 23.05.2009
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 2 srp 2009 - 12:40 | |
| pm - aj usera smrt. on bi trebao | |
|
| |
crasher Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 2 srp 2009 - 17:22 | |
| - ShuPac je napisao/la:
- Jel ide netko iz Zadra na Nationalse?
Pitam iz razloga jer sam u Zadru tih dana pa da zajedno putujemo ... napominjem da putujem vlakom vlakom iz zadra za ZG ? losa ideja autobusom si 3 sata brži | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 2 srp 2009 - 17:57 | |
| - crasher je napisao/la:
- ShuPac je napisao/la:
Pitam iz razloga jer sam u Zadru tih dana pa da zajedno putujemo ... napominjem da putujem vlakom vlakom iz zadra za ZG ? losa ideja
autobusom si 3 sata brži e džebiga ... gledao sam sve moguće i nemoguće veze (bus and/or vlak) .. i na kraju je ispalo da je najbolje sjest u 23:30 na vlak u Zadar i bit u Zagrebu ujutro oko 8 i onda stignem na turnir ako ti znaš neku bolju vezu (koju sam onda očito previdio na netu) daj napiši da se znam unaprijed izorganizirat unaprijed hvala | |
|
| |
smrt Wizard Mentor
Broj postova : 118 Age : 31 Location : Zadar Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 2 srp 2009 - 18:49 | |
| - ShuPac je napisao/la:
- crasher je napisao/la:
- ShuPac je napisao/la:
Pitam iz razloga jer sam u Zadru tih dana pa da zajedno putujemo ... napominjem da putujem vlakom vlakom iz zadra za ZG ? losa ideja
autobusom si 3 sata brži e džebiga ... gledao sam sve moguće i nemoguće veze (bus and/or vlak) .. i na kraju je ispalo da je najbolje sjest u 23:30 na vlak u Zadar i bit u Zagrebu ujutro oko 8 i onda stignem na turnir
ako ti znaš neku bolju vezu (koju sam onda očito previdio na netu) daj napiši da se znam unaprijed izorganizirat
unaprijed hvala Tako je vjerojatno najbolje ako se već ne može autom. I btw, bit će valjda draft bloka ovu subotu popodne ako si tu. | |
|
| |
RaveX The Night Stalker
Broj postova : 497 Location : BSG Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 2 srp 2009 - 18:56 | |
| nije | |
|
| |
crasher Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 2 srp 2009 - 22:53 | |
| trenutno imas autobuse iz zadra svakih par sati
meni je najbolje ici puntamika line -om jer su autobusi klimatizirani . od ZD-ZG i obrnuto mu treba 3 i pol sata s tim da uzme pauzu na autoputu =)) taman da si kavu popijes il nest pojedes
.....e,da i ne na placuju prtljagu ! i karta u jednom smjeru je nekih 115kn
edit : da dodam, vlakom se vozis cijelu vjecnost jer ide preko knina, nema direkt gore .... i jos po ovoj vrucini......... ne hvala =) | |
|
| |
Scout Wizard Mentor
Broj postova : 106 Age : 32 Location : Zd Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 3 srp 2009 - 1:16 | |
| ima li tko za posuditi/iznajmiti deck za nationalse? | |
|
| |
ma1to Wizard Mentor
Broj postova : 255 Age : 37 Location : Zabreg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 3 srp 2009 - 1:34 | |
| - Scout je napisao/la:
- ima li tko za posuditi/iznajmiti deck za nationalse?
da si se javio prije neg sam prodao skoro sve... složi neki allcommon, bit ćeš najveće iznenađenje tamo.. | |
|
| |
smrt Wizard Mentor
Broj postova : 118 Age : 31 Location : Zadar Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 3 srp 2009 - 9:05 | |
| - Scout je napisao/la:
- ima li tko za posuditi/iznajmiti deck za nationalse?
Onaj moj RDW s kojim si digo Qualifier.............izbacis par stvari, fale Fallouti i eto. | |
|
| |
Scout Wizard Mentor
Broj postova : 106 Age : 32 Location : Zd Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 3 srp 2009 - 17:04 | |
| - ma1to je napisao/la:
- da si se javio prije neg sam prodao skoro sve...
složi neki allcommon, bit ćeš najveće iznenađenje tamo.. a jebiga,nesreća.svejedno drago mi je da se netko bar javio,a za allcommon deck,sumnjam. - smrt je napisao/la:
- Onaj moj RDW s kojim si digo Qualifier.............izbacis par stvari, fale Fallouti i eto.
hm,a fali 4 Demigoda i 4 Figure,a s takvim rdwom sumnjam da mogu išta postići. | |
|
| |
ShuPac Old Fart School
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sub 4 srp 2009 - 10:08 | |
| - crasher je napisao/la:
- trenutno imas autobuse iz zadra svakih par sati
meni je najbolje ici puntamika line -om jer su autobusi klimatizirani . od ZD-ZG i obrnuto mu treba 3 i pol sata s tim da uzme pauzu na autoputu =)) taman da si kavu popijes il nest pojedes
.....e,da i ne na placuju prtljagu ! i karta u jednom smjeru je nekih 115kn ha čuj gledam red vožnje sa zadarskog kolodvora i vidim da je prvi autobus u 6:00 ujutro + 3,5 sata dakle u Zagrebu sam u 9:30 a u to vrijeme su Nationalsi već počeli .. dakle to je lagano pušenje ako ti znaš neku vezu koja kreće u 4 ili 5 ujutro to bi bilo super ... u protivnom sam doista osuđen na truckanje u vlaku | |
|
| |
Master Yoda Mali... Ali pali... =)
Broj postova : 50 Age : 38 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sub 4 srp 2009 - 21:10 | |
| - ramon je napisao/la:
- za sedmi mjasec bih samo najavio održavanje prereleasea ove nove core edicije 18. 07. u arsenalu sa početkom u 17 sati pa se vidimo dojdite u što većem broju
uz to volio bih da mi se ovdje i na lomovom forumu, gdje god, jave svi zainteresirani za ovaj turnir, ako ste na moru navratite sredit ćemo i prespav i kupanje i itd...
a zbog nedostatka interesa za turnire samo ću još najaviti da će se turniri održavati po dogovoru - javljanja mobitelom itd... Mozda skoknem tamo ako budm u Zd onda, al ne obacajem nista =P | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
| |
|
| |
| Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
|