| Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
|
+23RaveX ShuPac crasher BoooomFist!!! KontraMagija ramon bla ma1to Shinoben smrt Master Yoda Mirari Lajiskin HERO QWERTAS Solmyr Dagger Olegowsky Luke Planeswalker Prcko Powerslave Guardian luis 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
smrt Wizard Mentor
Broj postova : 118 Age : 31 Location : Zadar Registration date : 04.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 18 kol 2009 - 18:14 | |
| Ajmo reć da ja isto, iako sa slomljenom nogom neznam na koliko ću draftova moć biti.
I da, vise mi odgovara popodne. | |
|
| |
Scout Wizard Mentor
Broj postova : 106 Age : 32 Location : Zd Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 18 kol 2009 - 20:34 | |
| subota ili nedjelja poslijepodne također,sve mi odgovara. | |
|
| |
BoooomFist!!! Apprentice Mage
Broj postova : 23 Location : House of the Rising Sun Registration date : 23.05.2009
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 18 kol 2009 - 20:44 | |
| - smrt je napisao/la:
- Ajmo reć da ja isto, iako sa slomljenom nogom neznam na koliko ću draftova moć biti.
I da, vise mi odgovara popodne. tas ba dogodi, bolan? | |
|
| |
smrt Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 19 kol 2009 - 0:21 | |
| - BoooomFist!!! je napisao/la:
- smrt je napisao/la:
- Ajmo reć da ja isto, iako sa slomljenom nogom neznam na koliko ću draftova moć biti.
I da, vise mi odgovara popodne. tas ba dogodi, bolan? Prometna ba. | |
|
| |
ma1to Wizard Mentor
Broj postova : 255 Age : 37 Location : Zabreg Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 19 kol 2009 - 0:48 | |
| - BoooomFist!!! je napisao/la:
- smrt je napisao/la:
I da, vise mi odgovara popodne. tas ba dogodi, bolan? zabio se traktorom u kombajn na autocesti zg-split... | |
|
| |
ramon Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : na rubu pameti Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 19 kol 2009 - 1:59 | |
| aj za vikend ćemo i slobodno razglasite ostalima... | |
|
| |
crasher Wizard Mentor
Broj postova : 140 Age : 32 Location : NA/ZD Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 19 kol 2009 - 2:06 | |
| - ramon je napisao/la:
- aj za vikend ćemo i slobodno razglasite ostalima...
reci tocno vrijeme i vidimo se | |
|
| |
ramon Experienced Mage
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 19 kol 2009 - 15:33 | |
| samo da se jo čujem s nekim ljudima a računajte subotu oko 4-5 u arsenalu, paru ili moda kad mene u stanu - u petak javljam točan dogovor | |
|
| |
smrt Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 19 kol 2009 - 17:38 | |
| - ramon je napisao/la:
- samo da se jo čujem s nekim ljudima a računajte subotu oko 4-5 u arsenalu, paru ili moda kad mene u stanu - u petak javljam točan dogovor
Ako tvoj stan ima samo skaline ja sam out, sa stakama nemogu bas do gori. | |
|
| |
bog frog drekaVac
Broj postova : 457 Location : City of delusion (Zagreb) Registration date : 27.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 19 kol 2009 - 17:52 | |
| - smrt je napisao/la:
- ramon je napisao/la:
- samo da se jo čujem s nekim ljudima a računajte subotu oko 4-5 u arsenalu, paru ili moda kad mene u stanu - u petak javljam točan dogovor
Ako tvoj stan ima samo skaline ja sam out, sa stakama nemogu bas do gori. Kaj se brine, nosit će te dečki. | |
|
| |
ramon Experienced Mage
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 21 kol 2009 - 19:25 | |
| ovako - draft u subotu u 17 u arsenalu, fali nam jedan ali se nadam da ćemo dovući neko truplo...
vidimo se... | |
|
| |
smrt Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 21 kol 2009 - 23:48 | |
| - ramon je napisao/la:
- ovako - draft u subotu u 17 u arsenalu, fali nam jedan ali se nadam da ćemo dovući neko truplo...
vidimo se... Ako si racunao na mene ipak nemogu..................zglob je malcice presjeban. | |
|
| |
ramon Experienced Mage
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sub 22 kol 2009 - 2:25 | |
| fak, onda smo jebeni, a ni - tko bi reka da če smrt slomit zglob... to ko ona epizoda family guya... but i digress,... uglavnom treba nam netko za sutra pa... AJDE LJUDI! | |
|
| |
crasher Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sub 22 kol 2009 - 12:50 | |
| - ramon je napisao/la:
- fak, onda smo jebeni, a ni - tko bi reka da če smrt slomit zglob...
to ko ona epizoda family guya... but i digress,... uglavnom treba nam netko za sutra pa... AJDE LJUDI! jesi mene racuno ? ja bi danas mogo doc bez problema..za sutra moram vidit | |
|
| |
ramon Experienced Mage
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sub 22 kol 2009 - 13:49 | |
| jesam majstore al nam i ako nas smrt posjeti fali 1, jel itko zna di je mustač i zato mi se ne javlja | |
|
| |
crasher Wizard Mentor
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sub 22 kol 2009 - 13:56 | |
| - ramon je napisao/la:
- jesam majstore al nam i ako nas smrt posjeti fali 1, jel itko zna di je mustač i zato mi se ne javlja
scout ? on je reko meni da ce ic jer ima one boostere od releasea koje zeli potrosit... ...eo sad sam ga zvao kaze da ce mi javit jos na msn edit : mustac dolazi | |
|
| |
Scout Wizard Mentor
Broj postova : 106 Age : 32 Location : Zd Registration date : 29.05.2009
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 1 ruj 2009 - 2:55 | |
| Oće biti drafta ovaj vikend? | |
|
| |
axelfoley Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 38 Location : djakovo/zadar Registration date : 16.08.2009
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sub 12 ruj 2009 - 17:20 | |
| e, jel ima sto danas u arsenalu? | |
|
| |
ramon Experienced Mage
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 15 ruj 2009 - 20:23 | |
| nita do pririlisa iispite imam(o)... sori... | |
|
| |
axelfoley Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 38 Location : djakovo/zadar Registration date : 16.08.2009
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 18 ruj 2009 - 20:59 | |
| Nema frke, onda naletim kad bude pririlz, a ako budem pri parama, moda se i prijavim na turnir pa se vid'mo!
Pozz | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
| |
|
| |
| Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
|