| Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
|
+23RaveX ShuPac crasher BoooomFist!!! KontraMagija ramon bla ma1to Shinoben smrt Master Yoda Mirari Lajiskin HERO QWERTAS Solmyr Dagger Olegowsky Luke Planeswalker Prcko Powerslave Guardian luis 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Powerslave Brljavi Saffi
Broj postova : 144 Age : 35 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 23 kol 2007 - 23:31 | |
| A boje Zadra su ? Btw. samo Mustac i luis igraju na Nationalsima, ja sam uglavnom mecena, deckbuilder i testing team. | |
|
| |
smrt Wizard Mentor
Broj postova : 118 Age : 31 Location : Zadar Registration date : 04.06.2007
| |
| |
Lajiskin Experienced Mage
Broj postova : 51 Age : 39 Location : Zadar Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 24 kol 2007 - 15:00 | |
| - smrt je napisao/la:
- Luke Skywalker je napisao/la:
zadarska kaznena ekspedicija iliti seksi trio (mustac,fabijan,luis) krecu u pothvat za krunom hrvatskog prvaka. Wrong!!!! Idem i ja. Da, ali ti nisi seksi. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
Broj postova : 595 Age : 32 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| |
| |
bla Apprentice Mage
Broj postova : 13 Registration date : 06.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni ned 26 kol 2007 - 19:13 | |
| draw7 je uber sexy zato | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni ned 26 kol 2007 - 20:41 | |
| - bla je napisao/la:
- draw7 je uber sexy zato
Je, ali samo zato što ga ja igram. | |
|
| |
bla Apprentice Mage
Broj postova : 13 Registration date : 06.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pon 27 kol 2007 - 3:09 | |
| ne samo zato sto ga ti igras, nego samo zato sto imas sexy kapicu koju nosis dok ga igras | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 28 kol 2007 - 18:09 | |
| propali svi
luis drop nakon 0-15 mustac drop nakon 4-5 smrt do kraja igro mislim 5-7 | |
|
| |
ramon Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : na rubu pameti Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 28 kol 2007 - 21:32 | |
| ....čestitke josipu, koji službeno preuzima vodeću poziciju u constructed magica u zadru, naravno u mojem odsustvu, a luis i mustać izvadite si glave iz guzice i kad već idete na nacionale i spičkat tolko para i vremena i živaca i para i vremena, mogli ste nažicat karte za tier1 deckove...
...land dek - mislim stvarno... | |
|
| |
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 28 kol 2007 - 22:10 | |
| - ramon je napisao/la:
- ....čestitke josipu, koji službeno preuzima vodeću poziciju u constructed magica u zadru, naravno u mojem odsustvu, a luis i mustać izvadite si glave iz guzice i kad već idete na nacionale i spičkat tolko para i vremena i živaca i para i vremena, mogli ste nažicat karte za tier1 deckove...
...land dek - mislim stvarno... luis je nažicao 2300 kn, to dovoljno govori ps, i bio je drop nakon 0-9 | |
|
| |
ramon Experienced Mage
Broj postova : 59 Location : na rubu pameti Registration date : 01.06.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 28 kol 2007 - 22:52 | |
| - luis je napisao/la:
luis je nažicao 2300 kn, to dovoljno govori
ps, i bio je drop nakon 0-9 ...o čemu, šta si uopće igrao, btw... | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 29 kol 2007 - 0:56 | |
| - ramon je napisao/la:
- luis je napisao/la:
luis je nažicao 2300 kn, to dovoljno govori
ps, i bio je drop nakon 0-9 ...o čemu,
šta si uopće igrao, btw... da sam ja igrao angelfire,luisu moj,mislim(ne zelim biti sebican),nesto bih postigao. | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 29 kol 2007 - 1:00 | |
| land dek je obicno govno koje je za vrijeme testiranja ownalo angelfire,saffi, pa cak i rakdos.kada se trebalo pokazati propo je-. da sam bio pametan,-igrao bih saffi.ali ne fabe i luis-"ma igraj s tim, zavozit ces"... | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 29 kol 2007 - 1:07 | |
