| Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
|
+23RaveX ShuPac crasher BoooomFist!!! KontraMagija ramon bla ma1to Shinoben smrt Master Yoda Mirari Lajiskin HERO QWERTAS Solmyr Dagger Olegowsky Luke Planeswalker Prcko Powerslave Guardian luis 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Solmyr Apprentice Mage
Broj postova : 22 Registration date : 01.07.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pon 2 srp 2007 - 22:39 | |
| - Lajiskin je napisao/la:
- Samo noobare igraju Solmyra.
*Leskovic's Roar* Nije istina! Solmyr je za sve, njubare i pro igrace. | |
|
| |
Solmyr Apprentice Mage
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pon 2 srp 2007 - 22:41 | |
| | |
|
| |
Dagger Apprentice Mage
Broj postova : 19 Age : 35 Registration date : 14.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 3 srp 2007 - 12:25 | |
| Čisto reda radi, "netko" (ali znamo svi tko), je edito moj post. Pa reda radi, ja ti to već jesam rekao u lice. Ali svejedno ti je bio loš potez ovo s editanjem, ispada da imaš kompleks prevelikog ega, ako ne možeš podnijeti malo kritke. Cheers! | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 3 srp 2007 - 12:28 | |
| Koji se to buntovni mladi um skriva iza tako prozaičnog nicka Dagger...? | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 3 srp 2007 - 15:53 | |
| - Olegowsky je napisao/la:
- Koji se to buntovni mladi um skriva iza tako prozaičnog nicka Dagger...?
ako ti meni kazes ko je Solmyr.. | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 3 srp 2007 - 15:55 | |
| nemam pojma tko je Solmyr... | |
|
| |
Solmyr Apprentice Mage
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 3 srp 2007 - 16:48 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- Olegowsky je napisao/la:
- Koji se to buntovni mladi um skriva iza tako prozaičnog nicka Dagger...?
ako ti meni kazes ko je Solmyr.. Solmyr je Bog i batina | |
|
| |
QWERTAS Wizard Mentor
Broj postova : 256 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 3 srp 2007 - 16:51 | |
| kyree i gunnar su ipak bolji ,o "diplomatima" da i ne pricam | |
|
| |
Solmyr Apprentice Mage
| |
| |
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 3 srp 2007 - 18:04 | |
| - Dagger je napisao/la:
- Čisto reda radi, "netko" (ali znamo svi tko), je edito moj post. Pa reda radi, ja ti to već jesam rekao u lice.
Ali svejedno ti je bio loš potez ovo s editanjem, ispada da imaš kompleks prevelikog ega, ako ne možeš podnijeti malo kritke. Cheers! O kakvoj i to kritici govoriš? Tko si mi ti da me možeš kritizirati! Ajde se lipo predstavi ili se pokaži, jer ovakve izjave "ja sam ti već sve rekao" samo pokazuju kako ti nedostaje m**a da mi uistinu i kažeš nešto u lice. Ne radi se o nikakvom egu, već o tome da mi je stvarno dosta svakakvih dječaćića koji misle da su Boga za bradu uhvatili. Usput, ovaj thread nije namijenjen za spam, i ubuduće brišem sve postove koji nemaje veze sa turnirima. A to JE moje pravo!!! | |
|
| |
Solmyr Apprentice Mage
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 3 srp 2007 - 22:57 | |
| - luis je napisao/la:
- Dagger je napisao/la:
- Čisto reda radi, "netko" (ali znamo svi tko), je edito moj post. Pa reda radi, ja ti to već jesam rekao u lice.
Ali svejedno ti je bio loš potez ovo s editanjem, ispada da imaš kompleks prevelikog ega, ako ne možeš podnijeti malo kritke. Cheers! O kakvoj i to kritici govoriš? Tko si mi ti da me možeš kritizirati! Ajde se lipo predstavi ili se pokaži, jer ovakve izjave "ja sam ti već sve rekao" samo pokazuju kako ti nedostaje m**a da mi uistinu i kažeš nešto u lice. Ne radi se o nikakvom egu, već o tome da mi je stvarno dosta svakakvih dječaćića koji misle da su Boga za bradu uhvatili.