| ...uostalom,ici cu u zgb na gpt krakow.i igrati cu dek. | |
|
| |
Guardian Wizard Mentor
Broj postova : 218 Age : 40 Location : Zadar/Zagreb Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 29 kol 2007 - 11:47 | |
| Evo,da se i ja nakon misec dana malo uključim u mtg ponovno... Vidim na natsima ste propisno propali,ccc.Čestitke smrti,bit će nešto od njega,Mustać je samo konačno dokazao da mu je dek veći ajvar čak i od Đurinih T1 dekova svojedobno i da može s dobit samo sam sebe,luis - loš si,da zadnje mjesto s angelfireom,joj,joj... U Zadru se nikad nitko nije ozbiljnije bavio standardom (par iznimaka možda),pa zato i na natse idu 'čak' 3 osobe!Mislim da je to i rekord,correct me if I'm wrong! | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni čet 6 ruj 2007 - 11:44 | |
| Ima li šta u ikad u Zd ili je luis definitivno otego papke? | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni pet 7 ruj 2007 - 22:16 | |
| nema nista sve je propalo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sub 8 ruj 2007 - 3:44 | |
| - Guardian je napisao/la:
- Mustać je samo konačno dokazao da mu je dek veći ajvar čak i od Đurinih T1 dekova svojedobno...
Ignorant fool! Moj dek je funkcionirao samo u rukama pravog majstora hazardera (čitaj: mene). Da bi se nešto postiglo s njim, trebao je neopisiv skill, koji sam ja, eto, skromno priznajem, posjedovao. To je bio deck za prave muškarce te je zahtjevao uporabu drevne vještine stackanja karata. Nadam se da sam vas uspio dovoljno educirati da se ovakvi primitivni ispadi ne bi ponovili te da shareanje mog božanskog znanja nije bilo uzalud. | |
|
| |
luis Wizard Mentor
Broj postova : 139 Age : 40 Location : Malo tu, malo tamo. Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sub 8 ruj 2007 - 6:05 | |
| - Lajiskin je napisao/la:
- Guardian je napisao/la:
- Mustać je samo konačno dokazao da mu je dek veći ajvar čak i od Đurinih T1 dekova svojedobno...
Ignorant fool! Moj dek je funkcionirao samo u rukama pravog majstora hazardera (čitaj: mene). Da bi se nešto postiglo s njim, trebao je neopisiv skill, koji sam ja, eto, skromno priznajem, posjedovao. To je bio deck za prave muškarce te je zahtjevao uporabu drevne vještine stackanja karata. Nadam se da sam vas uspio dovoljno educirati da se ovakvi primitivni ispadi ne bi ponovili te da shareanje mog božanskog znanja nije bilo uzalud. Da, to je bilo kao ono: Đuro ne stackaj deck. JA ne stackam deck, ja samo slažem dvije karte pa lend, dvije karte pa lend... | |
|
| |
KontraMagija Gush
Broj postova : 1147 Age : 38 Location : Kvart Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sub 8 ruj 2007 - 10:29 | |
| dzurin draw 7 | |
|
| |
HERO Apprentice Mage
Broj postova : 47 Age : 34 Location : Zadar Registration date : 29.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 18 ruj 2007 - 15:25 | |
| oće li biti u nas Prerelease Lorwyn? | |
|
| |
Powerslave Brljavi Saffi
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 18 ruj 2007 - 21:24 | |
| | |
|
| |
Olegowsky Wizard Mentor
Broj postova : 400 Age : 40 Location : Zadar Registration date : 28.05.2007
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 18 ruj 2007 - 21:58 | |
| - Powerslave je napisao/la:
- Hoce...malo sutra
corrected | |
|
| |
Powerslave Brljavi Saffi
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni uto 18 ruj 2007 - 22:07 | |
| Pa bas sutra ... ne vjerujem. Ali biti ce ga | |
|
| |
Luke Planeswalker Magus
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni sri 19 ruj 2007 - 0:00 | |
| ajde nek neko javi dal ce bit sta ako ne idem u makarsku pa cu se vidit sa splicotima- | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
| |
|
| |
| Zadar, turniri; Citaj MOJE postove, oni su jedini bitni | |
|