Usput, ovaj thread nije namijenjen za spam, i ubuduće brišem sve postove koji nemaje veze sa turnirima. A to JE moje pravo!!! Jel ovo post koji ima veze sa turnirom? Tvoje je pravo da to presudis. | |
|
| |
Mirari Mirki
Broj postova : 397 Age : 35 Location : SPLIT bokte Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 3 srp 2007 - 23:05 | |
| - Solmyr je napisao/la:
- luis je napisao/la:
- Dagger je napisao/la:
Ali svejedno ti je bio loš potez ovo s editanjem, ispada da imaš kompleks prevelikog ega, ako ne možeš podnijeti malo kritke. Cheers! O kakvoj i to kritici govoriš? Tko si mi ti da me možeš kritizirati! Ajde se lipo predstavi ili se pokaži, jer ovakve izjave "ja sam ti već sve rekao" samo pokazuju kako ti nedostaje m**a da mi uistinu i kažeš nešto u lice. Ne radi se o nikakvom egu, već o tome da mi je stvarno dosta svakakvih dječaćića koji misle da su Boga za bradu uhvatili.
Usput, ovaj thread nije namijenjen za spam, i ubuduće brišem sve postove koji nemaje veze sa turnirima. A to JE moje pravo!!! Jel ovo post koji ima veze sa turnirom? Tvoje je pravo da to presudis. pa njegov je post, omg, daj se deletaj plz. | |
|
| |
Prcko Apprentice Mage
Broj postova : 47 Location : Brač Registration date : 30.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 6 srp 2007 - 20:28 | |
| Hej, zadrani, dodjite kod nas na turnir, da se u ovoj vrucini odmorite od mora i turista, s pogledom na ravnicu.... | |
|
| |
Lajiskin Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 39 Location : Zadar Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 6 srp 2007 - 20:50 | |
| | |
|
| |
Dagger Apprentice Mage
Broj postova : 19 Age : 35 Registration date : 14.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 6 srp 2007 - 21:25 | |
| Zašto danas nije bilo FNM-a? | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 6 srp 2007 - 22:36 | |
| zato jer smo svi isli u donji miholjac | |
|
| |
Master Yoda Mali... Ali pali... =)
Broj postova : 50 Age : 38 Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 17 srp 2007 - 14:40 | |
| - Luke Skywalker je napisao/la:
- zato jer smo svi isli u donji miholjac
D'oh. | |
|
| |
HERO Apprentice Mage
Broj postova : 47 Age : 34 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 20 srp 2007 - 18:51 | |
| E a zašto danas nije bilo FNMa a bilo nas je 7? | |
|
| |
swoop91 Gost
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 20 srp 2007 - 18:52 | |
| |
|
| |
smrt Wizard Mentor
Broj postova : 118 Age : 31 Location : Zadar Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 20 srp 2007 - 20:20 | |
| - HERO je napisao/la:
- E a zašto danas nije bilo FNMa a bilo nas je 7?
Jer luis nije doša pa bi nas bilo 8. | |
|
| |
Solmyr Apprentice Mage
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 20 srp 2007 - 23:42 | |
| Ovo je stvarno nerealno! Nema FNM-a Vec 3 puta. Molim objasnjenje. btw. luis ti ni carapu neznas organizirati, a kamoli MTG turnir | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 25 srp 2007 - 12:31 | |
| pa zato jer nema mene... od ovog tjedna najavbljujem FNM petkom te ekstended nedjeljom. | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 2 kol 2007 - 14:51 | |
| alo, ima li šta ovaj mjesec ili mogu protektore na godišnji poslat??? | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 2 kol 2007 - 18:59 | |
| ima turnira naravno petkom i nedjeljom. | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 2 kol 2007 - 19:17 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
| |
|
| |
| Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
|